Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 12, 19:23)
dekui raganiauskiene!! prasom i svecius!! laukiam zento!!! o dekui migdole ka tik pasiskaiciau!!! bet va kazkoks didelis sudas niekur cia nerandu pirkti triusio!! eisiu i miska medzioti  ax.gif

geros medziokles bigsmile.gif ir man pagauk viena lotuliukas.gif o zinai, dar neblogai yra kalakutiena. as tai cia randu, o triusio net nzn kur ieskot reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 12, 18:40)
geros medziokles bigsmile.gif  ir man pagauk viena  lotuliukas.gif  o zinai, dar neblogai yra kalakutiena. as tai cia randu, o triusio net nzn kur ieskot reiktu g.gif

viena mano drauge turi dekoratyvini triusi!! bet jis jau toks didelis kad jau galima ir valgyti!!!! turbut nakti as ji nuduobsiu bigsmile.gif kalakutienos tai cia yra, bet manau triuiena skonis kitoks nei kalakutienos ar vistienos!!! as jau visur bandziau ieskoti!! o jau net sakiau eisiu pas medziotojus bigsmile.gif bet tikousi jau gausiu treciadieni is vienos skerdyklos!! bet ir tai kaip sake bus tik nugara!! ir kaina turbut kosmine!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 12, 19:51)
viena mano drauge turi dekoratyvini triusi!! bet jis jau toks didelis kad jau galima ir valgyti!!!! turbut nakti as ji nuduobsiu bigsmile.gif  kalakutienos tai cia yra, bet manau triuiena skonis kitoks nei kalakutienos ar vistienos!!! as jau visur bandziau ieskoti!! o jau net sakiau eisiu pas medziotojus bigsmile.gif bet tikousi jau gausiu treciadieni is vienos skerdyklos!! bet ir tai kaip sake bus tik nugara!! ir kaina turbut kosmine!! verysad.gif

vaje, vargsas triusis, as pvz, kaip pati nemegstu triusienos, tai ir vaikui nesiulau bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 12, 19:11)
vaje, vargsas triusis, as pvz, kaip pati nemegstu triusienos, tai ir vaikui nesiulau bigsmile.gif  blush2.gif

as tai nezinau jau ka ir beduoti tai del to ir galvoju apie triusiena diena nakti!! mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 10, 21:59)
o nakti ar keliates kas valgyt?ir kiek?

jau savaite kaip nevalgom nakti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 12, 19:40)
geros medziokles bigsmile.gif  ir man pagauk viena  lotuliukas.gif  o zinai, dar neblogai yra kalakutiena. as tai cia randu, o triusio net nzn kur ieskot reiktu g.gif

geriau yra versiena ar liesa kiauliena nei vistiena ar kalakutiena (sudeties atzvilgiu). O triusis tikrai retenybe ir pas mus. Mums jis ir neskanus, bet mazius mielai valgo.
Papildyta:
QUOTE(villmucka @ 2008 05 12, 21:07)
jau savaite kaip nevalgom nakti thumbup.gif

o jus tikri saunuoliai smile.gif drinks_cheers.gif, o mums niekaip nepavyksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdole: 12 gegužės 2008 - 20:17
QUOTE(Migdole @ 2008 05 12, 21:15)
geriau yra versiena ar liesa kiauliena nei vistiena ar kalakutiena (sudeties atzvilgiu). O triusis tikrai retenybe ir pas mus. Mums jis ir neskanus, bet mazius mielai valgo.
Papildyta:
o jus tikri saunuoliai smile.gif  drinks_cheers.gif, o mums niekaip nepavyksta  g.gif

Na del kiaulienos tai tikrai abejoju ar galima ja sulyginti su kalakutiena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamytes smile.gif Šiandien mano mažiukas jau ramesnis ( jau bijau ka ir sakyti ax.gif ).Galiu pasigyrtis ,mano mažius nebevalgo naktimis jau nuo trečio mėnėsio kai nustojau pati maitynti. Paskutini karta valgo 22.30 o paskui 5.30. thumbup.gif
mirasvendik mirksiukas.gif nemažai gėležės yra ir grikiose ne tik mėsoje.Žinome mėsoje daugiausia. O tu nenori pabandyti vietoj mėsos duoti liežuvio g.gif .Galima kiaulienos,bet daugiau gėležės jaučio liežuvyje. Žinau kad liežuvi mažiukai gali ragauti nuo 7 mėnėsio kaip ir mėsyte.Pertrink ir su bulvių koše duok paragauti. mirksiukas.gif
la_bamba mirksiukas.gif norejau paklausti kaip tu išsiaiškinai kad butent nuo grikių mažiuka bėre? Mano irgi dažnai išbėre ,jis labai dažnai valgo grikius ,bet ir kitus produktus. Jam pilvukas pabertas ir nepraeina?
Dabar apie pasiekimus: pimpaliuko neatrado blush2.gif Be pampersu irgi labai miegsta būti thumbup.gif Šiandien su mano pagalba ženge pora žingsniukų. Su kiekviena diena atrado kažka naujo,tai suprato kad durėles galima atidaryti, kad su vaikštukų pagalba galima daug kur nueiti ,net po stalų slieptis. O jai mama neleidžia padaryti negerus darbelius pradeda dainuoti cry.gif Valgo mamos džiaugsmui gerai, miegsta beveik viską, tik irgi brokolius tai nelabai. schmoll.gif
dantuku dėja dar nėra doh.gif
Gero vakaro 4u.gif ir iki.
Atsakyti
jau ir mes prisidedam prie jusu. sveria dukryte 7.400g o ugis 67.5 gal kiek mazokai sveria, bet gydytoja ir sake kad bus kudute, panasiai kaip teveliai. moka sedeti, jau ir pastovi trumpam pati, vartosi vis dar i visas puses, bandziau duoti tyreles su mesyte, tai kazkaip nelabai patiko, raukesi, bet ragavo. nakti dar kokius 2 kartus valgo, kartais uztenka apsukt ant kito sono ir uzmiega.
Atsakyti
QUOTE(archi @ 2008 05 12, 22:15)
Na del kiaulienos tai tikrai abejoju ar galima ja sulyginti su kalakutiena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš irgi pirmą kart išgirdau, kad kiauliena geriau nei kalakutiena drinks_cheers.gif , bet čia tik forumas...
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 12, 22:21)
aš irgi pirmą kart išgirdau, kad kiauliena geriau nei kalakutiena drinks_cheers.gif , bet čia tik forumas...

Kalakutienoje mažiau gėležės bet ji liesesne.O kiaulena raudona mėsa ir jose daug gėležės ,tačiau ji riebi. Bet galima duoti liesos kiaulienos pvz. išpjovos .Manau kiauliena tik liesa ir kalakutiena mažiukai gali drasiai ragauti.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 12, 22:28)
Kalakutienoje mažiau gėležės bet ji liesesne.O kiaulena raudona mėsa ir jose daug gėležės ,tačiau ji riebi. Bet galima duoti liesos kiaulienos pvz. išpjovos .Manau kiauliena tik liesa ir kalakutiena mažiukai gali drasiai ragauti.

aš kol kas daviau, veršieną, kalakutieną, jautieną, vištieną, o kiaulienos dar ne, bet duosiu ax.gif
Atsakyti