Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(jadzka @ 2008 08 01, 20:33)
Nelabai ir  nusiplaus... o kokios spalvos tu nori ir kokia natūrali ?

QUOTE(Miaška @ 2008 08 02, 07:45)
Taigi nuaugs plaukai kažkada ir nukirpsi, jei jau taip baisu biggrin.gif
Aš buvau juoda netyčia patapusi (ne su chna, su chemija), ir ką, po metų baigiau kirpti visą tą reikalą, nes irgi žiauriai nepatiko.

as cia temoj buvau paskaicius, kad per pirmus kartus lengvai nusiplauna doh.gif
mano naturali spalva yra tamsokai ruda, ir norejau , kad butu sokoladine. tai kvanka ne 2 basmos 1chna sumaisiau, o 2chna 1basmos. 5h prasedejus prisiminiau, kad gi ne taip reikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 08 03, 20:56)
as cia temoj buvau paskaicius, kad per pirmus kartus lengvai nusiplauna  doh.gif
mano naturali spalva yra tamsokai ruda, ir norejau , kad butu sokoladine. tai kvanka ne 2 basmos 1chna sumaisiau, o 2chna 1basmos. 5h prasedejus prisiminiau, kad gi ne taip reikejo  biggrin.gif

biggrin.gif
Keista, kad ilgai nenusiplauna... Kai tik bandžiau chna dažytis, tai staigiai nusiplovė, net ir nelabai kas matėsi iš karto po dažymo...

Išbandžiau tą naują makalionę: chna, sėmenų aliejus, medus ir kiaušinis. Dėl spalvos sunku kažką pasakyti, bet lyg mažiau ryškumo. O vienas didelis pliusas tas, kad nuo kiaušinio dažai pasidarė lipnesni, tąsesni, kur kas lengviau ir greičiau užtepiau, ir visai nepriterliojau vonios biggrin.gif

Jadzka, o tau jau matosi koks nors skirtumas spalvoje?
Atsakyti
Man irgi pirma karta dazant spalva beveik nesilaike, pirma kart isplovus su sampunu jokios spalvos nebeliko, nusiplove sad.gif
Bet antra karta, kai ir palaikiau ilgiau, jau matesi geresnis rezultatas smile.gif. Kita karta tikiuosi bus dar geriau, palaikysiu kokias 3-4 valandziukes. Tikiuosi, kad apskritai kiekviena karta rezultatas bus vis geresnis ir plaukuciai atsigaus, nes jei nieko nedarysiu su jais, tai greit liksiu isvis plika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2008 08 04, 18:25)
Bet antra karta, kai ir palaikiau ilgiau, jau matesi geresnis rezultatas smile.gif. Kita karta tikiuosi bus dar geriau, palaikysiu kokias 3-4 valandziukes. 

Pasikartosiu, bet tikrai galiu pasakyti, kad kuo ilgiau dažau - tuo ilgiau ir spalva laikosi, nebenusiplauna visai, kitaip aiškiai žili plaukai pasimatytų, o dabar nežinančios klausinėja, kur taip gražiai sruogelėmis nusidažau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 03, 21:05)

Jadzka, o tau jau matosi koks nors skirtumas spalvoje?

Miaška, gal ir yra tas skirtumas, man rodos tokia sodresnė ta spalva g.gif: ir plaukai ne tokie sausi. PAtiko kažkaip. Spėju toliau kiaušinį dėsiu smile.gif
Atsakyti
sakykit,ko galima butu prideti i chna,kad spalva gautusi raudonesne,o ne ryza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 08 09, 17:34)
sakykit,ko galima butu prideti i chna,kad spalva gautusi raudonesne,o ne ryza? g.gif

Basmos biški, paprikos miltelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 04, 22:24)
Miaška, gal ir yra tas skirtumas, man rodos tokia sodresnė ta spalva g.gif: ir plaukai ne tokie sausi. PAtiko kažkaip. Spėju toliau kiaušinį dėsiu smile.gif

Ir man patiko, labai lengvai ir greitai užtepiau, tokia tąsi lipni masė gavosi, puikiai laikėsi ant plaukų. Dėsiu irgi dar, šiandien dažysiu, tai bus tep: chna, plikyta dilgėlių nuoviru, sėmenų aliejus, medus ir kiaušas. Rozmarinų aliejuką pribaigiau, reikės nusipirkti. Vietoj jo prieš dažymą išplausiu plaukus rozmarinų šampūnu smile.gif

QUOTE(buda @ 2008 08 09, 17:34)

Dar skaičiau, kad galima užplikyti chną raudonu vynu, irgi suteikia plaukams sodresnę raudoną spalvą.
Atsakyti
Cia kai paskaiciau, tai merginos esat tikri genijai.Ir kuom tik nemaisot : ir kiaiusini, paprikos miltelius, arbatzoles, medus.Ale nesiryztu pati- dazau kitokiais budais. LENKIu galva Jusu isradingumui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 10, 13:49)
Ir man patiko, labai lengvai ir greitai užtepiau, tokia tąsi lipni masė gavosi, puikiai laikėsi ant plaukų. Dėsiu irgi dar, šiandien dažysiu, tai bus tep: chna, plikyta dilgėlių nuoviru, sėmenų aliejus, medus ir kiaušas. Rozmarinų aliejuką pribaigiau, reikės nusipirkti. Vietoj jo prieš dažymą išplausiu plaukus rozmarinų šampūnu smile.gif

Indės sako, indės žino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vakar aš irgi dažiau, tik va kiaušinio nedėjau: ėmiau tik chna ir pyliau ajurvedinio aliejaus, biški citrinos ir vandens. Tai plaukai ryžoki gavos. REiks kiaušinį dėt vistik...
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 08 10, 13:58)
Cia kai paskaiciau, tai merginos esat tikri genijai.Ir kuom tik nemaisot : ir kiaiusini, paprikos miltelius, arbatzoles, medus.Ale nesiryztu pati- dazau kitokiais budais. LENKIu galva Jusu isradingumui 4u.gif

O tu pamėgink - visai linksmas tai užsiėmimas, viena pabando, kita nusirašo, kažkur paskaitom, išmėginam ant savų galvelių... thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o man va buvo nuotykis su chna. nuejau i kirpykla nusidazyti keliu sviesiu sruogu. daze peroksidu, kirpeja ji ant plauku islaike apie valanda nuolat tikrindama ir nesuprasdama kas vyksta, bet rezultatas-net zymes nepaliko hihihi.gif
Atsakyti