Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Nu Monikute tu net nežinai kaip tau pasisekė.....šyrit jau draugei sakiau augink kaip savo...... 4u.gif
Nukrito ,nesupuvo-augs....lapukai nauji bus ,svarbu augaliuko centras sveikas. mirksiukas.gif
Va bandžiau jums žiedukų parodyti....
Конфетка user posted image . user posted image. user posted image.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 21 balandžio 2008 - 21:12
QUOTE(eya @ 2008 04 21, 21:50)
Geriausia lapukus sodinti pavasari, lengviausiai saknijasi tada. Galima ir vasara. Rudeni ir ziema didesne galimybe supudyti, o be to, viskas daug ilgiau trunka.

Galima ir rudenį, ir žiemą, bet tada jau visa sistema su apšvietimu reikalinga - specialios Flora lempos ir t.t.

Kad ilgiau viskas žiemą trunka - tai faktas!
Atsakyti
Dakor tavo dovanotoji....mane džiugina
user posted image
Atsakyti
[quote=rimulėėė,2008 04 21, 22:13]
Dakor tavo dovanotoji....mane džiugina

Kaip smagu...o pas mane ji dar nežydi . Nepatinka ,vadinasi,pas mane....
Bet man ji laabai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 21, 23:09)
Nu Monikute tu net nežinai kaip tau pasisekė.....šyrit jau draugei sakiau augink kaip savo...... 4u.gif
Nukrito ,nesupuvo-augs....lapukai nauji bus ,svarbu augaliuko  centras sveikas. mirksiukas.gif
Va bandžiau jums žiedukų parodyti....

Tai jau ax.gif O, kad žinotum, kaip arti nuo manęs ji gyvena blush2.gif O jau žiedukų grožis wub.gif
Atsakyti
hihihi.gif dar vienas klausimas... gerai apie veisles supratau kaip jos ten atsirado... sukrizmino smile.gif tai kaip supratau viena lapeli nuo vienos sanpaulijos galima priauginti prie kitos ? g.gif .... namu salygose ar tai imanoma padaryti?
Atsakyti
Aš Monikut įtariau kad netoli...per kiemus per kiemus.... lotuliukas.gif na nufotkint gal turi kuo ta varkšą krituolį.... kar ir telefonu.Kad ir sau .Tada polaiko vėl foto sesija kartoji...žinok malonumas neišpasakytas....user posted image na čia jums gloksinija su vaikais ...pasigrožėjimui. tongue.gif
Lapelių sanpaulijoms neprilipinsi ,jos kryžminamos dulkinimo būdu,tada laukiama subrestant sėklų ,sėjama...ir tada jau išlenda naujoviški vaikai.Tik kokie jie gaunasi jau išaiškėja pražydus.Taip -kai kas tai ir lietuvoje daro,namie žinoma. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 21 balandžio 2008 - 22:07
kad jus negalvotumete kad as cia kvailiuoju parodysiu savo paprastaja grazuole smile.gif
user posted image
cia tik zydejimo pradzia, dabar geliu kur kas daugiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 21, 21:39)
Aš Monikut įtariau kad netoli...per kiemus per kiemus.... lotuliukas.gif na nufotkint gal turi kuo ta varkšą krituolį.... kar ir telefonu.Kad ir sau .Tada polaiko vėl foto sesija kartoji...žinok malonumas neišpasakytas....user posted image na čia jums gloksinija su vaikais ...pasigrožėjimui. tongue.gif
Lapelių sanpaulijoms neprilipinsi ,jos kryžminamos dulkinimo būdu,dada laukiama subrestant sėklų ,sėjama...ir tada jau išlenda naujoviški vaikai.tik kokie jie gayunasi jau išaiškėja pražydus.Taip kai kas tai ir lietuvoje daro,namie žinoma. mirksiukas.gif

ACIU labai buvo idomu suzinoti kazka naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 21 balandžio 2008 - 21:45
dabar jau taip atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 22:38)
hihihi.gif dar vienas klausimas... gerai apie veisles supratau kaip jos ten atsirado... sukrizmino smile.gif tai kaip supratau viena lapeli nuo vienos sanpaulijos galima priauginti prie kitos ?  g.gif .... namu salygose ar tai imanoma padaryti?

Taniusha mieloji, nepulk į aukštąjį pilotažą, nes sanpaulijų kryžminimas - sudėtingas ir laaaabai ilgas procesas, reikalaujantis daug žinių ir patirties.
Paskaitinėk rojaus sodų forume apie sanpaulijas ir jų veisles.
Ten atskira tema yra, suskirstyta į skyrelius. Gal rasi kaip tik tos inšormacijos, kuri tave sudomino.

Ne taip dauginasi tos sanpaulytės, ne lapeliai kryžminami. Bet specialiai neaiškinsiu, paliksiu tau intrigą, kad būtų smalsumo ieškant atsakymo 4u.gif

Sėkmės. Gerbiu už smalsumą!
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 21, 21:55)

Sigute, tavo gėlytės sėkmingai auga. Net ir ta kuri buvo iš vazonėlio iškritus.

Kitaip net negalvoju, kur joms dėtis juk saulutė savo darbelį daro, belieka po truputuką stiebtis. thumbup.gif

Atsakyti
praset iliustraciju, tai va 4u.gif

tokia mano chirita kazu si ryta:

user posted image

kas suskaiciuos kiek is viso bus ziedeliu smile.gif
Atsakyti