Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Dziaukites savo bedanciais biggrin.gif .Vat maniskis, tik priglausk zanda ir iskart puola kast SKAUDZIAI doh.gif Nori paglostyt taip pat taikosi i ranka.
Kol dar maitinau ir i krutine ikasdavo doh.gif
Garsu taip pat nemazai isleidzia, ypac kai pyksta, o tada ohoho kiek garsu prisiklausai biggrin.gif labiausiai patinka vaziuoti ir cypauti.
As pasigirsiu mano maziukas jau pats atsiseda thumbup.gif
O jusu maziukai jumis jau manipuliuoja.Maniskis jau ivalde si mena.Jei kas ne taip iskart lupa patempia ir apsimetineja verkiantis.Kai nekreipi demesio greit praeina ypac kai zaislu aplink yra biggrin.gif
Norejau paklaust ar kas lankot su vaikiukais yamaha pamokeles?
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 22, 09:49)

As pasigirsiu mano maziukas jau pats atsiseda thumbup.gif 
O jusu maziukai jumis jau manipuliuoja.Maniskis jau ivalde si mena.Jei kas ne taip iskart lupa patempia ir apsimetineja verkiantis.Kai nekreipi demesio greit praeina ypac kai zaislu aplink yra biggrin.gif
Norejau paklaust ar kas lankot su vaikiukais yamaha pamokeles?

sveikinu 4u.gif thumbup.gif

moka ir maniškis manipuliuoti, manau visų mažiai tokie, juk visiems reikia dėmesio 4u.gif

tos mokyklėlės g.gif , didelės naudos nemačiau ir nematau, gera reklama cool.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamytes,na pas mane ir reikalai gereja,vyresnysis jau keliauja i darzeli,mazasis igi is ligos jau islipo,tik va mes irgi priklausom bedanciu klubui lotuliukas.gif ,niekaip dantu nesulaukiam doh.gif ,o ir dvi paras labai piktas,smegenytes baltos ,manau ilgai nebereiks laukt bigsmile.gif .Vyras irgi jau namie,jau skaiciuojam ka valgysim ka ne,prasidejo sveiko gyvenimo budas thumbup.gif .O mazylis rodo oziukus ,nebenori visai but vienas,vos ne visada privalai su juo bendrauti,pradejau sodinti i vaikstyne ,tai sioks toks naujas uzsiemimas,muzikeles leidzia ir tam kartui gerai.O sneka irgi bebe tee,ir labai graziai sako bububu ax.gif lotuliukas.gif .
Dar klausimas iskilo ,kokios ten tos pamokeles yamaha blush2.gif
Geros dieneles visoms mamytems 4u.gif ir mazyliams 2.gif
Atsakyti
Labas rytas mamulkos smile.gif Jamahos pamokėles labiau naudingos mamytėms pabendrauti ir mažiukus parodyti. thumbup.gif
lelka labai džiaugiuosiu kad tavo nuotaika gera ir ko daugiau optimizmo to geriau thumbup.gif vaikai ir vyras labai jaučia mamos ir žmonos nuotaiką. Kada mama laiminga, laiminga ir visą šeimą. biggrin.gif
Mano mažiukas irgi labai gerai kalba savo kalba . Sako mama,te, uuu ir daug kitu garsu. thumbup.gif
Geros mamytės dienelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 22, 11:30)
Jamahos pamokėles labiau naudingos mamytėms pabendrauti ir mažiukus parodyti. thumbup.gif

va čia tu labai tisliai parašiai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif , tik nežinau ar taip ir norėjai pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 22, 09:53)
sveikinu  4u.gif  thumbup.gif

moka ir maniškis manipuliuoti, manau visų mažiai tokie, juk visiems reikia dėmesio 4u.gif

tos mokyklėlės g.gif , didelės naudos nemačiau ir nematau, gera reklama cool.gif

Cia agnita musu nuomones issiskirs mirksiukas.gif Mes tai lankom.Nemoku ne papasakot koks vaikui dziaugsmas kai ten nueinam, dainuojam, zaidziam.Net muzika namie ta pacia ijungus vaikui tiesio akys nusvinta bigsmile.gif ir jokiu zirzuliu nebebuna.
Atsakyti
[quote=Ksėna,2008 05 22, 12:30]
Labas rytas mamulkos smile.gif Jamahos pamokėles labiau naudingos mamytėms pabendrauti ir mažiukus parodyti. thumbup.gif
lelka labai džiaugiuosiu kad tavo nuotaika gera ir ko daugiau optimizmo to geriau thumbup.gif vaikai ir vyras labai jaučia mamos ir žmonos nuotaiką. Kada mama laiminga, laiminga ir visą šeimą. biggrin.gif

