Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 22, 03:51)
cia tu LOGONA  dazu sudetis , radau atsivertus ju puslapi, gal uri geriau nusimano ar cia gera sudetis ar ne, atsiliepkit jei ka zinot, nes man cia zalias miskas doh.gif    Sudėtis: vanduo, distiliuotas spiritas iš organinių kviečių*, cukraus surfaktantas, glicerolis, molis, chna ekstraktas, eritruliozė, cukraus alkoholis, ksantanas, maltodekstrinas, ąžuolo žievės ekstrktas, natrio alginatas, natrio citratas, citrinų rūgštis, eteriniai aliejai, eterinių aliejų komponentai, mineraliniai spalvų pigmentai, *iš natūraliai užaugintų augalų.

Man tie alchoholiai kažkaip neitin gerai atrodo....
Atsakyti
Sedejau, skaiciau skaiciau, bet taip ir neapsisprendziau g.gif
Anksciau kazkada dazydavau chna, tai labai grazi spalva iseidavo, gal pries kokius metus vel sugalvojau pamegint, bet spalva baisiai nepatiko schmoll.gif O graziu plauku tai norisi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 22, 14:14)
Sedejau, skaiciau skaiciau, bet taip ir neapsisprendziau g.gif
Anksciau kazkada dazydavau chna, tai labai grazi spalva iseidavo, gal pries kokius metus vel sugalvojau pamegint, bet spalva baisiai nepatiko schmoll.gif O graziu plauku tai norisi mastau.gif

Tai dazyk tol kol patiks mirksiukas.gif . O basmos nededi ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 22, 18:26)
Tai dazyk tol kol patiks  mirksiukas.gif . O basmos nededi ?

Nusidazysiu, o jei bus negrazu, kaip kita diena eisiu i darba blush2.gif Be to, yra kelios sviesios sruogos, tai bijau, kad labai labai ryskios (ryzios) neiseitu mastau.gif
Be basmos dazydausi. Atsimenu,viena karta seniai seniai vien basma pasidaziau, tai tamsiai zalia buvau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 23, 15:08)
Nusidazysiu, o jei bus negrazu, kaip kita diena eisiu i darba blush2.gif  Be to, yra kelios sviesios sruogos, tai bijau, kad labai labai ryskios (ryzios) neiseitu mastau.gif
Be basmos dazydausi. Atsimenu,viena karta seniai seniai vien basma pasidaziau, tai tamsiai zalia buvau hihihi.gif

Nu jo, jei dirbi tai gal ir baisoka eksperimentuot. O sviesios sruogos tikrai gausis laaabai ryskios unsure.gif
Atsakyti
Dažiausi chna kelis metus iš eilės,paskui įsigeidžiau kito atspalvio,tad grįžau prie chemijos.Dabar,neseniai būdama vienoje Londono indų šventykloje ,susigundžiau nusipirkti indiškos chna.Rezultatas pritrenkė:aš,būdama vos ne tamsi brunetė,tapau toookia raudonplauke.Sekančią dieną dažiau tik basma(rusiška)-gavausi gražiai tamsiai ryža blush2.gif .Šiaip patiko indiškos chna konsistencija- vientisa,be šipuliukų (o dažymo skirtumas labai akivaizdus buvo doh.gif ).Tad kitą kartą dažydama jau iškart dėsiu basmos-vis tik,raudona ne man.
Atsakyti

http://www.hennaforh...xes/katharineg/

o kas cia tas INDIGO siuose receptuose? g.gif

Papildyta:
QUOTE(klena @ 2008 10 24, 19:53)

jei plauku spalva tamsiai ruda ir jei as noriu paryskinti spalva, tai jei sumaisysiu 2 basma pakelius ir 1 chna ir palaikysiu 2 valandu,tai ar gausis tamsiai ruda?
Atsakyti
QUOTE(klena @ 2008 10 24, 18:56)

Papildyta:
jei plauku spalva tamsiai ruda ir jei as noriu paryskinti spalva, tai jei sumaisysiu 2 basma pakelius ir 1 chna ir palaikysiu 2 valandu,tai ar gausis tamsiai ruda?

