Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 20, 14:57)
o tie vaistai is Danijos ar ir Lietuvoj ju yra? g.gif

zinok tiksliai negaliu pasakyti, bet as pirkau danijoje!!! bet gal ir anglijoje ju yra!!! pasakysiu kaip tiksliai vadinasi!!! LACTULOSE COPYFARM!! jous galima duoti nuo gimimo tik duoti pagal svori vaikucio!!!
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 20, 16:12)
zinok tiksliai negaliu pasakyti, bet as pirkau danijoje!!! bet gal ir anglijoje ju yra!!! pasakysiu kaip tiksliai vadinasi!!! LACTULOSE COPYFARM!! jous galima duoti nuo gimimo tik duoti pagal svori vaikucio!!!

aisku, teks ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 20, 18:11)
aisku, teks ieskoti mirksiukas.gif

siaip as juos ir dabar turiu jei ka!!! jei kartais tikrai reiktu bigsmile.gif liezuvis.gif o jei ka tai ir atsiust galiu mirksiukas.gif juk zentui!! biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Na mes dar vieną dantuką turim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 21, 08:28)
Laba 4u.gif

labas rytas!!! agnita sveikinu su tuo astuntu dantuku!!! kaip ten jums buvo su tuo pasikasimu blush2.gif ar padejo islysti tam dantukui??? mes tai dar anei vieno neturim ir pradzios nesimato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 21, 09:35)
labas rytas!!! agnita sveikinu su tuo astuntu dantuku!!! kaip ten jums buvo su tuo pasikasimu  blush2.gif  ar padejo islysti tam dantukui??? mes tai dar anei vieno neturim ir pradzios nesimato  verysad.gif

Laba 4u.gif
Ar padėjo nežinau, gal tiesiog jau laikas buvo išlindimui g.gif , nes trūko tik prasikalimo.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 21, 10:28)
Laba 4u.gif

sveikinam su astuntu dantuku thumbup.gif
pas mus irgi tik du ir kitu dar nesimato bigsmile.gif
Atsakyti
kazkas vel pasidare mano dukrytei... pradejo dabar nevalgyt nei misinuko nei MP. tyreles ir koses valgo kaip visada, o geria tik arbata. gal ir jums kam panasiai buvo?
Atsakyti
Labas rytas mamulkos 4u.gif
agnita sveikinu thumbup.gif O mano mažiukas dar ne vieno dantuko neturi schmoll.gif Aš su mažiuku prisijungsiu prie mirasvendiko, lelkos kompanijos. Mes dar visi bedančiai tongue.gif Mano pirmam dantukai išdygo pagal laiką, nuo 6 mėnėsio thumbup.gif o su mažiuku kažkodėl vėluoja? g.gif

Papildyta:
QUOTE(*kitty @ 2008 05 21, 11:00)
kazkas vel pasidare mano dukrytei... pradejo dabar nevalgyt nei misinuko nei MP. tyreles ir koses valgo kaip visada, o geria tik arbata. gal ir jums kam panasiai buvo?

Labas *kitty. biggrin.gif Nepergyvenk, gal pati suvalgei koki maistą ir mažytei nepatiko MP skonis? Tai dabar bijodama to skonio nenori imti krutį? Mano mažiukas irgi mišinelio nelabai megsta gerti ,jai tik ryte ir nakčiai išgeria. Jai valgo košės ir tyreles tai labai gerai thumbup.gif Svarbiausia kad ji nealkana. 4u.gif
p.s. žinai ką dar pagalvojau doh.gif o jus dantukų neturit? Gali būti kad jai dantienos skauda ir dėl to nenori imti buteliuko ir kruties g.gif O kada maitini šaukšteliu tikriausiai jai neskauda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 21 gegužės 2008 - 10:55
ir as i bedanciu kluba jungiuos bigsmile.gif
kitty nesijaudink, maniskis ir diena misinuko nevalgo, niekaip negaliu ikist, nes priprato diena valgyt koses. tai gal ir tavo dukriukas koses reikalauja? g.gif

agnita sveikinu su dantuku, saunuoliai jus 4u.gif

mirasevindik dekui, bet dabar rodos susitvarke, jei ka kreipsiuos blush2.gif o kas del skiepu, tai zinai praejo ramiai, jokios temperaturos nieko thumbup.gif
Atsakyti
aciu, nuraminot 4u.gif jau galvojau kazkas negerai. turim 2 dantukus, turbut bando lysti dar koks dantukas nes ir temperaturos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 21, 10:48)
ir as i  bedanciu kluba jungiuos bigsmile.gif
kitty nesijaudink, maniskis ir diena misinuko nevalgo, niekaip negaliu ikist, nes priprato diena valgyt koses. tai gal ir tavo dukriukas koses reikalauja? g.gif

agnita sveikinu su dantuku, saunuoliai jus 4u.gif

mirasevindik dekui, bet dabar rodos susitvarke, jei ka kreipsiuos blush2.gif  o kas del skiepu, tai zinai praejo ramiai, jokios temperaturos nieko thumbup.gif

sveikuciai bedanciai!!! tongue.gif kreipkis kai tik reikes su malonumu padesiu!!! gerai kad jus tokie tvirti vyrai ir atlaikot tuos skiepus!!!!

kitty mes visos turim kazkokiu problemeliu!!! va pavizdziui mano panele kosiu nei nesos nenori bet va misineli tai jau nuo siol 165ml. isgeria!! kai pries tai tik po 100ml!!! nesijaudink viskas susitvarkys!!!! friends.gif mes cia visos
Atsakyti