Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(Silvana @ 2008 04 20, 20:56)
As tai i kiminus patupdau, SUPER auga ir saknytes ir vaikiukas thumbup.gif

Tai gal ir man vertėtų iš žemės ištraukti ir į kiminus įtupdyti? g.gif

Žemėje įsišaknijimo procesas turbūt ilgesnis nei kiminuose? blush2.gif
Atsakyti

Va, prazydo mano SAY WAT

Kokia žavi thumbup.gif turiu tokią,kol kas gėriuosi jos raitytais lapukais biggrin.gif
Atsakyti
auuuuu gal kas nors atsakys i mano klausima? biggrin.gif
Atsakyti
Va, prazydo mano SAY WAT

koks grozis wub.gif ir as tokios noriu ax.gif

QUOTE(--rita @ 2008 04 20, 21:43)
Tai ir sakau, kad gaila verysad.gif , kad parduotuvese nebuna. Nes kiek ziurinejau visos gelytes grazuolytes didesniuose miestuose gyvena, tai kazin kaip susiorganizuociau  sanderiuka i savo nelabai dideli miesta. bet kai jau pasirysiu naujam issukiui, gal  kas nors pagelbes ax.gif

o is kur esi g.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 12:33)
auuuuu gal kas nors atsakys i mano klausima?  biggrin.gif

lotuliukas.gif garsiau pasukauk
na veislines ju ziedai kitokie, dydis skiriasi, savo varda turi, lapu formu ivairiausiu buna, o siaip atpazytam pagal ziedo zydejima, kartais buna taip kad vaikas neatkartoja mamos zydejimo, tai jau gaunas sportas ir ji skaitos nebeveisline, ai nelabai moku paaiskinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 21, 12:21)
koks grozis  wub.gif ir as tokios noriu ax.gif
o is kur esi g.gif
lotuliukas.gif garsiau pasukauk
na veislines ju ziedai kitokie, dydis skiriasi, savo varda turi, lapu formu ivairiausiu buna, o siaip atpazytam pagal ziedo zydejima, kartais buna taip kad vaikas neatkartoja mamos zydejimo, tai jau gaunas sportas ir ji skaitos nebeveisline, ai nelabai moku paaiskinti blush2.gif

sorry uz kvailus klausimus bet visvien idomu, o iskur tada atsirado tos veisles? augo augo sanpaulija pries tukstanti metu ir cia bac... ir kazkas sugalvojo kad ji veisline? ar buvo violetine tapo zydeti zaliai ir dar garbanotai? g.gif
ir dar... gerai jei as nesuprantu ar tai veisline ar neveisline kaip man ismokti suprasti?

jauciu juokiates is mano klausimu biggrin.gif bet man idomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 21 balandžio 2008 - 12:50
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 13:50)
sorry uz kvailus klausimus bet visvien idomu, o iskur tada atsirado tos veisles? augo augo sanpaulija pries tukstanti metu ir cia bac... ir kazkas sugalvojo kad ji veisline? ar buvo violetine tapo zydeti zaliai ir dar garbanotai?  g.gif
ir dar... gerai jei as nesuprantu ar tai veisline ar neveisline kaip man ismokti suprasti?

jauciu juokiates is mano klausimu  biggrin.gif  bet man idomu

O iš kur atsirado šunų? katinų? veislės?
Yra tokie žmonės "veisėjai"- kurie užsiima naujų veislių išvedinėjimu, t.y kryžminimu
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 13:50)
sorry uz kvailus klausimus bet visvien idomu, o iskur tada atsirado tos veisles? augo augo sanpaulija pries tukstanti metu ir cia bac... ir kazkas sugalvojo kad ji veisline? ar buvo violetine tapo zydeti zaliai ir dar garbanotai?  g.gif

jauciu juokiates is mano klausimu  biggrin.gif  bet man idomu

nu augo augo ta zibute (MELYNA IR BALTA), atvare zmogelis ir parsinese namo, poto pradejo sukryziavo jas (sukryzmino) ir pavadino ja savo vardu, poto nunese ja kitiems zmogeliams, ja uzpatentavo ir gavos veisline tongue.gif na gal biski supratai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 21 balandžio 2008 - 13:00
Sanpaulija turi visą atradimo ir veislinių atsiradimo istoriją, kaip ir kiekviena registruota gėlė. Apie jos veisles ir "kelią" galima pasiskaityti http://www.geocities.com/sanpaulijai/ Žiūrėti, kur "Istorija" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 04 21, 08:43)
Tai gal ir man vertėtų iš žemės ištraukti ir į kiminus įtupdyti?  g.gif

Žemėje įsišaknijimo procesas turbūt ilgesnis nei kiminuose?  blush2.gif

Gal nereikia traukti, tik stiklainiu apvozk (ar kitaip padaryk siltnamuka), o jei matysi, kad neisisaknyja, tai kiminai tikrai isgelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 20, 22:43)
Sveika, susiorganizuoti visai paprasta, mes labai džiaugemės užkrėtusios sanpaulijų virusu naujai užsukusias drauges... wub.gif
Parašyk miestą iš kurio esi,  gal visai šalia "platintojai randasi" mirksiukas.gif
O kad pagelbėsim tau, tai tikrai, tik garsiau šuktelk čia, ir būsi išgirsta... lotuliukas.gif

QUOTE(rena @ 2008 04 21, 13:21)
o is kur esi g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip miela ir malonu, smagu ir silta cia uzsukti.
O gelyciu sanpaulyciu vaikiukais ar lapukais dalinates, keiciates ir kitaip organizuojates tik pavasari? Cia klausiu ta pasme ar lapuka galima skinti tik pavasari , ar tokiam dauginimui nesvarbu laikas.

Esu is/prie Siauliu miesto. Tai uz kokio gero menesiuko, kai jau bus visos palanges pakeistos tikrai noreciau naujos grazuoles gyventojos namuose. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 04 21, 20:28)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip miela ir malonu, smagu ir silta cia uzsukti.
O gelyciu sanpaulyciu vaikiukais ar lapukais dalinates, keiciates ir kitaip organizuojates tik pavasari? Cia klausiu ta pasme ar lapuka galima skinti tik pavasari , ar tokiam dauginimui nesvarbu laikas.

Geriausia lapukus sodinti pavasari, lengviausiai saknijasi tada. Galima ir vasara. Rudeni ir ziema didesne galimybe supudyti, o be to, viskas daug ilgiau trunka.
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2008 04 20, 18:17)
Aš turiu vienintelį mini treileriuką. Jis NOID - bevardis.

Merginos, reikėtų aptarti klausimą, kiek ilgai laikyti užsakytus augaliukus? Na peržiemojo kalnas užsakytų, popinau visą žiemą, o jų būsimos šeimininkės matomai pačios pamiršo, kad augaliukus užsakė.

Kiek apskritai imant bendrą sanpaulijų augintojų praktiką laikomi užsakymai?

Na aš atsiėmiau po savaitės. Rimuleee, visos gėlytės jau įsikūrė ant mano palangės. Ačiū 4u.gif Tik aš niekaip negaliu be avarijų doh.gif Vieną numečiau nuo palangės ant žemės. Vargšiukė gėlytė 3 lapukus nusilaužė unsure.gif
Sigute, tavo gėlytės sėkmingai auga. Net ir ta kuri buvo iš vazonėlio iškritus.
Atsakyti