Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Ksėna @ 2008 05 27, 22:42)
Labas agnita mirksiukas.gif Aš jam paracetomolio žvakutė daviau. Manau kad tikrai dantukai kalti, žiuresiu kaip rytoi bus.Ikiukas.Nusiraminai mane. mirksiukas.gif

vienu momentu mums 3 paras buvo blogai, ypač naktim.
Atsakyti
labas vakarelis visoms!!! va pasirobau kad vis dar cia esu tarp jusu rolleyes.gif paskaitineju kas pas jus naujo ir toliau uzdarau foruma, nes nieko naujo neturiu pasakyti nei pasidziaugti kuo nei pasibedavoti!!!! sveikinu tuos lelius kurie sulauke dantuku ir siaip ka naujo pasieke 4u.gif !!! ksena laikykis as su tavimi taip pat ir tikiuosi bus ramios naktys ir dantukas islys!!! mirksiukas.gif geros nakties oro_buckis.gif

o tiesa lelka tu panevezyje gyveni!!! gal kartais turi atliekama auto kedute paskolinti menesiui!!???? wub.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 27 gegužės 2008 - 22:49
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 27, 22:54)
Labas vakaras mamytės smile.gif Mano mažiukui ne iš ti ne iš šio pakilo temperatura 38  unsure.gif Visa diena buvo linksmas, o po pietų miegelio pasidare irzlesnis. Išejom į lauką, pamegojo biškuti ,o sugrižus namo pamatavau temperatura. Mamytės parašykit ar kam būvo tempetura nuo dantukų? Jis dar ju neturi,bet seiles labai bėga .  verysad.gif
Papildyta:

Sveikinu su pirmų dantuku thumbup.gif lelka ,o temperaturos prieš dantuko pasirodimo mažiukas neturėjo?

Labas rytas,mum teperatura buvo sukilus pries savaite,bet daktare sake kad gerklyte siek tiek raudona,bet ir dantukai dadejo,dabar tikrai zinau,siendien paziurejau jau ir salia smegenytes pratruke tik dar neislindes dantukas doh.gif ,o piktas ir neramus buvo kokias 4paras,net verkt pradedavo stipriai ir graudziai per miegus doh.gif
Manau kad ir jus tupj dantukas turesite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 28, 00:47)
labas vakarelis visoms!!! va pasirobau kad vis dar cia esu tarp jusu rolleyes.gif paskaitineju kas pas jus naujo ir toliau uzdarau foruma, nes nieko naujo neturiu pasakyti nei pasidziaugti kuo nei pasibedavoti!!!! sveikinu tuos lelius kurie sulauke dantuku ir siaip ka naujo pasieke 4u.gif !!! ksena laikykis as su tavimi taip pat ir tikiuosi bus ramios naktys ir dantukas islys!!! mirksiukas.gif geros nakties oro_buckis.gif

o tiesa lelka tu panevezyje gyveni!!! gal kartais turi atliekama auto kedute paskolinti menesiui!!???? wub.gif  4u.gif  blush2.gif

Laba,taip turiu,tik buvo paskolinta mano puseserei,bet jinai jau jos nebenaudoja,tai va as jai paskambinsiu siendien paklausiu ar jinai pas ja,jai taip tai gaiu paskolinti,dar turiu kedute kur nesioju leliuka sava,tai bet kokiu atveju ar viena ar kita duosiu 4u.gif .O tu is Panevezio g.gif ,ar siaip zadate atvaziuoti pas kanors g.gif ,ir kada g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 28, 08:18)
Labas rytas,mum teperatura buvo sukilus pries savaite,bet daktare sake kad gerklyte siek tiek raudona,bet ir dantukai dadejo,dabar tikrai zinau,siendien paziurejau jau ir salia smegenytes pratruke tik dar neislindes dantukas doh.gif ,o piktas ir neramus buvo kokias 4paras,net verkt pradedavo stipriai ir graudziai per miegus doh.gif
Manau kad ir jus tupj dantukas turesite 4u.gif
Papildyta:

Laba,taip turiu,tik  buvo paskolinta mano puseserei,bet  jinai jau jos nebenaudoja,tai va as jai paskambinsiu siendien paklausiu ar jinai pas ja,jai taip tai gaiu paskolinti,dar turiu kedute kur nesioju leliuka sava,tai bet kokiu atveju ar viena ar kita duosiu 4u.gif .O tu is Panevezio g.gif ,ar siaip zadate atvaziuoti pas kanors g.gif ,ir kada g.gif  biggrin.gif

labas lelka!! mano mama gyvena panevezyje tai mes vaziuosim pas ja menesiui o kedutes neturim lt. o pirkti nelabai norisi blush2.gif o jei tu paskolintum tai butu labai saunu thumbup.gif net negaliu patiketi kaip faina ax.gif labai tau dekoju uz pagalba!! clap.gif friends.gif aciuks.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
pamirsau pasakyti kad lt busim liepos 1 blush2.gif
Atsakyti
Labukas mamulkos mirksiukas.gif Mažiukui temperatura laikosi,nakty vėl pakilo doh.gif Tai paracetomolio žvakučiu duodu,dar Viburkolio nusipirkau. Temperatura 38 ,labai irzlus,be nuotaikos unsure.gif o seiles bėga ir rankyte į burnyte kiša ir tada verke schmoll.gif Nei kosulio ,nei slogytes nėra ,tik karsčioja.Stebėsiu jai ir šiandien laikysis važuosim į polikliniką. Tiesiai švesiai pasakius nelabai noriu aš į ta poliklinika schmoll.gif mūsų gydytoja niekada nieko nežino,antibiotikus išrašo ir viso gero doh.gif O dar tos eilės doh.gif Bet jai reikės važuosiu.
Visoms geros dienos 4u.gif Ir kad mažiukai nesirgtu.Kada vaikeliui bloga tai mamytei dar blogiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 28, 12:27)
Labukas mamulkos mirksiukas.gif Mažiukui temperatura laikosi,nakty vėl pakilo  doh.gif Tai paracetomolio žvakučiu duodu,dar Viburkolio nusipirkau. Temperatura 38 ,labai irzlus,be nuotaikos unsure.gif o seiles bėga ir rankyte į burnyte kiša ir tada verke schmoll.gif Nei kosulio ,nei slogytes nėra ,tik karsčioja.Stebėsiu jai ir šiandien laikysis važuosim į polikliniką. Tiesiai švesiai pasakius nelabai noriu aš į ta poliklinika schmoll.gif mūsų gydytoja niekada nieko nežino,antibiotikus išrašo ir viso gero doh.gif O dar tos eilės doh.gif Bet jai reikės važuosiu.
Visoms geros dienos 4u.gif Ir kad mažiukai nesirgtu.Kada vaikeliui bloga tai mamytei dar blogiau. unsure.gif

Labukas
mums irgi taip buvo nei slogos nei kosulio tik temperatura nemaza,o po triju dienu kaip isbere tai supratom kad tai buvo tridiene karstine,bjauri liga doh.gif

o mano didysis irgi serga verysad.gif ,apie pora savaiciu kosti,gerem vaistus,bet nepadejo o vakar jau iskilo temperatura tai vesim pas gyd,kad nebutu kas prie plauciu g.gif
tai toks nuovargis,pikta niko nenoriu doh.gif
Atsakyti
sveikutės
Žiūriu, kadžkaip sunkiai visos vasarą pasitinkam verysad.gif
Aš ką tik guodžiausi, kad viduriukai užkietėję, o vakar kai pramušė, tai dabar jau paleisti, vaikis naktį rėkė, blaškėsi, žodžiu, tokios sunkios naktelės kažkaip jau nepamenu doh.gif Ryte lyg ir linksmas, bet viduriukai paleisti, nevalgo nieko, tik MP, dar atpylė taip nevaikiškai, tai stebiu, kas bus toliau unsure.gif
Žodžiu, laikykitės visos, sveikatytės ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės rolleyes.gif Štai ir aš užėjau pas jus i svečius. Mus kamuoja nepraeinanti slogytė... Kai tik atvėsta oras, taip mes ir sloguojam... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 05 28, 12:50)
Labukas
mums irgi taip buvo nei slogos nei kosulio tik temperatura nemaza,o po triju dienu kaip isbere tai supratom kad tai buvo tridiene karstine,bjauri liga  doh.gif

o mano didysis irgi serga  verysad.gif ,apie pora savaiciu kosti,gerem vaistus,bet nepadejo o vakar jau iskilo temperatura tai vesim pas gyd,kad nebutu kas prie plauciu  g.gif
tai toks nuovargis,pikta niko nenoriu  doh.gif

Na ir as pasiguosiu mano vyresnelis serga nuo mamyciu dienos,kelias dieneles viskas ok buvo o dabar jau 4dienos vel auksta temperatura,tai va visa menesi duoduos su vaikais abiem namuose.ir kas svarbiausia dabar nei koso ,nei sloga,is kur ta temperatura,ir alergija ant ranku ir koju paumejo ,nu kaip sakant nieko gero doh.gif ,o ryt dar isleistuves is darzelio,tai nezinau kaip mes atlaikysim doh.gif .
[COLOR=red]mirasevindik,o tai tu is panevezio g.gif ,ar senai islekus is cia g.gif ,gal ir pazystamos netycia lotuliukas.gif ,o kedute yra skambinau,aisku jin ne primos jaunystes,bet jai masinoje bus,uzdesi plona kaldryte ir bus ok.O kad Liepos 1tai gerai nes nuo 14 isvykstam su seimyna atostogu biggrin.gif
Atsakyti
Ksėna kaip suprantu jūs jau išstosit iš bedančių klubo thumbup.gif o mes tai pasiliksim ir nežinau kiek laiko, nes maniškiui nieko nesimato, čiupinėjau ir nieko schmoll.gif
o jūs visi sveikit ir gyvenkit be temperatūrų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 05 28, 15:39)
Na ir as pasiguosiu mano vyresnelis serga nuo mamyciu dienos,kelias dieneles viskas ok buvo o dabar jau 4dienos vel auksta temperatura,tai va visa menesi duoduos su vaikais abiem namuose.ir kas svarbiausia dabar nei koso ,nei sloga,is kur ta temperatura,ir alergija ant ranku ir koju paumejo ,nu kaip sakant nieko gero doh.gif ,o ryt dar isleistuves is darzelio,tai nezinau kaip mes atlaikysim  doh.gif .
[COLOR=red]mirasevindik,o tai tu is panevezio g.gif ,ar senai islekus is cia g.gif ,gal ir pazystamos netycia lotuliukas.gif ,o kedute yra skambinau,aisku jin ne primos jaunystes,bet jai masinoje bus,uzdesi plona kaldryte ir bus ok.O kad Liepos 1tai gerai nes nuo 14 isvykstam su seimyna atostogu biggrin.gif

na mes gryzom is gyd,tai itare lengva bronchita kartu su alerginiu pagrindu,nes jam yra alerginis rinitas,tai ryt padarysim krauja ir bus aisku ar reikia antibiotiku g.gif
sunku su tais vaikais kaip serga,o dar pas mane abu doh.gif
sveikatytes ir jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti