Pas mane katinas ir šuo (kovinis ), tai sutaria puikiausiais, kartu miega, ir iš vieno biūdo vandenį palaka.
QUOTE(agnlav @ 2011 09 10, 17:48)
Pas mane katinas ir šuo (kovinis ), tai sutaria puikiausiais, kartu miega, ir iš vieno biūdo vandenį palaka.
kai patys šeiminkai savo šunis koviniais vadint pradeda tai jau nu ir na.......

QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 12, 18:11)
tai gal jie užsiiminėja kovom, ką gali žinot

mažumą į temą, apie šuns ir mažo katinuko gyvenimą 

QUOTE(agnlav @ 2011 09 10, 17:48)
bet jie tikriausiai nuo mazens kartu

sveiki.
gyvename sodyboje, isigijome 4 metu vilksune kalyte, kuri yra siek tiek dresiruota, paklusni, ankstesniuose namuose po kiema kartu su ja vaiksciodavo suaugusios kates, ir dabar ji i jas nekreipia demesio, bet beda ta kad pas mus yra 3 paauge ir zaismingi kaciukai, nuo kuriu jokiios komandos negelbsti. o labai noretusi kad kalyte visada palaida butu ir saugotu sodyba. gal yra koks budas kaip juos suvesti? gal kokio valerijono katinukam paustyt duot, kad ranku nedraskytu, ir tada nunest prie suns, ir supazindyt, arba su kokiu muilu kailiukus patrint, kad kvapas pasikeistu? patarkit kas galit
gyvename sodyboje, isigijome 4 metu vilksune kalyte, kuri yra siek tiek dresiruota, paklusni, ankstesniuose namuose po kiema kartu su ja vaiksciodavo suaugusios kates, ir dabar ji i jas nekreipia demesio, bet beda ta kad pas mus yra 3 paauge ir zaismingi kaciukai, nuo kuriu jokiios komandos negelbsti. o labai noretusi kad kalyte visada palaida butu ir saugotu sodyba. gal yra koks budas kaip juos suvesti? gal kokio valerijono katinukam paustyt duot, kad ranku nedraskytu, ir tada nunest prie suns, ir supazindyt, arba su kokiu muilu kailiukus patrint, kad kvapas pasikeistu? patarkit kas galit

QUOTE(Lerikyte @ 2011 09 12, 18:11)
Parašiau (kovinis),skliaustuose, nes taip juos kiti vadina, ir kad suprastumet,kad ne pudelis, koks ar jorkas.
o pati aš jo niekada koviniu nepavadinčiau, pats mieliausias šunelis.
O katinas atkeliavo kai kalei buvo penki metai. Tad ne nuo mažens auga kartu, panašu kad kalė priėmė katiną kaip vaiką savo.
QUOTE(agnlav @ 2011 09 14, 20:42)
tai galėjot veislę parašyt, o ne kad kovinis

nelbai supratau, o kam jus norit valerjuonu rankas patept ir kokia problema kad katinukai drasko rankas ar kad suo puola kaciukus?
ir ji puola piktai, o gal tiesiog zaist su jais nori?

QUOTE(KaZantipA @ 2011 09 15, 16:22)
nelbai supratau, o kam jus norit valerjuonu rankas patept ir kokia problema kad katinukai drasko rankas ar kad suo puola kaciukus?
ir ji puola piktai, o gal tiesiog zaist su jais nori?

na manau reikia laiko, jie turi priprast vienas prie kito, prie kvapu, bet gal kas turejes panasia situacija patartu geriau