Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Sveikos , o mes naktimis dar valgome MP ir nemazai, nes megsta salia nakti miegoti, o kai prabunda tai ir iesko silto pienuko ax.gif valgome daug pruopiniu kosiu , darzoviu, o mesyte daug nenorime, tai ir nekisu.
Turime 4 dantukus ir kalasi 5 mirksiukas.gif ,todel kartais ikandame kai supykstame. Mokame pa padaryti buciuoti isizioja visa burnyte lotuliukas.gif.Kai geros nuotaikos darome katutes, greitai ropojame,vaikstome isikibe , aisku gruvimu nemazai buna.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 12, 21:20)
  mirasvendik  mirksiukas.gif nemažai gėležės yra ir grikiose ne tik mėsoje.Žinome mėsoje daugiausia. O tu nenori pabandyti vietoj mėsos duoti liežuvio g.gif .Galima kiaulienos,bet daugiau gėležės jaučio liežuvyje. Žinau kad liežuvi mažiukai gali ragauti nuo 7 mėnėsio kaip ir mėsyte.

labutis ksena!!! zinai as su mielu noru pabandyciau, bet tikrai cia danai jo nevalgo. tai ir rasti nezinau kaip!!! tada manau triusi lengviau pagaut nei versi nuduobt bigsmile.gif tiesa pamirsau pasakyti, kad ji man zalio obuolio nemazai valgo!!! smile.gif o siaip siandien eisim skiepytis svertis ir taip toliau , tai ir kraujo tyrimus paprasysiu padaryt! fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 13 gegužės 2008 - 07:55
na mes siandien pasisverem tai 8.400kg ir 69cm,o siaip lyg viskas ir gerai,tik labai jau niurzgalius pasidare,tai kaltinu vis dantukus g.gif
as kiaulienos dar irgi nedavus,bet reiks gal jau pabandyti g.gif
Atsakyti
na o as kiaulienos daviau, ispjautine, kad nebutu riebu, bet mano kavalierius atsisake, schmoll.gif tas pats ir su jautiena. schmoll.gif todel as jam verdu po maza gabaliuka vistienos, o sita tai jo - pripazysta bigsmile.gif dabar pirksiu kalakutienos, vis truputi pakeist mesyte, nes kiaulienos ir versienos neikisiu tai kam ta vaika ir kankint. g.gif

Ksena cia del jaucio liezuvio gera patarima daviai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 13, 10:54)
na o as kiaulienos daviau, ispjautine, kad nebutu riebu, bet mano kavalierius atsisake,  schmoll.gif  tas pats ir su jautiena.  schmoll.gif  todel as jam verdu po maza gabaliuka vistienos, o sita tai jo - pripazysta bigsmile.gif dabar pirksiu kalakutienos, vis truputi pakeist mesyte, nes kiaulienos ir versienos neikisiu tai kam ta vaika ir kankint. g.gif

Ksena cia del jaucio liezuvio gera patarima daviai thumbup.gif

na stai gryzom is gydytojo!! gavom skiepus ir dabar miega!! aisku tikiuosi kad nebus temperaturos kaip pirma karta bet esu jau viskam pasiruosusi verysad.gif sveriam 7,600gr o ugis 68cm!! auksta pana mirksiukas.gif kaip ir mama!!! o tiesa kraujo tyrimo nedare nors ir prasiau!! tik liepe gerti gelezies po 5 laselius o siandien ir liezuvi parduotuveje uzsisakiau blush2.gif ziurejo kaip i durne kokia!!!
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 13:07)
siandien ir liezuvi parduotuveje uzsisakiau blush2.gif  ziurejo kaip i durne kokia!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ksena o versiuko liezuvis tas pats kas jaucio ar ne??? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 13, 12:33)

jo jums juokinga o as tai cia durnele kazkokia!!! nei triusio nei jaucio liezuvio negaliu nusipirkti!!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 12, 21:20)
la_bamba  mirksiukas.gif norejau paklausti kaip tu išsiaiškinai kad butent nuo grikių mažiuka bėre? Mano irgi dažnai išbėre ,jis labai dažnai valgo grikius ,bet ir kitus produktus. Jam pilvukas pabertas ir nepraeina?

