jungiuosi ir aš prie jūsų mano kol kas vienintelė sanpaulija, jau šiandien sulauks draugijos. Tikiuosi pas Sigutę tikrai ką nors išsirinksiu, o tau Rimuleee irgi išsiunčiau ką man užrezervuoti
Sveikos,
jungiuosi ir aš prie jūsų mano kol kas vienintelė sanpaulija, jau šiandien sulauks draugijos. Tikiuosi pas Sigutę tikrai ką nors išsirinksiu, o tau Rimuleee irgi išsiunčiau ką man užrezervuoti
Sveika,Monikute
smagu,kad mylinciu ir auginanciu sanpaulijas daugeja
Rimule,aciu uz pagalba nustatinejant tapatybe
Sita alyvine ir be vardo auginsiu,bet butu smagu jei kas atpazintu
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 09, 11:06)
Pražydo pas mane "Neatpažintas objektas"
Ir neprisimenu iš kurios augintojos gavau
ant vazoniko užrašyta Smokey Emerald pražydo labai gražios spalvytės ryškiai alyvinė,bet visai ne Smokey Emerald,gal kuri atpažins ir padės "atsekti" pavadinima,jei ne tada bus Alyva
man ji labai grazi

man rodos as jau ligonis
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 09:50)
Diena nebloga..vien jau dėl o ,kad Sigutė Lietuvoj....
QUOTE(Siracusa @ 2008 04 09, 09:53)
Ką aš tau ir sakiau, čia reikia būti įkyriom šiuo atvėju, ir būsi išgirsta! Sėkmės auginant sanpaulijas.
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 09, 11:06)
Pražydo pas mane "Neatpažintas objektas"
Tikrai gaila kad taip gaunasi. Jau tau kaip ir minėjau tas grožis ne iš manęs.Galkas atsišauks, pagelbės atskirti, o jei ne pavadinimas Alyva jai kaip tik.
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 09, 11:15)
Sveikos,
jungiuosi ir aš prie jūsų mano kol kas vienintelė sanpaulija, jau šiandien sulauks draugijos. Tikiuosi pas Sigutę tikrai ką nors išsirinksiu,
jungiuosi ir aš prie jūsų mano kol kas vienintelė sanpaulija, jau šiandien sulauks draugijos. Tikiuosi pas Sigutę tikrai ką nors išsirinksiu,
Taigi man labai smagu kad iš to paties miesto sulauku sanpaulijų mylėtojų, ir ne vienos...Šiandiena paskutinė atostogų diena, ir ji susipažinimų diena, taigi mielos naujos draugės sanpauliukai jūsų laukia.... Turėsi ir ne vieną, sunku jų grožiui atsispirti, oi sunku
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 09, 11:30)
Tai šaunu, kuo daugiau tokių ligonių mūsų palatoje...
Tavo išsirinkti augaliukai jau išsiūsti, taigi gali jau laukti jų...
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 11:42)
Labai laukiu
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 09, 11:17)
QUOTE(Nataliukas @ 2008 04 09, 12:17)
Čia ne bėda, tik džiaugtis galime, kuo daugiau sanpaulijų mylėtojų tuo mums smagiau.
Patikėkite būryje sanpaulijos geriau auga, gausiau žydi, sparčiai padidėja jų įvairovė, na ir kas be ko svarbiausiai mūsų nuoširdus bendravimas
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 09, 10:15)
Sveikos,
jungiuosi ir aš prie jūsų
jungiuosi ir aš prie jūsų
Kaip šaunu ,kad mylinčių sanpaulijas gretos plečiasi.
O labiausiai super ,kad Panevėžy liga plinta...Bus kur užlėkt kavos..paplepėt apie gėles....
.
Man tai visos sanpaulijos gražios.Jau baigiu ištirpt,nes prasidėjo žydėjimo sezonas....niekur iš namų neičiau,tik apie palanges lakstyčiau.
Gaila fotikas pavedė ,negaliu nei įamžinti to grožio.
Bet galiu pasakyt ,kad skūpas moka du kartus..Čia aš apie save ir savo fotiką
O labiausiai super ,kad Panevėžy liga plinta...Bus kur užlėkt kavos..paplepėt apie gėles....
Man tai visos sanpaulijos gražios.Jau baigiu ištirpt,nes prasidėjo žydėjimo sezonas....niekur iš namų neičiau,tik apie palanges lakstyčiau.
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:45)
.
Aš tuo irgi labai džiaugiuosi
Man tai visos sanpaulijos gražios.
Negražių sanpaulijų nebūna, būna tik išrankios jų šeimininkės
Yra išeitis !!! vaziuodama i Panavezi visas i pintine susidek, padarysim foto sesija...
Klausyk gundai.....
jei mašinoj vietos liks.Teks pasiimt kokia bananinę dėžę.....su sanpaulijomis.
Tik kad neapsisprendžiam niekaip važiuojam šį ar kitą savaitgalį...
Tik kad neapsisprendžiam niekaip važiuojam šį ar kitą savaitgalį...
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 09, 12:22)
Sveika,Monikute
smagu,kad mylinciu ir auginanciu sanpaulijas daugeja
Sita alyvine ir be vardo auginsiu,bet butu smagu jei kas atpazintu 
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 12:42)
Taigi man labai smagu kad iš to paties miesto sulauku sanpaulijų mylėtojų, ir ne vienos...Šiandiena paskutinė atostogų diena, ir ji susipažinimų diena, taigi mielos naujos draugės sanpauliukai jūsų laukia.... Turėsi ir ne vieną, sunku jų grožiui atsispirti, oi sunku
QUOTE(Silvana @ 2008 04 09, 13:26)
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 13:45)
.