siandien labai gerai apziurejau savo frozen in time tikrai pumpurai lenda

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:58)
Klausyk gundai.....
jei mašinoj vietos liks.Teks pasiimt kokia bananinę dėžę.....su sanpaulijomis.
Tik kad neapsisprendžiam niekaip važiuojam šį ar kitą savaitgalį...

Tik kad neapsisprendžiam niekaip važiuojam šį ar kitą savaitgalį...

Žinodama kad tavo mašina didelė, aš visai rimtai siūlau

Šeštadienį dirbu iki 16val, o sekmadienis laisvas

Būtų labai smagu

QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 11:24)
Patikėkite būryje sanpaulijos geriau auga, gausiau žydi, sparčiai padidėja jų įvairovė, na ir kas be ko svarbiausiai mūsų nuoširdus bendravimas

reiks šitą argumentą vyrui pasakyt, kai dar dvi naujokės atsiras prieš jo stalą

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:45)
....niekur iš namų neičiau,tik apie palanges lakstyčiau.

Tai dar vienas svarus argumentas, vyrams pasakykite dėl ko verta sanpaulijas auginti.

Papildyta:
vailija, smagu buvo susipažinti, manau sėkmingai namus pasiekei....o mano palangėse tuštėjimo metas, gerai kad atsiranda norinčių auginti mūsų išpuoselėtus sanpaulijų vaikiukus iš lapukų. O svarbiausia kad džiaugiasi ne tik augaliukais, bet ir domisi kaip su ta gėlyte susidraugauti.

Sveikos, merginos
Pagaliau ir aš prisijungiau prie intiko
Pagaliau ir aš prisijungiau prie intiko

QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 09:50)
Pavasaris ant nosies ,sanpaulijos auga. O aš laisvinu palanges pomidorams
Pardavimuose surašiau savo perteklių....
Pakuoti moku
Kelionės nebebijom ,nes paaugę
paštas veikia... 

Rimulės parduodami sanpauliukai , gražuoliukų priauginai nemažai.

QUOTE(Rima* @ 2008 04 09, 15:23)
Pražuvėle tu, kur lakioji...

vailija, smagu buvo susipažinti, manau sėkmingai namus pasiekei....o mano palangėse tuštėjimo metas, gerai kad atsiranda norinčių auginti mūsų išpuoselėtus sanpaulijų vaikiukus iš lapukų. O svarbiausia kad džiaugiasi ne tik augaliukais, bet ir domisi kaip su ta gėlyte susidraugauti.

[/quote]
Greit namo parvežiau, parnešiau ir darželį mažės pasiimt. Dabar jau prie kompo prisėdau. Dėkui tau didžiausias už augaliukus, dovanėlę ir begalę patarimų.

Vailija ,o tu vyrui pasakyk ,kad gėlės ne bernai ,nesikandžioja.
Ir yra ganėtinai nepavojingos.
Kadangi moteriškes dar ir namie prilaiko..nesvarbu kad prie kompo ,ar persodinimo darbų,bet namie.

QUOTE(vailija @ 2008 04 09, 16:08)
Tik vyras tai jau nelabai patenkintas mano šiųmetiniu gėliu pirkimu. . Vienu žodžiu, kai sužinojo, kad čia per internetą susiradau tave(vakar nesakiau, net ir kaip surast tavo gatvę pati internete susiradau , dėl viso pikto), sakė,kad man internetą atjungs. Tikėkimės pajuokavo.
Nenusimink, tikrai pajuokavo, mes moterys juk turime savų gudrybių kuriomis pasinaudojame. Va ir gudrių argumetų išgalvojome....viskas juk vyrelių labui, širdeles jų suminkštinti...

Sėkmytės auginant įsigytus augaliukus, tikiuosi ir toliau smagiai bendrausime.

Rimulė teisi 100%

Na, mano tos graziosios sanpaulijos nepavyko isgelbeti, nes per pora dienu kai manes nebuvo namie ja pribaige namie auginama ziurkyte. Grizusi radau palange kaip po karo.

QUOTE(vailija @ 2008 04 09, 16:56)

QUOTE(Arrasanda @ 2008 04 09, 17:03)
Na, mano tos graziosios sanpaulijos nepavyko isgelbeti, nes per pora dienu kai manes nebuvo namie ja pribaige namie auginama ziurkyte. Grizusi radau palange kaip po karo. 

Žinoma gaila, bet viskas juk pataisoma, isigysi naują, ką dabar bepadarysi, padykusi žiurkiotė.