Geros mamytės dienelės 4u.gif

aciuks.gif uz palaikyma ir nuotaikas
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 22, 12:24)
Cia agnita musu nuomones issiskirs mirksiukas.gif  Mes tai lankom.Nemoku ne papasakot koks vaikui dziaugsmas kai ten nueinam, dainuojam, zaidziam.Net muzika namie ta pacia ijungus vaikui tiesio akys nusvinta bigsmile.gif  ir jokiu zirzuliu nebebuna.

Na, aš pati esu muzikantė, tai puikiai žinau kas yra tokio tipo mokyklėlės, čia tik dėl žaidimėlio ir mamai galvelės nuo namų ruošos pravėdinimo 4u.gif
O jei piigų daug yra lankyti galima, akiratį praplėsti irgi neblogai ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytės smile.gif maniškis šiandien intensyviai po visą kambarį ropinėja ir nebandyk uždrausti eiti ten, kur nori jis lotuliukas.gif ypač spintos stalčių atidarinėt doh.gif o dėmesio tai maniškis labai moka išsireikalaut doh.gif ir pastebėjau, kad jei kas nors kitas su juo žaidžia, tai jokių ožiukų nebūna, o kai tik mane pamato, tai visi niurzgėjimai ir zyzimai prasideda doh.gif jaučia vaikas ką gali bausti doh.gif o dėl kalbų, tai daugiausia bubuoja, prunkščia ir pan, o labiausiai, kai supyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus iki siol nieko naujesnio na gal kad bulviu kose pradejo valgyti!!!! o gal jau greit ir bulves galesim valgyti!!! jug sako kai nedygsta dantys tai nedygsta, o kai pasipila tai daug vienu metu bigsmile.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 05 22, 14:35)
sveikos mamytės smile.gif maniškis šiandien intensyviai po visą kambarį ropinėja ir nebandyk uždrausti eiti ten, kur nori jis lotuliukas.gif ypač spintos stalčių atidarinėt doh.gif o dėmesio tai maniškis labai moka išsireikalaut doh.gif ir pastebėjau, kad jei kas nors kitas su juo žaidžia, tai jokių ožiukų nebūna, o kai tik mane pamato, tai visi niurzgėjimai ir zyzimai prasideda  doh.gif  jaučia vaikas ką gali bausti doh.gif o dėl kalbų, tai daugiausia bubuoja, prunkščia ir pan, o labiausiai, kai supyksta lotuliukas.gif

Labutis mirksiukas.gif Toks įspūdis kad apie mano mažiuka parašei hihihi.gif Labai prajokinai thumbup.gif Mano mažys jai mane nemato tai labai gražiai žaidžia, o kai tik mato kad mamyte jau čia tai pradeda zyzenti ir dar su tokiu jokingu piktumu biggrin.gif Ir ropoja po visą kambarį ir toooks patenkintas kad jau gali savarankiškai kokio daikto pasiekti , dažnaiusiai tai ne žaisliukai o pultai nuo televizoriaus ar mamos mobilusis, o šiandien jau ir pelytė nuo kompjuterio nutempė doh.gif
Kaip orai? doh.gif Nejaugi tokia ir vasara bus? Pavydžiu Italijos ar Ispanijos mamytėm visada šilta gera thumbup.gif gal todėl jie ir depresijų beveik neturi ir nuotaiką visada puiki, o čia kai pažiūri pro langą tik mieguoti norisi doh.gif
Linkiu gero oro ir daug daug sulės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 22 gegužės 2008 - 15:23
norejau paklausti ar yra kam buve, kad nuo maisto (pvz. grikiu koses) isbertu vaikuti? dukryte isbere, bet tik kuneli, galvos-ne, ir nezinau nuo ko tksliai... dar ryt eisim pas gydytoja, idomu ka pasakys..
Atsakyti