Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Ksėna @ 2008 05 14, 21:37)

Norejau paklausti apie Viburkoli? Nežinau jau kišu kišu į užpakaliuka ,bet nematau jokio efekto? Gal jis neveiksmingas, čia teveliams tikriausiai vaistas ,kad psichologiškai nusiteikti ,kad vaikelis nusiramins biggrin.gif Gal kam padėjo ?

mums irgi jokio poveikio nuo jo, nieko nepadeda, bet pvz. mano draugei sakė padeda apsiramina akyse, tai net nežinau, gal tiesiog nuo organizmo priklauso...
Atsakyti
[quote=Ksėna,2008 05 14, 20:37]
Labukas. smile.gif Mano zulkis šiandien pats atsisėdo thumbup.gif O jau patenkintas thumbup.gif O kokia mamyte laiminga clap.gif
Mūsų ožiukai laikosi ,taip ir nepraeina. schmoll.gif Bet šiandien nors miegojo diena.
Norejau paklausti apie Viburkoli? Nežinau jau kišu kišu į užpakaliuka ,bet nematau jokio efekto? Gal jis neveiksmingas, čia teveliams tikriausiai vaistas ,kad psichologiškai nusiteikti ,kad vaikelis nusiramins biggrin.gif Gal kam padėjo ? Parašykit mirksiukas.gif
Šiandien lauke labai nemalonus oras, vejas stiprus ir šaltas. Jau beveik vasara,o orai kaip visada mūsų Lietuveleje nei žiemos nei vasaros. Norejau mamyčiu pakalausti gal kas šia vasara su mažiukais važuosit kur nors atuostogauti? Labai įdomu sužinoti kur?
Labas,Viburkolis mum asmeniskai padeda,bet trumpai... verysad.gif uztat draugiu vaikuciai su viena zvakute visa nakti ismiega thumbup.gif
O del atostogu,tai norim sia vasara i Kroatija vaziuot,jei oras bus grazus ax.gif biski prisibijau su tokia maza dukrele keliaut,bet i Lietuva jau pries menesi skridom ir nieko,nei verke nei ka biggrin.gif thumbup.gif bet dabar norim su masina... g.gif nezinau gerai su tokia mazule ...gal kuri mama su masina jau keliavo ? 4u.gif
Atsakyti
[quote=goni,2008 05 15, 09:36]
[quote=Ksėna,2008 05 14, 20:37]
Labukas. smile.gif Mano zulkis šiandien pats atsisėdo thumbup.gif O jau patenkintas thumbup.gif O kokia mamyte laiminga clap.gif
Mūsų ožiukai laikosi ,taip ir nepraeina. schmoll.gif Bet šiandien nors miegojo diena.
Norejau paklausti apie Viburkoli? Nežinau jau kišu kišu į užpakaliuka ,bet nematau jokio efekto? Gal jis neveiksmingas, čia teveliams tikriausiai vaistas ,kad psichologiškai nusiteikti ,kad vaikelis nusiramins biggrin.gif Gal kam padėjo ? Parašykit mirksiukas.gif
Šiandien lauke labai nemalonus oras, vejas stiprus ir šaltas. Jau beveik vasara,o orai kaip visada mūsų Lietuveleje nei žiemos nei vasaros. Norejau mamyčiu pakalausti gal kas šia vasara su mažiukais važuosit kur nors atuostogauti? Labai įdomu sužinoti kur?
Labas,Viburkolis mum asmeniskai padeda,bet trumpai... verysad.gif uztat draugiu vaikuciai su viena zvakute visa nakti ismiega thumbup.gif
O del atostogu,tai norim sia vasara i Kroatija vaziuot,jei oras bus grazus ax.gif biski prisibijau su tokia maza dukrele keliaut,bet i Lietuva jau pries menesi skridom ir nieko,nei verke nei ka biggrin.gif thumbup.gif bet dabar norim su masina... g.gif nezinau gerai su tokia mazule ...gal kuri mama su masina jau keliavo ? 4u.gif
[/quote]
labutis!! as zadejau i lietuva su masina vaziuoti, bet prisibijau nes esu viena be tetes!! tai skrisim blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 15, 10:56)
labutis!! as zadejau i lietuva su masina vaziuoti, bet prisibijau nes esu viena be tetes!! tai skrisim blush2.gif  tongue.gif

