Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

mano mergytei jau 7 menesiai ir 9 dienos, vaikstyneje daugiau keliu minuciu nebuna, nors jai ten itin patinka-visokie pypsintys zaisliukai, beda kad tik batuku nelabai nori autis, vis nuspiria kuri, siaip lyg ir bando sliauzti atbulomis, bet ne itin pavyksta, o sedeti tingi- jai nepatinka, net ir sestis nebando, tik labai megsta ant pilvuko apsiversti- jau ziurek ir "gano avytes" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 06, 08:43)
labas rytas mamulytes!!!na stai ir mes jau su lagaminais cia!!! bus malonu vel su jumis plepeti!!! pasiilgom jusu blush2.gif

Labas rytas mamytes smile.gif Labutis mirasvendik,labai džiaugiosiu kad prisijungiai prie mūsų kompanijos.Sveikinu tave ir dukryte su gimtadieniukų
Mamytes ,norejau paklausti ar visi pypliukai jau gerai sėdi? g.gif Mano mažiukas nenori sedėti, o jau stotis su malonumu,bet žinoma palaikidamas už rankyčiu.ir gali ilgai išstoveti.Apie vaikštukus galiu pasakyti kad nuomoniu daug,bet mamos turi pačios nuspresti ar jos butinos?Mes jos nupirkom, bet mažiukas ilgai tikrai nenori jose stoveti,pradeda verkti.Tai jau ir nežinau,ar reikėjo leisti pinigus vaikštukams? g.gif Gal pripras,o jai ne tai nieko baisaus,parduosim jos.
Dantukų nėra,jau nuo 4 mėnėsio laukiam taip ir negalim sulaukti schmoll.gif
Geros visiems dienelės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mirasvendik čia jums birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 gegužės 2008 - 09:37
na maniskis kai kada issedi ir gera valanda,o kaip kada tik atsiseda ir krenta,pvz vakar jau priputem jam toky rata aplink pagalveles seza,barska tai primeciau zaislu tai isedejo valanda ir prazaide,tai cia jau gal skaitosi kad neblogai sedi g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif ,na mes ir prisidedam prie ligoniuku verysad.gif ,antra dienele turim didele sloga,ir temp jau 38 dalys,tai va man labai gaila leliaus, kadangi per 7 men pirma kart susirgom. cray.gif .Kadangi neturim dar dantuku tai galvojau kad temperatura del ju,bet pasirodo ne kadangi liuliuotis pradejo,ir nakteles ne kokios dabar verysad.gif .O del vaikstyniu tai manau tikrai kiekvienos reikalas,as pirma sunu sodindavau i vaikstyne ir nieko buvom ir esam graziom kojytem biggrin.gif ,ir mazylis jau turi tik dar nesinaudojam.O sedet atsiseda pats ir gan ilgai pasedi lotuliukas.gif ,tik vartytis pritingi ir nelabai patinka ant pilvo gulet.Sekmes visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 06, 13:42)
Labas visos mamytes, stai siandien mano zuikiui 7menesiukai birthday.gif tai susikrovem lagaminus ir kraustomes is 6 menesio i 7 bigsmile.gif
4u.gif
user posted image

4u.gif Mano vaikinas irgi Lukutis,tik 4 dienelem vyresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Švenčiantiems po 4u.gif
Maniškis gerai sėdi, bet pats neatsisėda. Dantų pagausėjimas biggrin.gif , MB skaičiuoja 8, o aš 7, nes tas dar neišlindo, nors dienų bėgyje manau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos septinto menesio mamytes ir galiu jau sakyti viso gero. Siandien musu maziukui jau astuoni menesiukai. Is ligu atrodo jau issikapsteme, nors labai sunkiai.
Per ta menesiuka ismokome puikiai atsisesti ir sedeti, taip pat jau bandom ir atsistoti. Lovytes dugna jau turejom nuleisti, nes kelis kartus radau atsistojusi. Dantukai neisdygo ne vienas.
Del vaikstynes, tai pritariu, kad dauguma vaiku jose uzaugo ir nieko blogo jiems neatsitiko. Pirmaji vaika gydytojai patys liepe statyti i vaikstyne, kai tik atsistojo, nes del klubeliu problemos neleido jam vaikscioti. Dabar maziuka irgi idedu i vaikstyne, bet pradejau tik tada, kai pats ismoko nors truputi sedeti.
Ligoniukams linkiu pasveikti, sveikiesiems - ir toliau buti sveikiems ir nesusirgti, augti dideliems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytės 4u.gif seniai girdėtos 4u.gif mes irgi pas js atkeliaujam smile.gif seniai buvau prie kompo prisėdus, nes savaitę leidau pas savo mamą kaime ax.gif mažius buvo tiks zyzalius, kad nežinojau ką ir daryti doh.gif ten viskas buvo gerai, linksmai leidome laiką, o namuose vėl nežinau į kurią pusę bėgti doh.gif toks zyzimas ir verkšlenimas, kad ojojoj doh.gif na o dėl pasiekimų, tai dantukų vis dar nėra schmoll.gif o kai atsiklaupia ant keturių, tai spyruokliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
na maniskis irgi pasidare toks zyzalius ir prasciau valgo,gal sakau dantukai g.gif ,bet jam apacioje isdyge du ir sonuose labai pabrinke tai ar gali dygti ne virsuje bet apacioje jau is sonu,nes virsuje tai ten visai dar nieko nesimato g.gif

siandien maziukas gulejo lovoje tik nusisukau ogi jis eme ir atsisedo,atsisukus ziurau o jis sypsosi thumbup.gif

mes vakar paragavom HIIPO varskytes su vaisiais visai patiko,o gal kas jau duodat KIDIUS jogurta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goni @ 2008 05 05, 20:47)
geriau visai nepirk,musu daktaras man tokia paskaita atskaite del zalos... doh.gif tai as net apeinu jas parduotuveje biggrin.gif
o siaip pagalvojus tai kam jos reikalingos?juk mazyliai ir be ju pradeda vaiksciot,jos reiknt tevu dziaugsmui...tipo mazylis jau "vaiksto",ar kad galetumem ilgiau savus darbus dirbt,nes mazieji dziaugiasi ten isodinti...bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?
bet tai aisku tik mano nuomone... mirksiukas.gif

