Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(agnita @ 2008 05 04, 19:21)
thumbup.gif , smagu, kad pagaliau susitikom, vis pagalvodavau kaip jum sekasi ir kodėl nepaklausiau tada tel. ax.gif

4u.gif Pagaliau vel susitikom galesim draugaut drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, na o mes siandien jau issikraustom i kita menesiuka- iki pasimatymo "8-ame menesyje"! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 05 05, 18:17)
Kiek as zinau, tai tvirtai nesedincio vaiko i vaikstynes deti grieztai negalima. TO pasimokiau ir is giminaites, kuri dabar labai vargsta del vaiko kojyciu....ir aiskiai buvo gydytoju pasakyta, kad visa tai vaikstynes padariniai.
Nenoriu nieko per daug aiskint, tik dalinuos savo artimuju klaidom 4u.gif

savo vyresnyjy sunu kaip dejau i vaikstukus,tai is karto vaiksciojo ant galu pirstu,tai gavom masazus ir daugiau nebedejom,o sitas is karto deda gerai pedute,bet jei viskas su saiku tai manau kad nepakenks ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Skaitau komentarus dėl vaikštynių.Norėčiau sužinoti daugiau mamų nuomonių apie jas. Neapsisprendžiu pirkti ją ar ne, nes gydytojai nerekomenduoja.Kas turit nuo kada į jas sodinat?
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 05 05, 16:28)
mums jau greit bus 8 menesiukai tai kai sueis sukaktis garbinga planuoju pradet duot karves pienuka po karta i diena o veliau ir po du pomidorai2.gif          bigsmile.gif

aš irgi taip darysiu, gal net nelauksiu 8 mėn., pradėsiu košėje duoti ir stebėsiu.

QUOTE(archi @ 2008 05 05, 17:45)
4u.gif Pagaliau vel susitikom galesim draugaut drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(Urtės mama @ 2008 05 05, 19:41)
Sveikos mamytės. Skaitau komentarus dėl vaikštynių.Norėčiau sužinoti daugiau mamų nuomonių apie jas. Neapsisprendžiu pirkti ją ar ne, nes gydytojai nerekomenduoja.Kas turit nuo kada į jas sodinat?

aš turiu, kai remsis gerai kojomis, tikrai panaudosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtės mama @ 2008 05 05, 19:41)

sveiki, mano sūnelis sparčiai juda link 8-to mėnesiuko. Vaikštynę mes turim ir ja pradėjom naudotis, kai vaikutis ėmė tvirtai pats sėdėti. Šeip yra daug nuomonių dėl vaikštynių, bet aš vadovaujuosi ta, kad su saiku viskas galima.
Sužinojau įdomų faktą (bent jau jis buvo man nežinomas) blush2.gif pasirodo, kai mūsų tėveliai augino mus (tai buvo maždaug prieš 25-30m), jie irgi mus statydavo į vaikštynes (tik jos buvo netokios gražios ir ne tokios patikimos kaip dabartinės). Taigi, užaukau sveika, jokių problemų neturėjau (nors su vaikštyne varinijau) biggrin.gif vaikšioti pradėjau 11mėn. Manau viskas normaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtės mama @ 2008 05 05, 18:41)

geriau visai nepirk,musu daktaras man tokia paskaita atskaite del zalos... doh.gif tai as net apeinu jas parduotuveje biggrin.gif
o siaip pagalvojus tai kam jos reikalingos?juk mazyliai ir be ju pradeda vaiksciot,jos reikalingos nebent tevu dziaugsmui...tipo mazylis jau "vaiksto",ar kad galetumem ilgiau savus darbus dirbt,nes mazieji dziaugiasi ten isodinti...bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?
bet tai aisku tik mano nuomone... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goni @ 2008 05 05, 20:47)
bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?

daktarai patys nesusitaria kaip ir kas, anksčiau buvo už, po to prieš keletą metų prieš, po to vėl buvo etapas už, dabar vėl prieš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goni @ 2008 05 05, 21:47)
geriau visai nepirk,musu daktaras man tokia paskaita atskaite del zalos... doh.gif tai as net apeinu jas parduotuveje biggrin.gif
o siaip pagalvojus tai kam jos reikalingos?juk mazyliai ir be ju pradeda vaiksciot,jos reikalingos nebent tevu dziaugsmui...tipo mazylis jau "vaiksto",ar kad galetumem ilgiau savus darbus dirbt,nes mazieji dziaugiasi ten isodinti...bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?

na tikrai dedu i vaikstukus ne del to kad grazu,bet del to kad ir pati bisky pailseciau ir vaikui juk nusibosta sedeti ir guleti,bet cia kievienos mamytes reikalas ji geriausia zino kas jos vaikui geriausia g.gif
Atsakyti
As irgi nesu grieztai pries.Aisku, kas su protu viskas galima, kiekvieno reikalas kaip jis renkasi.TIK pastebejau zinuteje, kad dar tvirtai nesedi pats vaikas, o jau vaikstynej leidzia vaikstineti g.gif .O tas (vel pabreziu) mano nuomone nera gerai g.gif
Musu seima prieme sprendima vaika auginti be vaikstyniu.Pakako dar pasiziureti suneno kancias su kojytem, tai isvis brrr... schmoll.gif
Atsakyti
Mes tai buvome pas draugus ir pabandziau sunu i vaikstyne isodinti, tai schmoll.gif schmoll.gif nepatiko, gal kad per daug judrus ir su ja suvarzytas jauciasi,negali visur prieiti.Tai gerai kad ir nepirkome, nes kai suejo 6men ir 2sav pradejo lovyteje stotis ir eiti isikibes, o dabar visus kampus apropoje ir apeina. Man tik buvo gaila ziureti kai vaikuti atsistodavo ir dar nemokejo gerai issilaikyti krisdavo, tai vaikstynejo to nebutu, bet gal ir siandiena nevaikscioti isikibes , jei buciau dejusi i vaikstyne, neaisku smile.gif
Atsakyti
labas rytas mamulytes!!!na stai ir mes jau su lagaminais cia!!! bus malonu vel su jumis plepeti!!! pasiilgom jusu blush2.gif
Atsakyti