mano mergytei jau 7 menesiai ir 9 dienos, vaikstyneje daugiau keliu minuciu nebuna, nors jai ten itin patinka-visokie pypsintys zaisliukai, beda kad tik batuku nelabai nori autis, vis nuspiria kuri, siaip lyg ir bando sliauzti atbulomis, bet ne itin pavyksta, o sedeti tingi- jai nepatinka, net ir sestis nebando, tik labai megsta ant pilvuko apsiversti- jau ziurek ir "gano avytes"
QUOTE(mirasevindik @ 2008 05 06, 08:43)
labas rytas mamulytes!!!na stai ir mes jau su lagaminais cia!!! bus malonu vel su jumis plepeti!!! pasiilgom jusu 
Labas rytas mamytes
Mamytes ,norejau paklausti ar visi pypliukai jau gerai sėdi?
Dantukų nėra,jau nuo 4 mėnėsio laukiam taip ir negalim sulaukti
Geros visiems dienelės
mirasvendik čia jums
na maniskis kai kada issedi ir gera valanda,o kaip kada tik atsiseda ir krenta,pvz vakar jau priputem jam toky rata aplink pagalveles seza,barska tai primeciau zaislu tai isedejo valanda ir prazaide,tai cia jau gal skaitosi kad neblogai sedi
sveikos mamytes
,na mes ir prisidedam prie ligoniuku
,antra dienele turim didele sloga,ir temp jau 38 dalys,tai va man labai gaila leliaus, kadangi per 7 men pirma kart susirgom.
.Kadangi neturim dar dantuku tai galvojau kad temperatura del ju,bet pasirodo ne kadangi liuliuotis pradejo,ir nakteles ne kokios dabar
.O del vaikstyniu tai manau tikrai kiekvienos reikalas,as pirma sunu sodindavau i vaikstyne ir nieko buvom ir esam graziom kojytem
,ir mazylis jau turi tik dar nesinaudojam.O sedet atsiseda pats ir gan ilgai pasedi
,tik vartytis pritingi ir nelabai patinka ant pilvo gulet.Sekmes visoms 
Papildyta:
Mano vaikinas irgi Lukutis,tik 4 dienelem vyresnis
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 06, 13:42)
Labas visos mamytes, stai siandien mano zuikiui 7menesiukai
tai susikrovem lagaminus ir kraustomes is 6 menesio i 7

Sveikos septinto menesio mamytes ir galiu jau sakyti viso gero. Siandien musu maziukui jau astuoni menesiukai. Is ligu atrodo jau issikapsteme, nors labai sunkiai.
Per ta menesiuka ismokome puikiai atsisesti ir sedeti, taip pat jau bandom ir atsistoti. Lovytes dugna jau turejom nuleisti, nes kelis kartus radau atsistojusi. Dantukai neisdygo ne vienas.
Del vaikstynes, tai pritariu, kad dauguma vaiku jose uzaugo ir nieko blogo jiems neatsitiko. Pirmaji vaika gydytojai patys liepe statyti i vaikstyne, kai tik atsistojo, nes del klubeliu problemos neleido jam vaikscioti. Dabar maziuka irgi idedu i vaikstyne, bet pradejau tik tada, kai pats ismoko nors truputi sedeti.
Ligoniukams linkiu pasveikti, sveikiesiems - ir toliau buti sveikiems ir nesusirgti, augti dideliems
Per ta menesiuka ismokome puikiai atsisesti ir sedeti, taip pat jau bandom ir atsistoti. Lovytes dugna jau turejom nuleisti, nes kelis kartus radau atsistojusi. Dantukai neisdygo ne vienas.
Del vaikstynes, tai pritariu, kad dauguma vaiku jose uzaugo ir nieko blogo jiems neatsitiko. Pirmaji vaika gydytojai patys liepe statyti i vaikstyne, kai tik atsistojo, nes del klubeliu problemos neleido jam vaikscioti. Dabar maziuka irgi idedu i vaikstyne, bet pradejau tik tada, kai pats ismoko nors truputi sedeti.
Ligoniukams linkiu pasveikti, sveikiesiems - ir toliau buti sveikiems ir nesusirgti, augti dideliems
sveikos mamytės
seniai girdėtos
mes irgi pas js atkeliaujam
seniai buvau prie kompo prisėdus, nes savaitę leidau pas savo mamą kaime
mažius buvo tiks zyzalius, kad nežinojau ką ir daryti
ten viskas buvo gerai, linksmai leidome laiką, o namuose vėl nežinau į kurią pusę bėgti
toks zyzimas ir verkšlenimas, kad ojojoj
na o dėl pasiekimų, tai dantukų vis dar nėra
o kai atsiklaupia ant keturių, tai spyruokliuoja
na maniskis irgi pasidare toks zyzalius ir prasciau valgo,gal sakau dantukai
,bet jam apacioje isdyge du ir sonuose labai pabrinke tai ar gali dygti ne virsuje bet apacioje jau is sonu,nes virsuje tai ten visai dar nieko nesimato
siandien maziukas gulejo lovoje tik nusisukau ogi jis eme ir atsisedo,atsisukus ziurau o jis sypsosi
mes vakar paragavom HIIPO varskytes su vaisiais visai patiko,o gal kas jau duodat KIDIUS jogurta
siandien maziukas gulejo lovoje tik nusisukau ogi jis eme ir atsisedo,atsisukus ziurau o jis sypsosi
mes vakar paragavom HIIPO varskytes su vaisiais visai patiko,o gal kas jau duodat KIDIUS jogurta
QUOTE(goni @ 2008 05 05, 20:47)
geriau visai nepirk,musu daktaras man tokia paskaita atskaite del zalos...
