Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko pažindinimas su kate

Pas mane katinas ir šuo (kovinis ), tai sutaria puikiausiais, kartu miega, ir iš vieno biūdo vandenį palaka.
Atsakyti
QUOTE(agnlav @ 2011 09 10, 17:48)
Pas mane katinas ir šuo (kovinis ), tai sutaria puikiausiais, kartu miega, ir iš vieno biūdo vandenį palaka.

kai patys šeiminkai savo šunis koviniais vadint pradeda tai jau nu ir na....... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 12, 18:11)
kai patys šeiminkai savo šunis koviniais vadint pradeda tai jau nu ir na.......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai gal jie užsiiminėja kovom, ką gali žinot biggrin.gif
Atsakyti
mažumą į temą, apie šuns ir mažo katinuko gyvenimą smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnlav @ 2011 09 10, 17:48)

bet jie tikriausiai nuo mazens kartu 4u.gif
Atsakyti
sveiki.

gyvename sodyboje, isigijome 4 metu vilksune kalyte, kuri yra siek tiek dresiruota, paklusni, ankstesniuose namuose po kiema kartu su ja vaiksciodavo suaugusios kates, ir dabar ji i jas nekreipia demesio, bet beda ta kad pas mus yra 3 paauge ir zaismingi kaciukai, nuo kuriu jokiios komandos negelbsti. o labai noretusi kad kalyte visada palaida butu ir saugotu sodyba. gal yra koks budas kaip juos suvesti? gal kokio valerijono katinukam paustyt duot, kad ranku nedraskytu, ir tada nunest prie suns, ir supazindyt, arba su kokiu muilu kailiukus patrint, kad kvapas pasikeistu? patarkit kas galit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 12, 18:11)
kai patys šeiminkai savo šunis koviniais vadint pradeda tai jau nu ir na.......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Parašiau (kovinis),skliaustuose, nes taip juos kiti vadina, ir kad suprastumet,kad ne pudelis, koks ar jorkas.

o pati aš jo niekada koviniu nepavadinčiau, pats mieliausias šunelis.

O katinas atkeliavo kai kalei buvo penki metai. Tad ne nuo mažens auga kartu, panašu kad kalė priėmė katiną kaip vaiką savo.
Atsakyti
QUOTE(agnlav @ 2011 09 14, 20:42)
o pati aš jo niekada koviniu nepavadinčiau, pats mieliausias šunelis.

tai galėjot veislę parašyt, o ne kad kovinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 15 rugsėjo 2011 - 09:45
o man niekas nepades? 4u.gif
Atsakyti
nelbai supratau, o kam jus norit valerjuonu rankas patept ir kokia problema kad katinukai drasko rankas ar kad suo puola kaciukus? smile.gif ir ji puola piktai, o gal tiesiog zaist su jais nori?
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 15, 16:22)
nelbai supratau, o kam jus norit valerjuonu rankas patept ir kokia problema kad katinukai drasko rankas ar kad suo puola kaciukus?  smile.gif ir ji puola piktai, o gal tiesiog zaist su jais nori?

smile.gif ne rankas patept, o katinui duoti pauostyt, kad jam nebutu streso per didelio, nes jis neprates prie sunu, ir gali mane smarkiai sudraskyt kol laikysiu prie suns kad susipazintu. suo katukus vaiko, bet nezinau ar noredamas sudraskyt ar tik puostyt ir susipazint. kai tik suo palaidas - visi medziuose arba ant kokios malkines, o suo vaiksto tada ratais ir loja . zinokit jau atsibodo taip ir noris kazkaip supazindint. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hekate18: 15 rugsėjo 2011 - 15:45
na manau reikia laiko, jie turi priprast vienas prie kito, prie kvapu, bet gal kas turejes panasia situacija patartu geriau 4u.gif
Atsakyti