na mes i Lietuva vaziuosim pailset, bet tik su lektuvu, nes su masina nzn mano maziui ji labai nepatinka. tai va, maziau vargo su lektuvu trumpesne kelione, ir vaikas taip neisvargsta, na bent as taip galvoju. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 15, 10:44)
na mes i Lietuva vaziuosim pailset, bet tik su lektuvu, nes su masina nzn mano maziui ji labai nepatinka. tai va, maziau vargo su lektuvu trumpesne kelione, ir vaikas taip neisvargsta, na bent as taip galvoju. g.gif  blush2.gif

nu tai aisku kad taip!! bet bus vargas su viskuo kitu!! pavizdziui kedute i masina!! mano mama tai jos neturi blush2.gif bigsmile.gif o tiesa liezuvi nusipirkau siandien!!! tai sumokejau kaip uz geriausia mesa!! jei lietuviskais pinigais tai 50 lt!!! bigsmile.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 15 gegužės 2008 - 12:25
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 15, 13:21)
nu tai aisku kad taip!! bet bus vargas su viskuo kitu!! pavizdziui kedute i masina!! mano mama tai jos neturi  blush2.gif  bigsmile.gif

na nzn, mano mama ir jos neturejo, bet as visur kai vaziuodavom laikydavau pati leliu. o tavo vezimas su kedute? jai taip vezima gali vestis su savim ir skrendant lektuvu.
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 15, 12:25)
na nzn, mano mama ir jos neturejo, bet as visur kai vaziuodavom laikydavau pati leliu. o tavo vezimas su kedute? jai taip vezima gali vestis su savim ir skrendant lektuvu.

ne nera pas mus tos kedutes vezyme! o kada jus i lietuva skrendat??? as laikyti ir pati galiu bet jug as gi ir vairuoju bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 15 gegužės 2008 - 12:32
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 15, 13:29)
ne nera pas mus tos kedutes vezyme! o kada jus i lietuva skrendat??? as laikyti ir pati galiu bet jug as gi ir vairuoju  bigsmile.gif  biggrin.gif

a mes birzelio 18 diena, o gryztam liepos 7diena. aisku, va cia problema, teks rimtai kedute vestis, o siuntini issiust negali?
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 15, 13:54)
a mes birzelio 18 diena, o gryztam liepos 7diena. aisku, va cia problema, teks rimtai kedute vestis, o siuntini issiust negali?

aiii tikiuosi kad gausim is ko nors pasiskolinti!!! jei ne tai nusipirksim gal kokia padeveta!! nes siusti man brangiau iseis nei pirkti lietuvoje!!! o kedutes vestis nebegaliu nes vezuosi kelionine lovyte jai blush2.gif o biliete parasyta kad ji gali veztis tik 10 kg!!! tai as si karta beveik nieko sau nesiimsiu kad jos daugiau pasiimciau bigsmile.gif
Atsakyti
Skrendant galima kedute masinai i lektuva pasiimti,mum leido nemokamai,tik reik pries tai pasiklaust aerouoste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goni @ 2008 05 15, 14:20)
Skrendant galima kedute masinai i lektuva pasiimti,mum leido nemokamai,tik reik pries tai pasiklaust aerouoste 4u.gif

dekui goni!!! bandysiu paklausti!!! agnita, migdole!!! gelbekit!! turiu visa jaucio liezuvi!! ka man su juo dabar daryti blush2.gif verysad.gif mastau.gif cry.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 15 gegužės 2008 - 14:36
MAMYTES GAL GALIT PRABALSUOTI UZ MANO MAZIUKA ax.gif SIAME TINKLAPYJE MANO PAVARDE JOLITA JANUSAUSKIENE,LABAI JAU NORIM TO PRIZO tongue.gif http://www.gerosgrindys.lt/poll/
Atsakyti