Sveikos,
aš tai pirkdavau visus YSL, Chanel ir t.t. tušus ir vis nerasdavau savo. Po to netyčiom užklydau į Gariūnus, kur radau Dior tušą. Pirkau už 25Lt šiaip pabandymui, bet dabar nebesuprantu ar ten originalas ar ne. Tušas tai fantastiškas: nenubėga, nesulipina, užriečia... matos, kad naujas..
QUOTE(Karolytia @ 2008 06 15, 12:32)
Sveikos,
aš tai pirkdavau visus YSL, Chanel ir t.t. tušus ir vis nerasdavau savo. Po to netyčiom užklydau į Gariūnus, kur radau Dior tušą. Pirkau už 25Lt šiaip pabandymui, bet dabar nebesuprantu ar ten originalas ar ne. Tušas tai fantastiškas: nenubėga, nesulipina, užriečia... matos, kad naujas..
ten tikrai nebus originalas.o juo labiau uz tokia juokinga kaina

QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 15, 12:27)
Man asmeniškai labai patiko Chanel "Inimitable". Puikiai atskiria kiekvieną blakstieną, tikrai labai neblogas toms, kurios siekia natūralaus ir subtilaus efekto

QUOTE(dovila @ 2008 06 15, 11:25)
o braskese lancome Hypnose Onyx tusas kainuoja apie 55 Lt ar taip gali but?gal cia "padielka"kokia kad pigiai taip(palyginus su Kristiana)

savo uzsisakiau is braskiu

ziuresim

dvi forumo dalyves neseniai rase jog gavo is braskiu tikrai sviezia....
o kaina tai zinoma - perpus mazesne

QUOTE(Vitulka @ 2008 06 14, 21:25)
sukilo
dbr Lancome Hypnose 107 ar tai 109 Lt
Už YSL gruodį dar mokėjau 85Lt, dbr nežinau, nes man jis pasirodė nevertas savo kainos

dbr Lancome Hypnose 107 ar tai 109 Lt

Už YSL gruodį dar mokėjau 85Lt, dbr nežinau, nes man jis pasirodė nevertas savo kainos

Turiu nuliūdit, bet gerokai permokate net ir lietuviškomis kainomis. Praėjusią savaitę pirkau hypnose už 89Lt, Parfume express.
O šiaip galiu pasakyt, kad geras tušas, nor man ir Guerlain maxi lash gerulis buvo

QUOTE(maja~ @ 2008 06 15, 22:39)
Turiu nuliūdit, bet gerokai permokate net ir lietuviškomis kainomis. Praėjusią savaitę pirkau hypnose už 89Lt, Parfume express.
O šiaip galiu pasakyt, kad geras tušas, nor man ir Guerlain maxi lash gerulis buvo

aš jų neperku, tik žinau kiek kainuoja

QUOTE(dovila @ 2008 06 15, 12:37)
As ir esu pirma Diora pirkus is tokiu neaiskiu platintoju

QUOTE(pasaka1 @ 2008 06 15, 22:45)
As ir esu pirma Diora pirkus is tokiu neaiskiu platintoju
irgi uz 25 lt. ir nuo tada dar bent 3 originalus Dioro pirkau. Ir garantuoju, kad originalus buvo ir pirmasis. Juk lietuviai "dirba" uzsieny, atveza, parduoda "ka uzsidirbo" ir paskui tetules stovi turguose ir viska pardavineja. Todel taip perkant tikrai yra galimybe nusipirkti ir originalu dalyka uz juokinga kaina 

Kazkaip nesitiki kad ten originalas

QUOTE(Fioneta @ 2008 06 16, 15:28)
Kazkaip nesitiki kad ten originalas
bet jei tau geras, tai ir naudok sau i sveikata 

nieko as cia itikint ir nenoriu. Bet turguj atsitiktinai nusipirkt originala visiskai imanoma

kaip ir as garantuota 100 %, kad pirmasis uz 25 lt taip pat buvo originalas.
Beje, tas "naudok i sveikata" tai idomiai skamba, kai aiskiai parasiau, kad PO JO dar 3 kartus pirkau toki pat tik "kristianini" originala

O man patinka Guerlain Le 2 labai patenkinta
ypac kada toks makijazas be seseliu,daug tuso ir ryskiai padazytos lupytes

as siandien is braskiu gavau stilos primeri-
pastorina blakstienas, ir pailgina. ir nesuvelia man taip kaip lorealio tubes baltas primeris. ryt reiks isbandyt kaip ant jo tusas laikos

Mergytes, kokį tušą patartumėt naudot vasarą prie ežeriuko ? bet kad jis tikrai nenutrupėtų ir nenubėgtų,nenoriu juodų paakių.