Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Irma77 @ 2008 07 02, 13:58)
Aisku reikes sekanti karta kai dazysiu pabandyti. O tai jau su aliejuku plaukiukai svelnesni ir minkstesni, o jei dar medaus idesiu..... thumbup.gif

Tik nepadaugink medaus - o tai sulips plaukai ir gausi varnalizdį biggrin.gif
Aš dedu tokį neblogą arbatinį šaukštelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

Linkėjimai Miaškai 4u.gif , matau ji ištikima šiai temai ir tikrai ne vienai mamytei daug savo patirties perdavė thumbup.gif
Žadėjau jug ir aš kažkada dažytis žolytėmis, bet ir po šiai dienai vaikštau tokia, kokia buvau blush2.gif , nes mano plaukai sausi, tad saugau juos, o kadangi natūrali spalva nėra bloga, tad ir kenčiu nieko nekeisdama,nebent kokį dažomąjį šampūną atspalviui suteikti išbandau ir tiek.Bet vat bėda-pradėjau smarkiai žilti verysad.gif .
Neseniai buvau Eurokos parduotuvėj, tai mačiau, kad pardavinėjami dažai, kur rašoma, kad ten natur basma ir chna, bet ant pakelių iškart įvardijama: "baklažanas", "mahagonas", "kaštonas" ir t.t, nors pakeliai tokie pat, kaip ir grynosios basmos ar chna. Gal kas bandėt jais dažytis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 02, 23:53)
Tik nepadaugink medaus - o tai sulips plaukai ir gausi varnalizdį biggrin.gif
Aš dedu tokį neblogą arbatinį šaukštelį mirksiukas.gif

Gerai, ziuresiu kad nepadauginciau perdaug neprideti ...
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 11, 14:09)
Gerai, ziuresiu kad nepadauginciau perdaug neprideti ...

Na, gal jau yra rezultatas koks nors-kaip su tuo medumis gavosi bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 07 15, 09:51)
Na, gal jau yra rezultatas koks nors-kaip su tuo medumis gavosi bigsmile.gif ?

Dar nebandziau, si savaitgali pries atostogas rosiuosi dazyti. Tai vat tada ir parasysiu. Su aliejuku tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 15, 09:58)
Dar nebandziau, si savaitgali pries atostogas rosiuosi dazyti. Tai vat tada ir parasysiu. Su aliejuku tai patiko.

O mano ilgi plaukai ir jų labai daug blush2.gif , tad bijau, kad pati su žolelėm nesugebėsiu nusidažyti. Jug reikia vienodai išsitepti, tad reikia dar ir mokėti kaip tai daroma, o tai jug galima privelti tų žolių ir gausis tikras lizdas.
Kažkur dingo mūsų Miaška, norėjau paklaust, kaip ji "apsigali"su ilgų plaukų dažymu, nes pas ją, kiek pamenu, ilgoki buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 15 liepos 2008 - 12:37
o gak kas zinote kur galima isigyti "amla" aliejuko plaukams,Kaune?
Atsakyti
kokiu budu su chna isgauti raudona,o ne ryza atspalvi?
girdejau,kazko primaisyti galima.tik ko?nesugalvoju...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 07 15, 13:36)
O mano ilgi plaukai ir jų labai daug  blush2.gif , tad bijau, kad pati su žolelėm nesugebėsiu nusidažyti. Jug reikia vienodai išsitepti, tad reikia dar ir mokėti kaip tai daroma, o tai jug galima privelti tų žolių ir gausis tikras lizdas.
Kažkur dingo mūsų Miaška, norėjau paklaust, kaip ji "apsigali"su ilgų plaukų dažymu, nes pas ją, kiek pamenu, ilgoki buvo.

Aš tai pasidarau daugiau košėsa ir pirmiausia sutepti šaknis stengiuos. Tiesiog palenkus galvą lipdau tą košę. Bent jau taip lenviausia man. O tada maišą ant galvos ir užvynioju tam reikalui paskirtu šaliku.

QUOTE(dubcike @ 2008 07 15, 19:25)

Amlos Lt. neradau aš išvis, tai parsisiunčiau iš Amazon miltukų. Tai ką aš žinau.... gal ir tinka tie miltukai man. Nieko blogo nepastebėjau smile.gif

QUOTE(buda @ 2008 07 15, 19:56)
kokiu budu su chna isgauti raudona,o ne ryza atspalvi?
girdejau,kazko primaisyti galima.tik ko?nesugalvoju...

Spėju, kad galima dėti paprikos miltelių. Grynai raudonos nemanau,kad gausi, bet į rausvumą daugiau man gaunasi kai su Basma dažau.
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2008 07 15, 19:25)

o kuo jis ypatingas ir kur gaminamas, kad Lietuvoj, sakot, nėra?
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 07 16, 14:12)
o kuo jis ypatingas ir kur gaminamas, kad Lietuvoj, sakot, nėra?

kiek zinau jis gaminamas Indijoj, is kazkokio agrasto blush2.gif Nu atseit jis labai gerai plaukam, norisi isbandyti.
Atsakyti
Sveikutes,

bandau jungtis i besidazanciu chna rata smile.gif Va dabar sedziu issidaziusi ir labai bijau, kad tik zalia nepatapciau smile.gif na po kiek laiko pamatysiu.
seip as dazausi ryza spalvyte jau kelinti metai is eiles ir labai megstu sia spalva, o su chna noriu ir toliau tokia spalvyte isgauti, bei atgaivinti plaukucius, nes pavargo jie jau nuo visu dazymu ir cheminiu.
Bet oi kaip bijau rezultato unsure.gif
Atsakyti