Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 7 kartas

Ir dar kokia nuomone apie šiuos tušus ? nenubėga ?
BOURJOIS VOLUME CLUBBING
BOURJOIS MAXI FRANGE WATERPROOF
BOURJOIS PUMP UP THE VOLUME WATERPROOF
BEYU INTENSIVE LASH MASCARA WATERPROOF
DIORSHOW WATERPROOF
MASCARA AQUARESISTANT
PUPA AQUARESISTER MASCARA
keip daug privardinau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 16, 15:54)
O man patinka Guerlain Le 2 labai patenkinta smile.gif ypac kada toks makijazas be seseliu,daug tuso ir ryskiai padazytos lupytes smile.gif

o su kokiu jį galėtum palyginti? Aš vėl užprašiau iš užsienio parvežti mylimąjį Givenchy 'Captiv' eyes" - nu džiūva jis greit, bet padažo super nuostabiai wub.gif ale ir šitas biški domina. Kiek ryškios blakstienos? Ar gerai atskiria blakstienas ar biški linkęs sulipint ir reikia šukuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 15, 22:42)
aš jų neperku, tik žinau kiek kainuoja  ax.gif man jie neverti tokių kainų  ax.gif

o koki tusa naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 06 18, 10:33)
o su kokiu jį galėtum palyginti? Aš vėl užprašiau iš užsienio parvežti mylimąjį Givenchy 'Captiv' eyes" - nu džiūva jis greit, bet padažo super nuostabiai wub.gif ale ir šitas biški domina. Kiek ryškios blakstienos? Ar gerai atskiria blakstienas ar biški linkęs sulipint ir reikia šukuot? g.gif

As nezinau kaip Givenchy tusas,nebandziau smile.gif esu Guerlain ir Chanel fane.Bendrai apie Le 2-pradziai nepatiko,pasirode sepetukai nepatogus,tas antras mazas komiskas... O dabar jau galiu ir su tuo mazu dazytis virtuoziskai smile.gif Sepetukas-guminukas graziai atskiria,nebuna kad kose ant blasktienu,o su maziuku man patinka "pamodeliuot" blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 06 14, 20:39)
Mano naujausias kosmetinis atradimas, kurio jau tikriausiai nekeisiu i joki kita - Lancome Hypnose tusas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tikrai vertas visu tu pagyru, kurias perskaiciusi SM apsisprendziau ji isbandyti (nors dar visai neseniai rasiau, kad Maybeline Volume Express man nepakeiciamas ax.gif ). Uztenka vieno sluoksnio, kad blakstienos atrodytu kaip is reklamos wub.gif , labiausiai patiko tai, kad sis tusas vienodai gerai ir tankina, ir ilgina.

Niu man irgi geras hipnozius, tik norėtųsi kad labiau tankintų nes ilgio man ir taip pakanka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 06 18, 12:38)
o koki tusa naudoji? smile.gif

HR Lash Queen bigsmile.gif Suuuper tušas, dar nesu tokio turėjus, blakstienos kaip vėduoklės bigsmile.gif Netrupa, tankina laaaabai gerai ir nesulipina, jokių musių kojelių, ilgina bigsmile.gif Geriausias turėtas tušas bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 birželio 2008 - 21:36
Auksinukas YSL thumbup.gif man prieš jį nublanksta visi, net ir Lancom Hypnose.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 20, 22:35)
HR Lash Queen  bigsmile.gif Suuuper tušas, dar nesu tokio turėjus, blakstienos kaip vėduoklės  bigsmile.gif Netrupa, tankina laaaabai gerai ir nesulipina, jokių musių kojelių, ilgina  bigsmile.gif Geriausias turėtas tušas  bigsmile.gif 

user posted image

o pirkai is braskiu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 20, 22:51)
o pirkai is braskiu? rolleyes.gif

iš braškių rolleyes.gif iš pradžių galvojau, kad veltui tiek pinigų išleidau, bet dbr atsiimu savo žodžius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 20, 22:54)
iš braškių  rolleyes.gif iš pradžių galvojau, kad veltui tiek pinigų išleidau, bet dbr atsiimu savo žodžius  rolleyes.gif

thumbup.gif pasiseke kad sviezas atejo..
as jau viena karta nudegiau su Hipnose tai dabar bijau tusus uzsakyneti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 20, 23:54)
iš braškių  rolleyes.gif iš pradžių galvojau, kad veltui tiek pinigų išleidau, bet dbr atsiimu savo žodžius  rolleyes.gif

Kaip aš jo laukiu wub.gif
Aš kiek užsakynėjau tušų iš braškių,tai visi atėjo geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 06 20, 23:04)
thumbup.gif pasiseke kad sviezas atejo..
as jau viena karta nudegiau su Hipnose tai dabar bijau tusus uzsakyneti unsure.gif

tai čia 3 tušas iš braškių rolleyes.gif
užsisakynejau Lancome Hypnose, š**** paskutinis buvo cool.gif
Dior Unlimited super buvo, ilgina labai gerai, kelis mėnesiu dažė rolleyes.gif
HR Lash Queen bigsmile.gif superb thumbup.gif

bijojau ir aš užsisakynėt, bet sąžinė neleidža LT pirkt tokios kainom cool.gif jei sudžiūvęs būtų atėjęs, būčiau skundą rašius braškėm, sako, kad pasiūlo naują atsiųst arba pinigus grąžina ax.gif
Atsakyti