Na, jums gydytoja tokią idėją pasakė, akd gali nuo grikių berti. Tai kol gydėmės bėrimą valgėm daržovienes su mėsyte, vaisių tyreles ir ryžiu su bananu (be pienelio). Kai praėjo bėrimas pabandėm vėl grikių košytę. Ir vaikis ryte atsikėlė vėl visas išbertas verysad.gif

O iš pasiekimų - tai šiandien vaiką pamečiau g.gif girdžiu, kad kažkur kitam kambarį bruzda. kviečiu, nes jau į varduką atsiliepia. Neateina. Einu ieškoti - nėr. O paisrodo, jis po mūsų lova palindęs žaidžia bigsmile.gif

O dar vakarais įsijungia antras kvėpavimas, kai jau miegoti reikia. Tada labai mėgstam sesę pakankinti. Lenda bučiuotis, už plaukų rauna, iš džiaugsmo krykščia ir rankyte mosikuoja - jei užkabina, tai ganėtinai skaudžiai lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau paklaust o nuo ko skiepus darot?mes gyvenam anglijoj tai sake metuku laiko bus sekantis skiepukas unsure.gif ......o maziukas tai taip pat tampo savo pimpaliuka matyt susipazysta su savo kunu smile.gif ,tik va apetitas dabar pradingo nelabai valgo,tik nezinau ar kad karsta ar dantukai cia kalti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 13:07)
na stai gryzom is gydytojo!! gavom skiepus ir dabar miega!! aisku tikiuosi kad nebus temperaturos kaip pirma karta bet esu jau viskam pasiruosusi verysad.gif  sveriam 7,600gr o ugis 68cm!! auksta pana mirksiukas.gif kaip ir mama!!! o tiesa kraujo tyrimo nedare nors ir prasiau!! tik liepe gerti gelezies po 5 laselius o siandien ir liezuvi parduotuveje uzsisakiau blush2.gif  ziurejo kaip i durne kokia!!!

nesijaudink, jei klaus kam reikia, sakyk Lietuvoj delikatesas lotuliukas.gif auksta panele tavo, mes ir eisim svertis siandien. paziuresim kaip ten su svoriu reikalai g.gif
Papildyta:
QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 13, 14:08)
norejau paklaust o nuo ko skiepus darot?mes gyvenam anglijoj tai sake metuku laiko bus sekantis skiepukas unsure.gif ......o maziukas tai taip pat tampo savo pimpaliuka matyt susipazysta su savo kunu smile.gif ,tik va apetitas dabar pradingo nelabai valgo,tik nezinau ar kad karsta ar dantukai cia kalti verysad.gif

paulauskaite, as ir gyvenu anglijoj, yra vaiko raudonoj knygutej prie skiepu pasiziurek nuo ko ir kas kiek laiko skiepyti reikia. o del valgymo, vyras sako gal del karscio, nes ir as vakar nieko nevalgiau matyt ir vaika karstis veikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 13, 13:18)
nesijaudink, jei klaus kam reikia, sakyk Lietuvoj delikatesas lotuliukas.gif auksta panele tavo, mes ir eisim svertis siandien. paziuresim kaip ten su svoriu reikalai g.gif
Papildyta:
paulauskaite, as ir gyvenu anglijoj, yra vaiko raudonoj knygutej prie skiepu pasiziurek nuo ko ir kas kiek laiko skiepyti reikia. o del valgymo, vyras sako gal del karscio, nes ir as vakar nieko nevalgiau matyt ir vaika karstis veikia. blush2.gif

aiiii koks skirtumas kaip jie i mane ziuri!!! bigsmile.gif man dzin!! svarbu vaikas valgytu!! o del ugio tai tik tetis 1.50cm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o as tai 1.76cm raganiauskiene kaip jums sekasi siaip ir kitaip??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 13 gegužės 2008 - 13:27
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 14:25)
aiiii koks skirtumas kaip jie i mane ziuri!!! bigsmile.gif  man dzin!! svarbu vaikas valgytu!! o del ugio tai tik tetis 1.50cm biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o as tai 1.76cm raganiauskiene kaip jums sekasi siaip ir kitaip??? mirksiukas.gif

na kaip mums sekasi g.gif po truputi, vaiko negaliu palikt nei vezime nei lovytej, vienas nebuna, reikalauja demesio bigsmile.gif nusiramina nebent kai katina pamato, tiesiog dreba kaip nori paimt. o siaip ant zemes pametu, tai kazkaip idomiai ropineja, bet tikrai ne ant keturiu, matyt pilvo nepakelia mirksiukas.gif su maistu ir vargstam, isviriau ryziu koses su lasisa, pati ir suvalgiau, nes neikisau. tai va banana sukirto, obuolio paziaumojo, pagere arbateles ir liulias. dabar laukiu kol pabus varysim svertis.
o siaip kavalierius tokius kaprizus isitaise, uch... negaliu, sunku, nes nei i sikna uzmesi nei supras, bet kai ant ranku nepaemi tai vaje, signalizacija kaukia ilgai ir nuobodziai doh.gif o jei pastoviai nuraminsiu ir ant ranku imsiu, tai kas paskui bus veliau g.gif schmoll.gif
tai va, taip va ir sekas. mirksiukas.gif
Atsakyti