Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

siandien labai gerai apziurejau savo frozen in time tikrai pumpurai lenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:58)
Klausyk gundai..... g.gif jei mašinoj vietos liks.Teks pasiimt kokia bananinę dėžę.....su sanpaulijomis. blush2.gif

Tik kad neapsisprendžiam niekaip važiuojam šį ar kitą savaitgalį... doh.gif

Žinodama kad tavo mašina didelė, aš visai rimtai siūlau g.gif
Šeštadienį dirbu iki 16val, o sekmadienis laisvas mirksiukas.gif
Būtų labai smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 09, 11:24)
Patikėkite būryje sanpaulijos geriau auga, gausiau žydi, sparčiai  padidėja jų įvairovė, na ir kas be ko svarbiausiai mūsų nuoširdus bendravimas 4u.gif  4u.gif

reiks šitą argumentą vyrui pasakyt, kai dar dvi naujokės atsiras prieš jo stalą lotuliukas.gif kažkaip ant tos palangės geriausiai auga hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 12:45)
....niekur iš namų neičiau,tik apie palanges lakstyčiau. blush2.gif

Tai dar vienas svarus argumentas, vyrams pasakykite dėl ko verta sanpaulijas auginti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
vailija, smagu buvo susipažinti, manau sėkmingai namus pasiekei....o mano palangėse tuštėjimo metas, gerai kad atsiranda norinčių auginti mūsų išpuoselėtus sanpaulijų vaikiukus iš lapukų. O svarbiausia kad džiaugiasi ne tik augaliukais, bet ir domisi kaip su ta gėlyte susidraugauti. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos
Pagaliau ir aš prisijungiau prie intiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 09, 09:50)
Pavasaris ant nosies ,sanpaulijos auga. O aš laisvinu palanges pomidorams blush2.gif Pardavimuose surašiau savo perteklių.... ax.gif Pakuoti moku biggrin.gif  Kelionės nebebijom ,nes paaugę  ax.gif  paštas veikia...  mirksiukas.gif

Rimulės parduodami sanpauliukai , gražuoliukų priauginai nemažai. thumbup.gif

QUOTE(Rima* @ 2008 04 09, 15:23)
Pagaliau ir aš prisijungiau prie intiko  drinks_cheers.gif

Pražuvėle tu, kur lakioji... bigsmile.gif
Atsakyti

vailija, smagu buvo susipažinti, manau sėkmingai namus pasiekei....o mano palangėse tuštėjimo metas, gerai kad atsiranda norinčių auginti mūsų išpuoselėtus sanpaulijų vaikiukus iš lapukų. O svarbiausia kad džiaugiasi ne tik augaliukais, bet ir domisi kaip su ta gėlyte susidraugauti. bigsmile.gif wub.gif
[/quote]

Greit namo parvežiau, parnešiau ir darželį mažės pasiimt. Dabar jau prie kompo prisėdau. Dėkui tau didžiausias už augaliukus, dovanėlę ir begalę patarimų. 4u.gif 4u.gif :4u:Tikiuos man jų dar gaug reikės. Tik vyras tai jau nelabai patenkintas mano šiųmetiniu gėliu pirkimu. Sako, ką aš tau bedovanosiu kai pilnos palangės, bet juk kitai progai tai orchidėjos užsiprašiau. Vienu žodžiu, kai sužinojo, kad čia per internetą susiradau tave(vakar nesakiau, net ir kaip surast tavo gatvę pati internete susiradau , dėl viso pikto), sakė,kad man internetą atjungs. Tikėkimės pajuokavo.
Atsakyti
Vailija ,o tu vyrui pasakyk ,kad gėlės ne bernai ,nesikandžioja. lotuliukas.gif Ir yra ganėtinai nepavojingos. ax.gif Kadangi moteriškes dar ir namie prilaiko..nesvarbu kad prie kompo ,ar persodinimo darbų,bet namie. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 09, 16:08)
  Tik vyras tai jau nelabai patenkintas mano šiųmetiniu gėliu pirkimu. . Vienu žodžiu, kai sužinojo, kad čia per internetą susiradau tave(vakar nesakiau, net ir kaip surast tavo gatvę pati internete susiradau , dėl viso pikto), sakė,kad man internetą atjungs. Tikėkimės pajuokavo.

Nenusimink, tikrai pajuokavo, mes moterys juk turime savų gudrybių kuriomis pasinaudojame. Va ir gudrių argumetų išgalvojome....viskas juk vyrelių labui, širdeles jų suminkštinti... lotuliukas.gif
Sėkmytės auginant įsigytus augaliukus, tikiuosi ir toliau smagiai bendrausime. bigsmile.gif mirksiukas.gif
Rimulė teisi 100% lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Dėkui už palaikymą. Aš ir sugalvojau, ką kai grįš pasakysiu. Jis su draugeliais po pirtis laksto, kartais pavežioti tenka, o aš tik su gėlytėm namie tupiu. Manau, labai geras argumentas. Ar ne? tongue.gif
Atsakyti
Na, mano tos graziosios sanpaulijos nepavyko isgelbeti, nes per pora dienu kai manes nebuvo namie ja pribaige namie auginama ziurkyte. Grizusi radau palange kaip po karo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 04 09, 16:56)
. Manau, labai geras argumentas. Ar ne? tongue.gif

thumbup.gif tai žinoma, patys geriausiai. thumbup.gif

QUOTE(Arrasanda @ 2008 04 09, 17:03)
Na, mano tos graziosios sanpaulijos nepavyko isgelbeti, nes per pora dienu kai manes nebuvo namie ja pribaige namie auginama ziurkyte. Grizusi radau palange kaip po karo.  verysad.gif

Žinoma gaila, bet viskas juk pataisoma, isigysi naują, ką dabar bepadarysi, padykusi žiurkiotė. g.gif
Atsakyti