Niu jungiuos ir aš,gaila jau plaukus dažyt cheminiais,labai slenka, pusė plaukų beliko,nusipirkau Chna Basma busrsiu šįvakar,užsisakiau iš Ebay Amla aliejaus ir dar miltelių, o gal kas žinot kas tas indigo ? Ten rašo juodam atspalviui su Chna naudoti indigomiltelius,radau ir juos pirkt,bet laukiu kol išsiaiškinsiu kas tas per daiktas.
kuom išgelbėjot savo plaukus nuo slinkimo, patarkit,slenka kartu su šaknim vargšai.
QUOTE(Liudoskis @ 2008 11 03, 16:20)
Niu jungiuos ir aš,gaila jau plaukus dažyt cheminiais,labai slenka, pusė plaukų beliko,nusipirkau Chna Basma busrsiu šįvakar,užsisakiau iš Ebay Amla aliejaus ir dar miltelių, o gal kas žinot kas tas indigo ? Ten rašo juodam atspalviui su Chna naudoti indigomiltelius,radau ir juos pirkt,bet laukiu kol išsiaiškinsiu kas tas per daiktas.
kuom išgelbėjot savo plaukus nuo slinkimo, patarkit,slenka kartu su šaknim vargšai.
Mano irgi su šaknim slenka, įtariu, kad nuo streso...
O Indigo - tai Basma

Fainas puslapis Chna naudojimui su spalvų pavyzdžiais eikit į Mixes.Ten patarimų daug.Jei nesikarojuhttp://www.hennaforhair.com/ 
Papildyta:
kad tas gyvenimas pilnas treso taip ir toliau pirksiu peruką
ne man kaip prasidėjo po vaiko maitinimo krūtim taip metai nesustoja,o šiaip nervvų sistemai man gydyoja patarė Magne B 6,gal stresą nuims? O kitos priemonės plaukus te palepina, jau Pantogar geriu vitaminus Lakme ampules sunaudojau nu nelabai matau pagerėjimą. Dabar cheminiųdažų atsisakysiu ir žiūrėsim.
Skaičiau,kad Amla milteliai super daiktas ir veiui kaukes daryt su pilingu,ir nuo plaukų slinkimo.

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 11 03, 16:26)
kad tas gyvenimas pilnas treso taip ir toliau pirksiu peruką

Skaičiau,kad Amla milteliai super daiktas ir veiui kaukes daryt su pilingu,ir nuo plaukų slinkimo.

QUOTE(neaiski @ 2008 11 04, 09:18)
Visą.
QUOTE(jadzka @ 2008 11 04, 14:18)
Visą.
Aciu. Su chna ir basma daziau daug kartu, bet apie kiausinio dejima
isgirdau pirma karta. Turiu kelias laisvas dienas-bandysiu.
QUOTE(Liudoskis @ 2008 11 03, 15:20)
jei slinkimas tik "kosmetinis-sezoninis" gelbsti čemeryčių vanduo arba "Dzintars" balzamas nuo slinkimo, tos pačios chna ir basma stiprina plaukus. anksčiau dar pirkdavau Cutrin firmos Bio+ losjoną nuo slinkimo. jei yra kažkokių sveikatos, hormoninių sutrikimų, kosmetika nepadės, reik tirtis ir ieškot, kame šaknys.
QUOTE(neaiski @ 2008 11 04, 17:12)
Aciu. Su chna ir basma daziau daug kartu, bet apie kiausinio dejima
Išbandyk - turėtų patikti. Aš tai vis pasidžiaugiu, kaip greitai dabar dažus užsitepu, ir kokie faini plaukai paskui lieka. Ir spalva vis labiau patinka, sodresnė tokia

Nors pavasariui gal vėl užsimanysiu paryžėt, tadu kiaušo nedėsiu.
QUOTE(neaiski @ 2008 11 05, 09:37)
Basmos nebenaudoju, bet anksčiau dėdavau. Dabar vien pridėdama kiaušinį išgaunu tamsesnius/rudesnius plaukus, nei su basma. Tiesa, tam prireikė gal 4-5 dažymų, dabar jau aiškiai matau pokytį.
Prie viso to, ką sudėjai, kitą kartą įmaišyk šaukštelį medaus - irgi gėris

apsinuodijau bedazydama tuo brudu,tj dabar vos apie tai pagalvojus jau vimdo..net zoles nupjautos kvapo,nebepernesu,poto apsinuodijimo.Tad atsargiai merginos

QUOTE(Kaciusss @ 2008 11 06, 01:46)
apsinuodijau bedazydama tuo brudu,tj dabar vos apie tai pagalvojus jau vimdo..net zoles nupjautos kvapo,nebepernesu,poto apsinuodijimo.Tad atsargiai merginos 

Kažin kuo ten galima apsinuodyt