Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienių pliusai ir minusai

QUOTE(lil @ 2006 07 09, 07:37)
o va cia reikia per save perlipti ir pasieskoti gal bet kokio darbelio? na tam kad pakelti pasitikijima savimi

jau esu kelis kartus per save perlipus ir beleka dirbus... kiekviena karta berna keiciant, keiciu ir vieta, tai aisku vel viska is naujo reikia pradeti ... bet jau truputi igriso per save del naujo vyro lipti, todel si karta nusprendziau pakenteti... kol kantrybe leis doh.gif
man plius dar labai gaila lietuvoje baigtu mokslu, nes labai sunkiai tada gyvenau... na tiesiog nebenoriu buti pastumdele..
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 09, 14:50)
jau esu kelis kartus per save perlipus ir beleka dirbus... kiekviena karta berna keiciant, keiciu ir vieta, tai aisku vel viska is naujo reikia pradeti ... bet jau truputi igriso per save del naujo vyro lipti, todel si karta nusprendziau pakenteti... kol kantrybe leis doh.gif
man plius dar labai gaila lietuvoje baigtu mokslu, nes labai sunkiai tada gyvenau... na tiesiog nebenoriu buti pastumdele..

o ka baigei lietuvoje? ir nejaugi italai tokie nepastovus kad kas akrta vis naujo ieskai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 09, 16:29)
o ka baigei lietuvoje? ir nejaugi italai tokie nepastovus kad kas akrta vis naujo ieskai? g.gif

anglu , vokieciu filologija... o italijoj dar ejau i biuro apskaitos kursus...kad tie itlai zenytis nenori hihihi.gif hihihi.gif o siaip tai cia kai kurie laaaabai ilgai mokosi ir iki 30 metu su tevais gyvena blink.gif tai ka is tokiu noreti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 09 liepos 2006 - 21:51
QUOTE(micietta @ 2006 07 09, 21:50)
anglu , vokieciu filologija... o italijoj dar ejau i biuro apskaitos kursus...kad  tie itlai zenytis nenori hihihi.gif  hihihi.gif o siaip tai cia kai kurie laaaabai ilgai mokosi ir iki 30 metu su tevais gyvena blink.gif tai ka is tokiu noreti doh.gif

nu as apie italus neturiu nuomones, , tiktai jei labai patrauklus wub.gif
apie olandu galiu pasakyt tiek kad jei is tevu isena labai anksti, velaisiai kokiu 20 ies. zenytis irig neskuba thumbup.gif .... po mokyklos pradzia pakeliauja, opadirba tik po to i mokslus eina thumbup.gif o nebandei i vertimu biura eiti? arba i gides kvalifikuotis? arba i kokia transporto kompaniaj kur galetum paanudoti savo kalbu zinais
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 09, 22:59)
nu as apie italus neturiu nuomones, , tiktai jei labai patrauklus  wub.gif
apie olandu galiu pasakyt tiek kad jei is tevu isena labai anksti, velaisiai kokiu 20 ies. zenytis irig neskuba  thumbup.gif .... po mokyklos pradzia pakeliauja, opadirba tik po to i mokslus eina  thumbup.gif  o nebandei i vertimu biura eiti? arba  i gides kvalifikuotis? arba i kokia transporto kompaniaj kur galetum paanudoti savo kalbu zinais

g.gif idomus cia pasiulymas i vertimu biura, reiks pabandyti thumbup.gif
i transporto kompanijas jau isnesiojau cv, bet pakolkas nieko rolleyes.gif

vakar sitiek rekem , kai italai laimejo, kad balsa buvau praradus... sian jau viskas ok! bet visa diena, kaip trenkta lotuliukas.gif

jei ne paslaptis, ka tu dirbi? mirksiukas.gif
Atsakyti
nepaslaptis. esu Chemike techologe su universitettu, dirbu tiktai chemike nafntos produktu inspekcijoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 11, 00:39)
nepaslaptis. esu Chemike techologe su universitettu, dirbu tiktai chemike nafntos produktu inspekcijoj ax.gif

bigsmile.gif vo cia tai specialybe!
Atsakyti
kuria prasme? ar zinai kaip sunku susirasti darba su tokia netrasdicine specialybe kitoje salyje?
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 11, 02:42)
kuria prasme? ar zinai kaip sunku susirasti darba su tokia netrasdicine specialybe kitoje salyje?

man tai atrodo kad yra zymiai sunkiau susirasti darba su specialybe kuriu pilnas, na tarkim baigus kalbas, nei su kokia nekasdienine specialybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 11, 11:58)
man tai atrodo kad yra zymiai sunkiau susirasti darba su specialybe kuriu pilnas,  na tarkim baigus kalbas, nei su kokia nekasdienine specialybe ax.gif

is tiesu tai ne. stai pas mus merginos baigusios kalbas viso dirba transporto kompanijose, o as budama technologe NERANDU darbo pagal specialybe todel ir dirbu chemike laboratotijoj, bet to tai priklauso nuo noro dirbti. jei noras yra darba rasi, jie nororo nera- rasi pasiteisinima kodel nedirbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 11, 11:58)
man tai atrodo kad yra zymiai sunkiau susirasti darba su specialybe kuriu pilnas,  na tarkim baigus kalbas, nei su kokia nekasdienine specialybe ax.gif

is tiesu tai ne. stai pas mus merginos baigusios kalbas viso dirba transporto kompanijose, o as budama technologe NERANDU darbo pagal specialybe todel ir dirbu chemike laboratotijoj, bet to tai priklauso nuo noro dirbti. jei noras yra darba rasi, jie nororo nera- rasi pasiteisinima kodel nedirbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lil @ 2006 07 11, 17:20)

teisngai sakai, jei nori- rasi buda, jei nenori- rasi priezasti.. tai ir iekau visokiu budu apeiti biurokratines peripetijas ir gavus dokumentus pagaliau rasti darba bigsmile.gif dirbant- lengviau gyvent, kai turi slamanciu mirksiukas.gif
Atsakyti