Turime 4 dantukus ir kalasi 5
Sveikos , o mes naktimis dar valgome MP ir nemazai, nes megsta salia nakti miegoti, o kai prabunda tai ir iesko silto pienuko
valgome daug pruopiniu kosiu , darzoviu, o mesyte daug nenorime, tai ir nekisu.
,todel kartais ikandame kai supykstame. Mokame pa padaryti buciuoti isizioja visa burnyte
.Kai geros nuotaikos darome katutes, greitai ropojame,vaikstome isikibe , aisku gruvimu nemazai buna.
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 12, 21:20)
mirasvendik
nemažai gėležės yra ir grikiose ne tik mėsoje.Žinome mėsoje daugiausia. O tu nenori pabandyti vietoj mėsos duoti liežuvio
.Galima kiaulienos,bet daugiau gėležės jaučio liežuvyje. Žinau kad liežuvi mažiukai gali ragauti nuo 7 mėnėsio kaip ir mėsyte.
labutis ksena!!! zinai as su mielu noru pabandyciau, bet tikrai cia danai jo nevalgo. tai ir rasti nezinau kaip!!! tada manau triusi lengviau pagaut nei versi nuduobt
na mes siandien pasisverem tai 8.400kg ir 69cm,o siaip lyg viskas ir gerai,tik labai jau niurzgalius pasidare,tai kaltinu vis dantukus
as kiaulienos dar irgi nedavus,bet reiks gal jau pabandyti
as kiaulienos dar irgi nedavus,bet reiks gal jau pabandyti
na o as kiaulienos daviau, ispjautine, kad nebutu riebu, bet mano kavalierius atsisake,
tas pats ir su jautiena.
todel as jam verdu po maza gabaliuka vistienos, o sita tai jo - pripazysta
dabar pirksiu kalakutienos, vis truputi pakeist mesyte, nes kiaulienos ir versienos neikisiu tai kam ta vaika ir kankint.
Ksena cia del jaucio liezuvio gera patarima daviai
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 13, 10:54)
na o as kiaulienos daviau, ispjautine, kad nebutu riebu, bet mano kavalierius atsisake,
tas pats ir su jautiena.
todel as jam verdu po maza gabaliuka vistienos, o sita tai jo - pripazysta
dabar pirksiu kalakutienos, vis truputi pakeist mesyte, nes kiaulienos ir versienos neikisiu tai kam ta vaika ir kankint.
na stai gryzom is gydytojo!! gavom skiepus ir dabar miega!! aisku tikiuosi kad nebus temperaturos kaip pirma karta bet esu jau viskam pasiruosusi
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 13:07)
ksena o versiuko liezuvis tas pats kas jaucio ar ne??? 
Papildyta:
jo jums juokinga o as tai cia durnele kazkokia!!! nei triusio nei jaucio liezuvio negaliu nusipirkti!!!!
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2008 05 13, 12:33)
jo jums juokinga o as tai cia durnele kazkokia!!! nei triusio nei jaucio liezuvio negaliu nusipirkti!!!!
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 12, 21:20)
la_bamba
norejau paklausti kaip tu išsiaiškinai kad butent nuo grikių mažiuka bėre? Mano irgi dažnai išbėre ,jis labai dažnai valgo grikius ,bet ir kitus produktus. Jam pilvukas pabertas ir nepraeina?
Na, jums gydytoja tokią idėją pasakė, akd gali nuo grikių berti. Tai kol gydėmės bėrimą valgėm daržovienes su mėsyte, vaisių tyreles ir ryžiu su bananu (be pienelio). Kai praėjo bėrimas pabandėm vėl grikių košytę. Ir vaikis ryte atsikėlė vėl visas išbertas
O iš pasiekimų - tai šiandien vaiką pamečiau
O dar vakarais įsijungia antras kvėpavimas, kai jau miegoti reikia. Tada labai mėgstam sesę pakankinti. Lenda bučiuotis, už plaukų rauna, iš džiaugsmo krykščia ir rankyte mosikuoja - jei užkabina, tai ganėtinai skaudžiai
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 13:07)
na stai gryzom is gydytojo!! gavom skiepus ir dabar miega!! aisku tikiuosi kad nebus temperaturos kaip pirma karta bet esu jau viskam pasiruosusi
sveriam 7,600gr o ugis 68cm!! auksta pana
kaip ir mama!!! o tiesa kraujo tyrimo nedare nors ir prasiau!! tik liepe gerti gelezies po 5 laselius o siandien ir liezuvi parduotuveje uzsisakiau
ziurejo kaip i durne kokia!!!
nesijaudink, jei klaus kam reikia, sakyk Lietuvoj delikatesas
Papildyta:
QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 13, 14:08)
norejau paklaust o nuo ko skiepus darot?mes gyvenam anglijoj tai sake metuku laiko bus sekantis skiepukas
......o maziukas tai taip pat tampo savo pimpaliuka matyt susipazysta su savo kunu
,tik va apetitas dabar pradingo nelabai valgo,tik nezinau ar kad karsta ar dantukai cia kalti 
paulauskaite, as ir gyvenu anglijoj, yra vaiko raudonoj knygutej prie skiepu pasiziurek nuo ko ir kas kiek laiko skiepyti reikia. o del valgymo, vyras sako gal del karscio, nes ir as vakar nieko nevalgiau matyt ir vaika karstis veikia.
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 13, 13:18)
nesijaudink, jei klaus kam reikia, sakyk Lietuvoj delikatesas
auksta panele tavo, mes ir eisim svertis siandien. paziuresim kaip ten su svoriu reikalai 
Papildyta:
paulauskaite, as ir gyvenu anglijoj, yra vaiko raudonoj knygutej prie skiepu pasiziurek nuo ko ir kas kiek laiko skiepyti reikia. o del valgymo, vyras sako gal del karscio, nes ir as vakar nieko nevalgiau matyt ir vaika karstis veikia.
Papildyta:
aiiii koks skirtumas kaip jie i mane ziuri!!!
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 13, 14:25)
aiiii koks skirtumas kaip jie i mane ziuri!!!
man dzin!! svarbu vaikas valgytu!! o del ugio tai tik tetis 1.50cm
o as tai 1.76cm raganiauskiene kaip jums sekasi siaip ir kitaip??? 
na kaip mums sekasi
o siaip kavalierius tokius kaprizus isitaise, uch... negaliu, sunku, nes nei i sikna uzmesi nei supras, bet kai ant ranku nepaemi tai vaje, signalizacija kaukia ilgai ir nuobodziai
tai va, taip va ir sekas.