Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(gudytejol @ 2008 05 28, 16:29)
na mes gryzom is gyd,tai itare lengva bronchita kartu su alerginiu pagrindu,nes jam yra alerginis rinitas,tai ryt padarysim krauja ir bus aisku ar reikia antibiotiku  g.gif
sunku su tais vaikais kaip serga,o dar pas mane abu  doh.gif
sveikatytes ir jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi uzjauciu labai 4u.gif ,man irgi sirgo ir mazylis,bet dabar kolkas tik dickis,nakti keldavaus prie vieno,o buvo savaitele gera kaip reikejo abu apsokinet g.gif ,aisku yra ir vyras,bet kartasi net nepabusdavo,o man vaikai sukrebzda ir mano akys piestu doh.gif .O mazylis kaip sirgo tai ir paragavom jau antibiotiku,jis man per savo maza gyvenimeli pirma kart tik susirges buvo,bet riebiai doh.gif
Sveikit 4u.gif ,ir sveikateles mamytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 28 gegužės 2008 - 15:04
Na mielos mamytės, mes atsisveikinam bye1.gif
Sveikatuko, gero apetito, dantukų pagausėjimo ir daug kitų gerų dalykų 4u.gif
Susitiksim sekančiam mėnesiuke bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif mums isdygo dantukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sitaip ilgai lauktas,deja maziukas dabar turi temperaturos,ir slogyte atsirado,norejau paklaust kaip kovojat su dantuku skausmu,ar kokiu vaistuku duodat,nes vargsiukui skauda turbut,toks neramus,ir viduriukai uzkieteje,as kolkas smegeneles vis patepu su tokiu tepaliuku,o ka darot jus? g.gif
Atsakyti
Kagi mamytės,ka tik išejo gydytoja doctor.gif Po pietų mažiukui temperatura pakylo iki 39 doh.gif iškvečiau gydytoja ,ačiū dievuliu po valandos atejo. Tai išklause plaučius, jokiu karkalu, a va gerklyte labai raudona doh.gif Tikriausiai pagavom kažkokia virusine infekcija,o dar dėl dantuku imunitetas nusilpo mažiukui. Vakar kartu nuejom vyresnelio pasiimti iš darželio,o ten grupeje labai tvanku,vaikų daug.Kažkodėl įtariu kad galejom pasigauti butent darželyje virusiuka. Dabar jau tikrai nesužinosiu, faktas jau yra, vaikelis susirgo.Išraše Umkalorio, pasake lašinti Otimaxsu ausytes,todėl kad ir ausytes gali skaudėti,jis jau turėjo ausų uždėgimo.
Bet tikrai,kas darosi? Taip vaikai serga,manau kad dėl tokiu oru. Vejas, ryte šalta, vakare šilta.Nežinai kaip vaikus rengti doh.gif Žinau kaip sunku kada kartu du vaikai serga,mano žiema vyresnėlis ir mažiukas kartu sirgo.
gintariuxs 82. mes dar su jumis,dantuku dar neturim mirksiukas.gif
laikykites mamytės,visi vaikučiai serga,bet žinoma geriau kada mažiau.
Papildyta:
QUOTE(paulauskaite @ 2008 05 28, 17:15)
sveikos mamytes  smile.gif mums isdygo dantukas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sitaip ilgai lauktas,deja maziukas dabar turi temperaturos,ir slogyte atsirado,norejau paklaust kaip kovojat su dantuku skausmu,ar kokiu vaistuku duodat,nes vargsiukui skauda turbut,toks neramus,ir viduriukai uzkieteje,as kolkas smegeneles vis patepu su tokiu tepaliuku,o ka darot jus? g.gif

Aš dar Viburkolio žvakučiu nauduoju,jai labai neramus tai po viena žvakute 3 kartus per diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 28 gegužės 2008 - 16:34
Sveikatytes mazyliams ir istvermems mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek paskaiciau tai uzpuole ligos truputi...
na o siandien dukryte ispradziu pradejo ziopcioti kaip zuvis lotuliukas.gif o paskui ir pasake MAMA (arba am am blush2.gif ) va toks pasiekimas siandienos biggrin.gif
sveikatos visiems rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Ksėna,2008 05 28, 17:35]