Indigo-tai ta pati basma.O dėl spalvos tai sunku pasakyti-kiekvienai skirtingai gaunas-maniškiai vargiai ar tapo tamsesni,bet atspalvis kitas.Ir ,beje,nuo "ryžo" atspalvio vistiek nepabėgsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostra: 24 spalio 2008 - 22:06
QUOTE(ostra @ 2008 10 24, 17:59)
Dažiausi chna kelis metus iš eilės,paskui įsigeidžiau kito atspalvio,tad grįžau prie chemijos.Dabar,neseniai būdama vienoje Londono indų šventykloje ,susigundžiau nusipirkti indiškos chna.Rezultatas pritrenkė:aš,būdama vos ne tamsi brunetė,tapau toookia raudonplauke.Sekančią dieną dažiau tik basma(rusiška)-gavausi gražiai tamsiai ryža blush2.gif .Šiaip patiko indiškos chna konsistencija- vientisa,be šipuliukų (o dažymo skirtumas labai akivaizdus buvo  doh.gif ).Tad kitą kartą dažydama jau iškart dėsiu basmos-vis tik,raudona ne man.

Ostra, man irgi labai patiko Indiškos Chna smulkumas ir dažymas. Na tikrai daaaaug geresnė. O tu tikrai pabandyk dažyti su kiaušiniu. Bent jau aš Basmos išvis nebenaudoju, maišau Chna + amla + kiaušinį, laikau kokias 2-3 val. O dabar po poros dienu dedu Avedos kondišiną. Na plaukų spalva davolna labai esu thumbup.gif:

QUOTE(klena @ 2008 10 24, 19:56)

Gausis tamsi kaštoninė į raudonumą tokia. Jei nori tik lengvo auksinio atspalvio,t ai geriau maišyk tik Chna ir kiaušinį ir ant galvos laikyk kokį pusvalandį tik. Plaukų s[palva bus šiltesnė.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 25, 16:39)
Ostra, man irgi labai patiko Indiškos Chna smulkumas ir dažymas. Na tikrai daaaaug geresnė. O tu tikrai pabandyk dažyti su kiaušiniu. Bent jau aš Basmos išvis nebenaudoju, maišau Chna + amla + kiaušinį, laikau kokias 2-3 val. O dabar po poros dienu dedu Avedos kondišiną. Na plaukų spalva davolna labai esu thumbup.gif:
Gausis tamsi kaštoninė į raudonumą tokia. Jei nori tik lengvo auksinio atspalvio,t ai geriau maišyk tik Chna ir kiaušinį ir ant galvos laikyk kokį pusvalandį tik. Plaukų s[palva bus šiltesnė.

bet sitam puslapyje tai spalva tamsiai ruda be ryzumo g.gif

ne,nenoriu auksinio atspalvio. mano plauku spalva tamsiai ruda ir as noreciau tiosiog paryskinti ja kad jie blizgetu ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klena @ 2008 10 26, 13:57)
bet sitam puslapyje tai spalva tamsiai ruda be ryzumo g.gif

ne,nenoriu auksinio atspalvio. mano plauku spalva tamsiai ruda ir as noreciau tiosiog paryskinti ja kad jie blizgetu ir pan rolleyes.gif

Tai tame psl. Chna ir Basma kitokios kokybės naudojama ax.gif PA pati parsivežiau Mehandi chna (tos kurią ten naudoja) iš Indijos, tai akivaizdus skirtumas mirksiukas.gif Be to kas nuotarukose yra viena, o realybė kita. Jei tik pagyvinti spalvą nori - tai ilgai nelaikyk ir jei blizgesio nori, tai reiks kasdien kokybiškas plaukų priežiūros priemones naudot ir laaabai plaukais rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 10 25, 15:39)

Prisiskaičiusi jūsų aprašymų ir dažiau su kiaušiniu,bet vistiek buvau labai raudona.Na,bet gal jau kitą kartą patamsėsiu.O vat kvapas šios chna man labai nekoks.Ai,svarbu dažo gerai smile.gif
Atsakyti