Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(gudytejol @ 2008 05 15, 14:47)
MAMYTES GAL GALIT PRABALSUOTI UZ MANO MAZIUKA  ax.gif  SIAME TINKLAPYJE MANO PAVARDE JOLITA JANUSAUSKIENE,LABAI JAU NORIM TO PRIZO  tongue.gif http://www.gerosgrindys.lt/poll/

mes irgi uzbalsavome, tikiuosi laimesite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 15, 18:52)
Mes ir balsavom uz gudytejol smile.gif
Del liezuvio: jei ruosi tik kudikeliui, tada gali susipjaustyt degtuku dezutes dydzio gabaleliais, i maiselius ir i kamera. tada kasdien isimsi po gabaleli ir virsi, ir tada nuimsi visas pleves kokios bus, nes nuo nevirto nenusiima arba labai sunkiai. verdant nereik jokiu prieskoniu det. Liezuvio mesoje yra labai daug gelezies. Pas mus LT kainuoja apie 30lt.

aisku!! dekui!! einu pjaustyti, nes visa diena prastovejo!!!! bigsmile.gif didelis aciu
Atsakyti
Migdole ir sandritalt dekoju uz balsus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis mamytės biggrin.gif Prabalsavau thumbup.gif
Kaip laikotes? Aš tai vos gyva doh.gif mažiukas neduoda ramybės.Šiandien į lauką neišejom,mažiukui ant voko miežis išlįndo doh.gif Tai ramuneliu nuoviru plaunu? Gal kam tai buvo? O vakare dar vienas pasiruode. Gal vėjas perpute? Kad kokios infekcijos neužneštum? Kaip sakoma viena beda ne beda. Jau taip laukiu kada galėsiu parašyti ,kad išlįndo nors vienas dantukas,bet tai dar svajones biggrin.gif
Visoms gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 15 gegužės 2008 - 20:29
Prabalsavau ir aš ax.gif
Atsakyti
AGNITA IR KSĖNA SIRDINGAI DEKOJU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 15, 20:28)
Labutis mamytės biggrin.gif Prabalsavau thumbup.gif
Kaip laikotes? Aš tai vos gyva doh.gif mažiukas neduoda ramybės.Šiandien į lauką neišejom,mažiukui ant voko miežis išlįndo doh.gif Tai ramuneliu nuoviru plaunu? Gal kam tai buvo? O vakare dar vienas pasiruode. Gal vėjas perpute? Kad kokios infekcijos neužneštum? Kaip sakoma viena beda ne beda. Jau taip laukiu kada galėsiu parašyti ,kad išlįndo nors vienas dantukas,bet tai dar svajones biggrin.gif
Visoms gero vakaro 4u.gif

labutis ksena!!! na net nezinau ir ka pasakyti!! labai uzjauciu ir tikiuosi kad visas tas kosmaras greit praeis!! 4u.gif man taip nebuvo nutike tai ir nezinau ka patarti!!! laikykis!! ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Miežio nebuvo, bet akytė pūliavo.
Atsakyti
Prabalsavau ir aš.

O dėl jaučio liežuvio, tai pamenu iš "gilios jaunystės", kad tarybiniais laikais tai buvo didžiulis delikatesas - tiesiog išvirdavo, jau virtą nulupdavo, supjaustydavo griežinėliais ir su majonezu ant slato essen.gif oi, kaip užsimaniau.
O šiaip tai manau, kad paieškojus ir daugiau receptukų rastum internete.

O pas mus nieko naujo. mamyčiukas rankinukas. Naktim verkia, dienom visom keturiom po namus laksto biggrin.gif
Ir dar sugalvojo - jei nori ant rankų, o mama neima, tada varo pas sesę ir ten prašosi, verkia, į kelnes kabinasi. Tai širdutė dažniausiai ir neatlaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la_bamba: 16 gegužės 2008 - 09:57
QUOTE(la_bamba @ 2008 05 16, 11:56)
Prabalsavau ir aš.

O dėl jaučio liežuvio, tai pamenu iš "gilios jaunystės", kad tarybiniais laikais tai buvo didžiulis delikatesas - tiesiog išvirdavo, jau virtą nulupdavo, supjaustydavo griežinėliais ir su majonezu ant slato  essen.gif oi, kaip užsimaniau.
O šiaip tai manau, kad paieškojus ir daugiau receptukų rastum internete.

O pas mus nieko naujo. mamyčiukas rankinukas. Naktim verkia, dienom visom keturiom po namus laksto  biggrin.gif
Ir dar sugalvojo - jei nori ant rankų, o mama neima, tada varo pas sesę ir ten prašosi, verkia, į kelnes kabinasi. Tai širdutė dažniausiai ir neatlaiko  lotuliukas.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 05 15, 16:47)
MAMYTES GAL GALIT PRABALSUOTI UZ MANO MAZIUKA  ax.gif  SIAME TINKLAPYJE MANO PAVARDE JOLITA JANUSAUSKIENE,LABAI JAU NORIM TO PRIZO  tongue.gif http://www.gerosgrindys.lt/poll/

Laba,pabalsavau ir as ,sekmes jums lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 16, 15:25)
Laba,pabalsavau ir as ,sekmes jums lotuliukas.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti