Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(jadzka @ 2008 10 09, 16:46)
Aš tiesiogiai pirkau iš www.fragrancex.com
O Rozmarino ir mėtos tikriasia užsisakinėsiu iš www.lookfantastic.com. Anie siunčia tiesiogiai į Lt.
Gal reiks nusifotkyt savo galvą ir parodyt jums smile.gif

A, tai tu savarankiška, o aš neturiu PayPal, tai per tarpinykes, jei ko reik...

Lauksim galvos. Jei tik nepamiršiu - paprašysiu šiandien ir aš dukros, kad nufotkintų, įmesiu parodyt.
Atsakyti
Nu va, įkeliu, kaip atrodau šiandien. Dukra sako, kad realiai plaukai tamsesni, čia blykstė daro savo:

user posted image

Beje, aš dažydama basmos nededu, tik chna ir pastaruoju metu - amlą.
Atsakyti
reiktų fotkint iš toliau truputį. per daug blykstė viską apšviečia. bet atrodo gražiai thumbup.gif
čia ne į temą, bet, Miaška, kur kerpiesi? pas mane panašūs plaukai, niekaip nerandu normalios kirpėjos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 09, 19:39)
Nu va, įkeliu, kaip atrodau šiandien. Dukra sako, kad realiai plaukai tamsesni, čia blykstė daro savo:

user posted image

Beje, aš dažydama basmos nededu, tik chna ir pastaruoju metu - amlą.

Oi Miaška, tikrai, kad spalva stipriai sodresnė nei kad gyvai kai mačiau g.gif: Tokia mažiau ryža bigsmile.gif thumbup.gif nu tikrai liuks smile.gif

Aš tai tingiu per tarpininkes: mane tai erzina važiavimas pas kažka pasiimti daikto ir derinimasis. Daug paprasčiau nueiti į paštą ax.gif Bet kai ką reikia per tarpininkes... nes neišeina kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 10 09, 20:12)
čia ne į temą, bet, Miaška, kur kerpiesi? pas mane panašūs plaukai, niekaip nerandu normalios kirpėjos  doh.gif

Nesikerpu lotuliukas.gif
Rimtai, paskutinį kartą kirpausi pernai prieš Kalėdas, tai jau 10 mėn. bus. Kirpėjos irgi vis dar ieškau, vieną jau visai neblogą buvau radusi, draugėms, kurioms rekomendavau - patinka, bet paskutinį kartą kažkaip per trumpai nukirpo, iškarpė, nelabai patiko, nesusitvarkau su plaukais, tai va - auginu ir mąstau, kam savo šiaušenas patikėt prieš šitas Kalėdas biggrin.gif

QUOTE(jadzka @ 2008 10 09, 20:36)
Oi Miaška, tikrai, kad spalva stipriai sodresnė nei kad gyvai kai mačiau g.gif: Tokia mažiau ryža  bigsmile.gif  thumbup.gif nu tikrai liuks smile.gif

Ačiū 4u.gif
Ir pati matau, kad nuo amlos ir kiaušo spalva pasodrėjo ir "pakaštonėjo", man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , merginos ! 4u.gif
Jungiuosi i jusu, naudojanciu natur. priemones, gretas. Siandien nusipirkau chna, basma, esu uzsisakiusi amlos aliejuka, kai tik gausiu, tuoj dazysiu, nekantrauju isbandyti, o ir plaukams pagalbos oi kaip reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2008 10 10, 16:09)
Sveikos , merginos !  4u.gif
Jungiuosi i jusu, naudojanciu natur. priemones, gretas. Siandien nusipirkau chna, basma, esu uzsisakiusi amlos aliejuka, kai tik gausiu, tuoj dazysiu, nekantrauju isbandyti, o ir plaukams pagalbos oi kaip reikia  smile.gif

Su Basma atsargiai. Ji gali ilgainiui duoti tokį vyšnavą atspalvį ax.gif Jei jis negąsdina tada gerai. O kiaušinis padarys košę daug geriau užtepamą, netrupės taip ir lengviau išsiskalaus 4u.gif

Mano Amlos kondišinas nenusiplovė per 3 plovimus. Plaukai tamsesni ir puikiai jis man tiko thumbup.gif: Žodžiu patenkinta belekaip esu smile.gif
Atsakyti
Dedu savo plaukuosenos foto:

Čia dažyta seniai tik su Chna ir basma (gal). Dar nenaudojant nei Amlos nei kiaušinio:
user posted image

O čia jau po Avedos kondišino:

user posted image

Su Blicu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 15:36)
Dedu savo plaukuosenos foto:

Ko tais man tik pirmą nuotrauką rodo... g.gif
Atsakyti
Kartoju pastarąsias dvi:
Be blico:
user posted image

Su blicu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 10 11, 17:30)
Ko tais man tik pirmą nuotrauką rodo... g.gif

Miaška, man išvis SM grybauja šiandien doh.gif: TAi rodo tai nerodo paveiksliukus, tai bandau pereiti į senantį temų spl. tai man išmetai prieš kelis psl. buvusias temas. Žodžiu pievos doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 11, 17:57)
Miaška, man išvis SM grybauja šiandien doh.gif: TAi rodo tai nerodo paveiksliukus, tai bandau pereiti į senantį temų spl. tai man išmetai prieš kelis psl. buvusias temas. Žodžiu pievos doh.gif:

Nu va, dabar visas jau matau biggrin.gif
Graži spalvikė, labai labai graži, tik galvoju, ar aš pati tokios tamsios norėčiau... Man, ko gero, užteks "kiaušinio efekto" ir amlos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 11, 18:32)
Nu va, dabar visas jau matau biggrin.gif
Graži spalvikė, labai labai graži, tik galvoju, ar aš pati tokios tamsios norėčiau... Man, ko gero, užteks "kiaušinio efekto" ir amlos biggrin.gif

Tai va, man tai norisi tamsumo.... KAžkaip man atrodo,kad tamsesni man geriau tinka. Bet... čia gal tim mano įsivaizdavimas ax.gif
Va kaip gerai, atkrito pirkinys vienas smile.gif O aš iš Avedos dar ir šiltų tonų suteikiantį kondišiną nužiūrėjau.... Oij, negalima man, negalima...
Atsakyti