tai as net apeinu jas parduotuveje
o siaip pagalvojus tai kam jos reikalingos?juk mazyliai ir be ju pradeda vaiksciot,jos reiknt tevu dziaugsmui...tipo mazylis jau "vaiksto",ar kad galetumem ilgiau savus darbus dirbt,nes mazieji dziaugiasi ten isodinti...bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?
bet tai aisku tik mano nuomone...
o siaip pagalvojus tai kam jos reikalingos?juk mazyliai ir be ju pradeda vaiksciot,jos reiknt tevu dziaugsmui...tipo mazylis jau "vaiksto",ar kad galetumem ilgiau savus darbus dirbt,nes mazieji dziaugiasi ten isodinti...bet jei daktarai labai pries ,kam tada vaiku sveikata rizikuot?
bet tai aisku tik mano nuomone...
Idedu nuorodele pasiskaityti apie vaikstynes - tai mokslu daktaro, visu isgirto ortopedo Regimanto Zitkausko nuomone
http://www.tavovaika...ticles/122.html
Sutinku, kad vaikstynes - tai pagalba mamai, o pakenkti vaikui jos nelabai ir galetu
P.S. Mano dukryte vaikstynes neturi. Esu tokios nuomones, kad jeigu ja kas padovanos, tai ir naudosimes tada, o jei tokiu dovanu nera - tai vaikstyne nera labai butinas dalykas. Na, nebent jei vaiku daugiau turi ir jie visi mazyciai dar. Tada vaikstyne butu kaip pagalbos priemone mamai
oi daug zinau, cia kaip manija su tais vardais, bet nenorejau det Naglio, nes ir taip pakankamai naglas
tad dejom Lukuti. dar viena priezastis, pavarde ilga, o anglijoj neistaria lietuvisku vardu,
tad trumpo, grazaus vardo ieskojom ir radom
Labutis dar karta
Ir mano mažiukas vėl zyzia ir zyzia.Aš jau apie dantukus ir negalvoju
vis niekaip sulaukti negalim,o vaikelis vistiek zyzia.Ir atrodo be priežasties:ir sausas, pamaitintas,nieko neskauda bet be verkimo ir zyzenimu neužmiega.
Čia porą dienelių toks gerutis būvo, ir linksmas ir be kaprizu.Aš tokia buvau patenkinta,jau pagalvojau kad ožiukai praejo,o čia ir vėl
O apie pasivaiksčiojimus lauke geriau patylesiu.Tik išeinam į lauką kaprizai nerealus,jau taip tą vežimelį supu ,tai užmiega 30 minutems ir viskas iš pradžiu...Aš suprantu kaip žiema aprengtas šiltai,judeti sunku,o čia lengvai aprengtas,patogu vartytis,vistiek blogai.O aš tai miegstu lauke pabuti,o pastaruojiu metų tas laukas pasidare man kančia .Tikriausiai toks jau harakteris,ką jau padarysi ,vienu žodžių svarstyklės.Jau būna taip jau nervukai spaudžia,jus mamytes mane suprasit.Atrodo išeičiau kur nors kur tylu,o mažiukas kai pažiuri savo didelem akytem,dar šypsenėle angeliuko ir tas piktis labai greitai praeina.Tokie vą reikaliukai.
Geros naktelės
Geros naktelės
QUOTE(Ksėna @ 2008 05 06, 09:35)
Labas rytas mamytes
Labutis mirasvendik,labai džiaugiosiu kad prisijungiai prie mūsų kompanijos.Sveikinu tave ir dukryte su gimtadieniukų
Mano mažiukas nenori sedėti, o jau stotis su malonumu,bet žinoma palaikidamas už rankyčiu.ir gali ilgai išstoveti.Apie vaikštukus galiu pasakyti kad nuomoniu daug,bet mamos turi pačios nuspresti ar jos butinos?Mes jos nupirkom, bet mažiukas ilgai tikrai nenori jose stoveti,pradeda verkti.Tai jau ir nežinau,ar reikėjo leisti pinigus vaikštukams?
Gal pripras,o jai ne tai nieko baisaus,parduosim jos.
Geros visiems dienelės
mirasvendik čia jums
Geros visiems dienelės
mirasvendik čia jums
labutis ksena!! labai dekoju uz laukima musu ateinant cia ir sveikinimus!!! mano mirute taip pat dar nesedi kaip tu sakai gerai!! aisku jau pradejo sedeti bet rekordas gal apie 15 min