Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

Jau nuotraukoje be galo įspūdingai atrodo, o ištikro pamačius būtų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kol neturėjau jos, vis žavėjausi, svajojau apie šią veislę, net neisivaizdavau, kad gali būti ne tik žiedai bet ir lapukai jos gražūs. Na ir didumas jos pralenkia kitas, vietos daug užima. Turiu pasodinus dauginimui lapuką, jei sėkmingai užaugins "vaikiukų" turėsiu pasidalinti, nors ši veislė priskiriama prie "užsispyrėlių", sunkiau augančių. Bet ją įmanoma prisijaukinti. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 01 gegužės 2008 - 21:02
Sigute, nu lb jau ispudinga wub.gif na man tai su orchem tikrai lengviau, augint jas pradejau pernai, o jau susidraugavau, nu su situo groziu man sunkiai sekas, vis zadu mest, bet juk as irgi uzsispyrus, na man grazu biggrin.gif o dabar dar treileriuka isigyjau niekad nemaciau kaip jie maziukai atroso iskart augimas issiskiria is kitu thumbup.gif na zo as dar nepasisuosu tongue.gif
Rimuleee, nu isodinau tuos strepsius i siltnamuka, kaip atsigavo thumbup.gif grazu ziuret wub.gif

as vis su mazium vaiksciodama praeinu nama, o ten lange matau sanpaulija ruzava pilnavidure, nu jos zydejimas tai mane stebina thumbup.gif wub.gif ziema apsipylus ziedais buvo, o dabar beveik lapu nematyt per ziedus wub.gif taip ir noris uzeit ir paklaust, ka jus darot su ja? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 01 gegužės 2008 - 23:08
Siandien zydi Frozen in time user posted image user posted image
23-Река Иртышь user posted image user posted image
Foolish Fantasy user posted image
Rob's Cotton Ball user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 02, 00:07)
su situo groziu man sunkiai sekas, vis zadu mest, bet juk as irgi uzsispyrus, na man grazu biggrin.gif o dabar dar treileriuka isigyjau niekad nemaciau kaip jie maziukai atroso iskart augimas issiskiria is kitu thumbup.gif na zo as dar nepasisuosu tongue.gif

biggrin.gif Nieko nereikia mest,jos supras tave ir pradžiugins mirksiukas.gif maniškėms buvo parudavę lapai,apskabiau,persodinau,nors kai kurios buvo su prastomis šaknimis,nei viena nenugeibo,jau kelios žiedukus krauna,kaip laukiu nors vieno veislinio žiedelio... ax.gif na o maksiminės visos arba žydi,arba tuoj žydės,jos gyvybingesnės biggrin.gif

Alyvuoge,kaip gražu wub.gif
mano viena maksimukė irgi staigmenėlę parodė smile.gif pirkau tuščiavidurę,o dabar pražydo ir pilnaviduriai žiedukai ir tuščiaviduriai bigsmile.gif taip įdomu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidana: 02 gegužės 2008 - 15:34
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 02, 16:25)
Siandien zydi Rob's Cotton Ball  user posted image  ]

Labai gražus žiedukas, kaip rožytės... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 02 gegužės 2008 - 17:39
Sveikutės smile.gif

Iki šiol niekada neturėjau sanpaulijos, bet vakar nusipirkau maximoj tokia pačią paprasčiausią, mėlynai žydinčią. Ir iškart persodinau, nežinau ar tai gerai. Dar nežinau kiek joms reikia šviesos, ar purkšti, kas kiek laiko tręšti... kiek drėgmės joms reikia? ar laistyti į vazonėlį, ar apačioj į indelį... čia elementarūs klausimai, bet man jie rūpi smile.gif o senų temų nerandu forume blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naoko: 02 gegužės 2008 - 20:10
Sveika, 4u.gif
Kažkada visos mes pradėjome nuo "maxsimučių', mėlynų, rūžavų.... wub.gif
Kad persodinai, tikrai blogiau nebus. Dėl šviesos, jos mėgsta šviesą, tik ne tiesioginius saulės spinduliukus. Su purškimu tai atsargiai,bent aš tai jų nepurškiu. Trešiu jei tai ką tik persodinti augalai į mėnesį pora kartų, stengiuosi trąšomis per daug nepiktnaudžiauti. Dėl drėgmės, tai priklauso nuo daug ko- ar didelis augalas, kokiame vazone pasodintas, į kokio lengvumo žemę pasodintas, koks oro drėgnumas patalpoje kurioje augalas laikomas, tai labai jai individualus dalykas. O jas laistome įvairiai, kas į lėkštelę, kas iš viršaus į vazono žemę. Jei į lėkštelę svarbu lėkštelėje nepalikti vandens, po pusvalandžio jį būtinai išpilti. Jei iš viršaus pasaugoti neapipilti lapukų, ar skrotelės centro. Augalo nelaikyti drėgnai, bet ir neperdžiovinti. Tiek būtų trumpai. Daugiau pasiskaityti galima štai čia

QUOTE(Naoko @ 2008 05 02, 21:08)
o senų temų nerandu forume  blush2.gif
Kad senų temų nerandi tai netiesa bigsmile.gif , štai kiek jų, tik reikia daug laisvo laiko jas paskaitinėti.
Jos jau "nugrimzdo" gerokai žemyn.... gal bus kam naudinga. mirksiukas.gif
Uždaryta 14 tema...
Uždaryta 13 tema...
Uždaryta 12 tema...
Uždaryta 11 tema...
Uždaryta 10 tema...
Uždaryta 9 tema...
Uždaryta 8 tema...
Sėkmės auginant pirmąją sanpauliją. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos,
šiandien buvau Senukuose (Ukmergės g.)

Augalų skyrelyje yra... vermikulito!
Išfasuota:
1 litras - kaina 7 lt su centais
3 litrai - kaina 10 lt su centais.

Gavo nedaug, tad paskubėkit, kam labai labai reikia wink.gif
Jei mes greitai išpirksim ir dar paprašytume Augalų informacijos skyriuje, jie dažniau užvežinėtų thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif persodinau i durpiu misini, tai kaip suprantu labai lengva zeme. na, mano geles kiek pastebejau labiausiai raguoja i meile joms wub.gif su trasom kaip matau persistengiu, reiks apmazint apsisukimus. o kad vandeni is lekstutes reik ispilt, ta perskaiciau kazkada dar vaikystej kokioj tai knygoj apie geles smile.gif
gerai, lendu pasiknaisiot daugiau patarimu smile.gif

anksciau net nezinojau kad tai sanpaulija, maniau zibute ir tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Žydi mano 'Alison's Laugter' , 'Lyon's Paprika' ir 'Louisiana Lullaby':
user posted image...user posted image...
user posted image

'Red Lantern', 'Volšebnyje Sny' ir 'Sun Sizzle' (dovana)...
user posted image...user posted image...user posted image

Žydi ką tik gautos dovanų 'Konfetka' ir neveislinukė, kurią pati pakrikštijau "Balandėle"...
user posted image...user posted image
Atsakyti
Laba 4u.gif

ale ir žydi grožiai thumbup.gif wub.gif pas mane irgi prasideda žiedeliai wub.gif

Alyvuoge+, gal turi Frozen in Time paaugintų ar vaikų? biggrin.gif

EK Shakhinia pagaliau žydi, ale skleidėsi kelias savaites hihihi.gif

user posted image

user posted image

ir mano senoji Noname apsižiedavo wub.gif ne per daug pas ją lapų? gal reik šonus apskabyt? g.gif

user posted image
Atsakyti