Idedu nuorodele pasiskaityti apie vaikstynes - tai mokslu daktaro, visu isgirto ortopedo Regimanto Zitkausko nuomone smile.gif
http://www.tavovaika...ticles/122.html
Sutinku, kad vaikstynes - tai pagalba mamai, o pakenkti vaikui jos nelabai ir galetu ax.gif smile.gif
P.S. Mano dukryte vaikstynes neturi. Esu tokios nuomones, kad jeigu ja kas padovanos, tai ir naudosimes tada, o jei tokiu dovanu nera - tai vaikstyne nera labai butinas dalykas. Na, nebent jei vaiku daugiau turi ir jie visi mazyciai dar. Tada vaikstyne butu kaip pagalbos priemone mamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dontela: 06 gegužės 2008 - 15:18
oi daug zinau, cia kaip manija su tais vardais, bet nenorejau det Naglio, nes ir taip pakankamai naglas bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif blush2.gif tad dejom Lukuti. dar viena priezastis, pavarde ilga, o anglijoj neistaria lietuvisku vardu, doh.gif tad trumpo, grazaus vardo ieskojom ir radom thumbup.gif

Atsakyti
Labutis dar karta smile.gif Ir mano mažiukas vėl zyzia ir zyzia.Aš jau apie dantukus ir negalvoju doh.gif vis niekaip sulaukti negalim,o vaikelis vistiek zyzia.Ir atrodo be priežasties:ir sausas, pamaitintas,nieko neskauda bet be verkimo ir zyzenimu neužmiega. doh.gif Čia porą dienelių toks gerutis būvo, ir linksmas ir be kaprizu.Aš tokia buvau patenkinta,jau pagalvojau kad ožiukai praejo,o čia ir vėl g.gif O apie pasivaiksčiojimus lauke geriau patylesiu.Tik išeinam į lauką kaprizai nerealus,jau taip tą vežimelį supu ,tai užmiega 30 minutems ir viskas iš pradžiu...Aš suprantu kaip žiema aprengtas šiltai,judeti sunku,o čia lengvai aprengtas,patogu vartytis,vistiek blogai.O aš tai miegstu lauke pabuti,o pastaruojiu metų tas laukas pasidare man kančia .Tikriausiai toks jau harakteris,ką jau padarysi ,vienu žodžių svarstyklės.Jau būna taip jau nervukai spaudžia,jus mamytes mane suprasit.Atrodo išeičiau kur nors kur tylu,o mažiukas kai pažiuri savo didelem akytem,dar šypsenėle angeliuko ir tas piktis labai greitai praeina.Tokie vą reikaliukai.
Geros naktelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 gegužės 2008 - 21:06
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 06, 09:35)
Labas rytas mamytes smile.gif Labutis mirasvendik,labai džiaugiosiu kad prisijungiai prie mūsų kompanijos.Sveikinu tave ir dukryte su gimtadieniukų
Mamytes ,norejau paklausti ar visi pypliukai jau gerai sėdi? g.gif Mano mažiukas nenori sedėti, o jau stotis su malonumu,bet žinoma palaikidamas už rankyčiu.ir gali ilgai išstoveti.Apie vaikštukus galiu pasakyti kad nuomoniu daug,bet mamos turi pačios nuspresti ar jos butinos?Mes jos nupirkom, bet mažiukas ilgai tikrai nenori jose stoveti,pradeda verkti.Tai jau ir nežinau,ar reikėjo leisti pinigus vaikštukams? g.gif Gal pripras,o jai ne tai nieko baisaus,parduosim jos.
Dantukų nėra,jau nuo 4 mėnėsio laukiam taip ir negalim sulaukti schmoll.gif
Geros visiems dienelės 4u.gif  4u.gif  4u.gif 
mirasvendik čia jums birthday.gif

labutis ksena!! labai dekoju uz laukima musu ateinant cia ir sveikinimus!!! mano mirute taip pat dar nesedi kaip tu sakai gerai!! aisku jau pradejo sedeti bet rekordas gal apie 15 min blush2.gif o po to vis tiek buna bum ir guli!! nei ropoja nieko tik guli kaip pagaliukas ir laukia kad kas pakeltu!! vaiksto ir prilaikoma uz rankyciu aisku ant pirstu galu ir daugiau straksi nei eina smile.gif o vaikstyne tai man palaima!! laksto is paskos visu ir rekia de de de arba atetis. o dantuku mes taip pat dar nei vieno neturim!!! ir jau net nebelaukiu!! atsibodo blush2.gif drauge pasakojo kad jos sunui pirmas dantukas isdygo tik 13 men tai mums iki to dar toli :Dlabutis raganiauskiene :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 06 gegužės 2008 - 21:43