Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 16, 22:05)
kiausinius imaisau net 2 lotuliukas.gif  , nes pas mane daug plauku, jie iki puse nugaros tai as perku 10 pakeliu dazu... Man graziausia spalva kur ant naturaliu nusidazo , o galams turbut tik kirpimas pades

Ko gero, galus po truputį nukirpsi. Kažkada su Palette dažais netyčia juodaplauke tapau, tai irgi niekas nepaėmė, jokie kiti, per porą metų tik nusikirpo tie tamsūs galai... doh.gif

Aš tepliosiuos savaitgalį smile.gif
Atsakyti
as labai norec stai user posted image tokiu plauku atspalvio...gal zinok kokia kose reiktu uzsimaisyt kad tai isgauti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 17, 23:37)
as labai norec stai user posted image tokiu plauku atspalvio...gal zinok kokia kose reiktu uzsimaisyt kad tai isgauti?  blush2.gif  4u.gif

As manau, kad nepavyks, nes cia grynai ruda g.gif , o kokia kose bemaisytum vistiek islys arba ryzas arba vysninis atspalvis. Nors gal as klystu , palauk ka didesnes zinoves ( Miaska ir Jadzka smile.gif ) pasakys
Atsakyti
grynai rudos neišgausi ...
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 10 17, 23:37)
as labai norec stai user posted image tokiu plauku atspalvio...gal zinok kokia kose reiktu uzsimaisyt kad tai isgauti?  blush2.gif  4u.gif

as siulyciau "logonos" dazus (jie yra irgi yra is zoleliu, su chna, basma ir kitais priedais, plius 100% naturali ir ekologiska, ko ne visada gali pasakyti apie musu parduotuvese esancia chna). anskciau daziau su chna, bet jau tas oranzinis lankas palei smilkinius i nevilti vede, bet vat kai atradau logona, esu super patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Chna vis tiek duos kažkiek ryžumo, nors jo kiekį galima reguliuoti, bet visai be ryžumo - nikaip. Todėl tos rudosios neišgausi, o prieš saulę ypač matysis ryžesnė.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 10 20, 00:08)
as siulyciau "logonos" dazus (jie yra irgi yra is zoleliu, su chna, basma ir kitais priedais, plius 100% naturali ir ekologiska, ko ne visada gali pasakyti apie musu parduotuvese esancia chna). anskciau daziau su chna, bet jau tas oranzinis lankas palei smilkinius i nevilti vede, bet vat kai atradau logona, esu super patenkinta  thumbup.gif

O kur ju galima isigyt ?
Atsakyti
Vilniuj, CUP'e 5 aukšte esančioj Bioboutique parduotuvėj arba internetu.
aš irgi norėčiau išbandyti, bet kaina atgraso ... beje, kokie tie dažai, kaip tepasi? tokie pat birūs kaip paprasta chna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 20 spalio 2008 - 19:16
QUOTE(Irėja @ 2008 10 20, 20:14)
tokie pat birūs kaip paprasta chna?

Beje, į chna įmaišius kiaušinį, medaus ir aliejaus - nieko jinai ne biri, jau kelintą kartą nusidažau, neapdrabstydama visos vonios biggrin.gif
Atsakyti
tą tai žinau. ir pati darau. gal ne taip parašiau. man įdomu, išėmus iš dėžutės, patys dažai, jie kokie? tokie pat milteliai ar kažkokie kitokie smile.gif
Atsakyti
Vakar nutariau sugrizti vel rie chna ir basma. Dariau viska pagal instrukcija, irma chna, veliau basma, su sampunu neploviau 4u.gif Vargau kol nusidaziau nes basma per skysta asidariau ir viskas bego per sonus. Kai nusidaziau sakiau gyvenime nebedazysiu, ne sir salva neatiko. O siandien, grazu ziureti, salva tokia kokios ir norejau, tamsiai kastonine, siek tiek sokoladine, na labai grazi. Dazysiu ir vel thumbup.gif
Atsakyti
cia tu LOGONA dazu sudetis , radau atsivertus ju puslapi, gal uri geriau nusimano ar cia gera sudetis ar ne, atsiliepkit jei ka zinot, nes man cia zalias miskas doh.gif Sudėtis: vanduo, distiliuotas spiritas iš organinių kviečių*, cukraus surfaktantas, glicerolis, molis, chna ekstraktas, eritruliozė, cukraus alkoholis, ksantanas, maltodekstrinas, ąžuolo žievės ekstrktas, natrio alginatas, natrio citratas, citrinų rūgštis, eteriniai aliejai, eterinių aliejų komponentai, mineraliniai spalvų pigmentai, *iš natūraliai užaugintų augalų.
Atsakyti