Atrodo ir blogą naujieną turiu, lyg ir vėl sloga puola, vis nuo ko užsikrečia
QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 21, 13:15)
jo ir as laukiau!! bet dabar tai jau net nebegalvoju apie tai!!! kai reiks tai islys!!!!
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 21, 14:21)
jo ir as laukiau!! bet dabar tai jau net nebegalvoju apie tai!!! kai reiks tai islys!!!!

teisingai, nes pas mano kavalieriu tai du atsikise kapliukai, bet niekaip neprasikala. pavargau jau laukt, kai reikes islyst patys
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 21, 13:30)
teisingai, nes pas mano kavalieriu tai du atsikise kapliukai, bet niekaip neprasikala. pavargau jau laukt, kai reikes islyst patys

jo raganiauskiene!!! pas mus lygiai taip pat!!! matosi kad yra dantukai!! baltuoja is tolo per smegenis!!! bet ani kaip neislenda
o mes džiaugėmės per Velykas dviem pirmais dantukais, bet tuo ir apsistojom.
Daugiau niekaip
Įtariu, kad kiti mus pasivys ir aplenks. Bet taip ir geriau, kai jis dabar visur kritinėja, tai bent jau dantukai nenukenčia, nes nėr kam nukentėti
senokai jau lankiausi, bet gal priimsit į bedančių klubą
mums net nesimato iš tolo, kad koks dantukas norėtų išlįsti lauk
kažkuri mamytė rašė, kad mažius nelabai mišinuko ir MP nori, o mano tai net labai nori, net norėtųs, kad daugiau košės valgytų, nes 180 arba 210 ml išgeria
kažkuri mamytė rašė, kad mažius nelabai mišinuko ir MP nori, o mano tai net labai nori, net norėtųs, kad daugiau košės valgytų, nes 180 arba 210 ml išgeria
Mane,tik kiti ramina nesijaudink,jei jau nera,tai ir gerai,nes sveikesni dantys poto bus,bet zinoma cia tik prietarai,ir vistiek noris kuo greiciau sulaukt
.o kaip jusu maziukam ar patinka maudytis?maniskiui tai labai,nuo pat pirmuju dienu,jokiu asaru,pliuskenasi,teskenasi,dabar tai vonioj tokia kedute speciale turim,dar zaisliuku turim,tai isvis atrodo sedetu ir pliuskentus,valandu,valandas
maudynes tai gera dalykas vaikuciam
va dar norejau paklausti ar jusu vaikuciai kalba kanors (leliuku kalba)? nes maniske kazkaip nekalbi, tik panasiai mmm garsus skleidzia
va dar norejau paklausti ar jusu vaikuciai kalba kanors (leliuku kalba)? nes maniske kazkaip nekalbi, tik panasiai mmm garsus skleidzia
na mano oi kaip burbuliuoja, ir "vaziuoja" kazka i dzi sako bur ir tetete ar ate
zozdiu kalbu kaip vandens, kuri beja labai myli
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 21, 17:26)
na mano oi kaip burbuliuoja, ir "vaziuoja" kazka i dzi sako bur ir tetete ar ate
zozdiu kalbu kaip vandens, kuri beja labai myli 
na maniskei irgi kalbos netruksta!! irgi kazka panasaus i tete ar ate, dede ,tssss, ir siaip kazka burbuliuoja! labai kartais "vaziuoja "kaip raganiauskiene sako