Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Tikrai pas mus visas žiedukų randasi vis daugiau ir daugiau, smagu kad galime jais pasidžiaugti visos kartu, nuoširdžiai su didele meile sanpaulijai, ji to verta... wub.gif
Mano Buckeye Eyestopper jau savo tikrajį grožį parodė, pernai pirmasis žydėjimas nebuvo teisingas, buvo vienspalviai be strazdanėlių žiedukai. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 gegužės 2008 - 13:36
dar viena NoName nail.gif:

user posted image

ir visos trys žydinčios biggrin.gif
user posted image

merginos, ar reikia man tą violetinę apgenėt? g.gif bent apatinius lapus, ar neliest kol žydi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 05 03, 14:41)

merginos, ar reikia man tą violetinę apgenėt? g.gif bent apatinius lapus, ar neliest kol žydi?  unsure.gif

Ten ne lapai, ji turi prisiauginusi šoninių vaikiukų, kaip pabaigs žydėti, gali juos sėkmingai atskirti ir turėsi keletą jaunų sanpaulyčių, bus puiki pamaina senąjai. thumbup.gif
Tavo žiedukai gražūs ypač tas pirmutinis, kaip paršelio snukutis, ir susiraityk tu man taip... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 03, 13:50)
Ten ne lapai, ji turi prisiauginusi šoninių vaikiukų, kaip pabaigs žydėti, gali juos sėkmingai atskirti ir turėsi keletą jaunų sanpaulyčių, bus puiki pamaina senąjai. thumbup.gif
Tavo žiedukai gražūs ypač tas pirmutinis, kaip paršelio snukutis, ir susiraityk tu man  taip... wub.gif

aciuks.gif

ale tikrai, kiaulytės nosiukas hihihi.gif iš no name galima perkrikštyt į Kiaulytę bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va bendru nutarimu, turime Mwximinę "Kiaulytę" lotuliukas.gif , ji nuostabiai graži, ne tik žieduku, bet ir lapukai gražūs. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 05 03, 12:41)
Žydi ką tik gautos dovanų 'Konfetka'
user posted image...

Labas šių gražuolių šeimininkės, ,,,
Aš čia tiek prisiskaitinėjau, kad tikrai pakilo ūpas man turėti sanpauliją, gal ir ne vieną. g.gif . O ši ne tik savo pavadinimu graži, bet tas žiedukų rūžavumas tiesiog pasakiškas. labai mėgstu rūžavą spalvytę.
Rodykite, girkite savo augintines, nes jau ir kitose temose apie sanpaulijas krypsta pokalbiai, smagu, gražu. bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2008 05 03, 13:42)

Alyvuoge+, gal turi Frozen in Time paaugintų ar vaikų? biggrin.gif

EK Shakhinia pagaliau žydi, ale skleidėsi kelias savaites hihihi.gif
Sveika mirksiukas.gif Frozen in time
galiu tik lapais pasiulyti,rudeniop gal koki vaikiuka ir turesiu ax.gif
Nenorek,kad taip bac...ir prasiskleistu lotuliukas.gif turi "susikaupt" pries atskleidziant visa savo grozi cool.gif tongue.gif
Labai smagu ziedeliu gausa pasidziaugti ir dar tai,kad besizavinciu sanpaulijomis vis daugiau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 03, 15:50)
Nenorek,kad taip bac...ir prasiskleistu  lotuliukas.gif turi "susikaupt" pries atskleidziant visa savo grozi cool.gif  tongue.gif
Labai smagu ziedeliu gausa pasidziaugti ir dar tai,kad besizavinciu sanpaulijomis vis daugiau  thumbup.gif  wub.gif

Aha, as ir pastebejau, kad kai kurios labai ilgai lauzosi lotuliukas.gif ypac pilnavidures ir tos, kuriu ziedlapiai garbanoti. Pas mane Saltis jau kokia antra savaite, kaip skleidziasi skleidziasi, ir vis vietoj doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 05 02, 23:41)
Trešiu jei tai ką tik persodinti augalai į mėnesį pora kartų, stengiuosi trąšomis per daug nepiktnaudžiauti.

Iškilo klausimas. O kai paauga kiek kartų tręšiam ir dar mano, jau turbūt paaugę skaitos, ar kaip, Sigute?
Atsakyti
Aš juos dar vadinu paaugliukais, ir juos trešiu atsargiai, silpnesniu trašų paruoštu kiekiu nei dičkes, pora kartų per mėnesį. Aš jau kažkur minėjau, nemėgstu jų "farširuoti " trašomis. Man patinka natūraliau augantys augalai, tegul ir lėčiau, ir ne taip gausiai žydintys. Čia jau mano asmeninė nuomonė, ir išbandyta. Ir auga neblogai, o žiedukų netrūksta. O trašos Schults visada po ranka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 03 gegužės 2008 - 19:00
Ačiū labai už informaciją. Aš ir tas pačias trąšas nusipirkau. Manau, patinka. Geriausiai auga niekamu niedam. Dabar matos 7 ar daugiau dar mažiukai mažiukai lapeliukai. Nelabai auga Faded denim(jei gerai parašiau pavadinimą). Kažkas jai ten daros ir lapai raitos ir dar kažkas, bet dar nesuprantu kas. Dar pastebėsiu aš ją ir jei ką įdėsiu nuotrauką dėl patarimo. blush2.gif
Atsakyti
Na jei jau Faded Denim prastai augs, turiu dar, pakeisiu, bet šiaip tai likę pas man tos veislės auga gražiai, vienas vaikas net žieduką išaugino. Matysim kas ten darysis toliau. g.gif
Atsakyti