gintariuxs 82. mes dar su jumis,dantuku dar neturim mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif bet užjaučiu, kad ir jūs susirgote verysad.gif o dėl orų, tai tikrai nei suprasi, ar šilta, ar šalta g.gif šiandien atrodė vėęjas, vėsu, išėjom į lauką, lyg ir per šiltai aprengiau, tad tik ligą pasigaut tokiu oru doh.gif
o mums veidukas pabertas, nugarytė baisi, net nežinau ką daryt, nes labai mažiuko gaila verysad.gif manau reiks prašyt siuntimo į kauną, o gal privačiai pas kokį odos gydytoją pasižiūrėt g.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes smile.gif A maniskis kazkaip paskutiniu laiku pradejo daug sneketi savo kalba, pasako de-de-de, ma-ma-ma, te-te-te, ba-ba-ba, amam ir taip toliau ax.gif net pati stebiuosi kaip jis cia taip daug sneka, o jei iseinam lauka tai jau taip issirekauti nori kad visa gatve skamba, tik bijau kad per savo tokius rekavojimus ligos nepasigautu, koks vejukas i gerklyte nepripustu ax.gif Na ka sulaukem vasareles smile.gif
Atsakyti
Mūsų mažiukui ryt 7mėn., lankom masažus, nes yra vandenė, masažai lb padeda, pradėjo atsisėst, nes tik sukinedavos nuo nugarytes ant pilvo ir atvirkščiai. Gal ir svoris daro savo (11,2kg, 74cm), toks tinginiukas regis, sunku pakelt jam paciam save (man jį irgi ax.gif ). Pasirodo, lb svarbu ir pacioms mankstinti vaikus tokiame vaiko amziuje, jei dar neatsisedi patys 7mėn.
Papildyta:
Kadangi puse metu i forumą nebuvau įlindusi, tai nežinau, gal kas ir turėjo tokiu problemų-dar nespejau visko perskaityt, dėl ciulptuko ir zinduko. Mūsų vaikas nebenori nei tūčio, nei buteliuko. Kurį laika daviau papildomai misiniuko is buteliuko, nebuvo jokiu problemų kai buvau isskridusi savaitei ir leliuka priziurejo senelis, kai leliui buvo beveik 4mėn, jokiu problemu nebuvo, gėrė isv buteliuko. O dabar nė pro kur nenori buteliuko, rodos nebemoka is jo gert, kaip ir tūčiu naudotis, nori tik košes iš šaukštuko ir mano pieno. Kaži kaip bus toliau, nes to pieno įtariu ne prūdais . unsure.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif zengiam siandien i 7 menesiuka smile.gif mazyle pati tvirtai sedi,dantuku dar neturi,o visa kita tas pats,vartomes ,su vaikstyne lakstom biggrin.gif jau po truputi sveikstam,sirgom angina.Lauke toks oras thumbup.gif ,o mes dar negalim iseit,gal tik po keliu dienu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrinskis @ 2008 05 29, 11:00)
Papildyta:
Kadangi puse metu i forumą nebuvau įlindusi, tai nežinau, gal kas ir turėjo tokiu problemų-dar nespejau visko perskaityt, dėl ciulptuko ir zinduko. Mūsų vaikas nebenori nei tūčio, nei buteliuko. Kurį laika daviau papildomai misiniuko is buteliuko, nebuvo jokiu problemų kai buvau isskridusi savaitei ir leliuka priziurejo senelis, kai leliui buvo beveik 4mėn, jokiu problemu nebuvo, gėrė isv buteliuko. O dabar nė pro kur nenori buteliuko, rodos nebemoka is jo gert, kaip ir tūčiu naudotis, nori tik košes iš šaukštuko ir mano pieno. Kaži kaip bus toliau, nes to pieno įtariu ne prūdais . unsure.gif

mums tas pats buvo, tai reikia vis bandyti duoti misinuko, gal kada pasiseks. maniske gal is kokio 10 karto paragavo jau normaliai..
Atsakyti
Labukas mamulkos smile.gif Mažiukui temperaturitė dėja dar laikosi doh.gif neaukšta 37,5 ar 37,7. Net nežinau ko čia laukti ar dantuko ar tikrai gerklyte skauda? Šiaip šiandien vaikelis linksmesnis nors ir su temperatura.Valgo neblogai,bet gerti nelabai nori,jai tik sulčio trupučiuka.
Labas naujoms prisijungusiems mamytėms mirksiukas.gif o mes su mažiuku irgi greitai atisveikinsim su 7 mėnėsiuku
romixxx mano mažiukas irgi lauke labai mėgsta garsiai kalbėti ir šaukti ,manau kad gerklyte butent nuo to ir susirgo g.gif

ausrinskis mano mažiukas irgi atsisake gerti iš buteliuko ,aš ji tik šaukšteliu maitinu, tik velai vakare kada miega ir atsykėle duodu iš buteliuko mišinuko tai valgo. O jus dantuku turit? Gali būti kad jam dantienos skauda ir todėl neima buteliuko. O žinduka mano miegsta čiulpti. 2.gif
Norėjau paklausti mamyčiu , ar visi vaikučiai jau savarankiškai atsisėda? Mano nenori pats sėstis? O stoveti patinka,bet irgi aš ji palaikau??? g.gif
Geros visoms sulėtos dienelės 4u.gif O mes šiandien be lauko unsure.gif Ir dar klausimėlis jai temperatura neaukšta ar išeinate į lauką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 gegužės 2008 - 11:23