QUOTE(vaidele @ 2008 05 29, 23:59)
Vaje vaje kaip man nebepatinka sita situacija...
As taip pat uzrasius savo mergina nuo rugsejo i sita darzeli, tuomet jai jau bus beveik du metai. Bet... nzn nzn, jei ir toliau as tokius pasakojimus cia skaitysiu, tai tikrai teks kito verianto ieskoti. Zinau, kad cia skaito ne viena ir ne dvi mamos uzrasiusios savo vaikus i sita darzeli ir tikrai ne viena jau eme abejoti. Butu gerai, kad darzelio vadovai pasiskaitytu sita foruma, nes gali greitai ju verslas su sitokia "atsakomybe" ir uzsidaryti..
Ne manau, kad nors viena mamyte, vedanti vaika i si darzeli - pradejo abiejoti!!!!
Tiesiog, saunu , kad cia atradom vieta, kurioje galim pasidalinti savo rupesciais ir isgyvenimais. Manau issiaiskine cia koki nors nesklanduma pavyks isvengti kayzkokiu rimtu barniu su darzelio vadovybe. Siaip jie taip pat galetu pasiskaityti si foruma!!!!
Dabar del problemos. Mano Mantulis daznokai pareina ne su savo pampersais. Bet speju tai buna tada, kai musiskiai pasibaigia - o aukletojos pamirsta pasakyt. Dabar del rubu. Matyt sia savaite tas aukletojas kazkas paveike - Mantulis parejo ne su savo pedkelnytem

. Tai, zidros su juostelem - iskalbiu, islyginu - pirmadieni grazinsim, mamytes nepergyvenkit, jos pas mus. O del rubu, manau cia tik vienetiniai atvejai, nes dabar priima daug aukliu nauju, jos nesusipazine dar su vaikais, tuo labiau su ju rubais na ir supainiojo viena kita karta. Bet svarbu, kad ats drabuzelis niekur nedings - juk mamytes grazina visada. Tik aisku nesmagu kai vaikas taip aprengtas. Tai kad nevesti vaiko del tokio atveji i darzeli - nu nzn, man tai juokinga. Juk ne kiekviena diena taip nutinka. O kiek geru dalyku vyksta kasdien

!!!!! Darzelis dirba jau beveik metus, ir per ta laika, nu buvo pora kurjozu, nu ir ka, o kur ju nebuna????Mano vaikas laimingas sitame darzelyje, ir tai svarbiausia, o mazcius nesusipratimus del rubeliu, slogu ir pana manau greit nebeliks.
Man tik kartais abiejoniu kyla, gal paklausyti savo vyro ir nerengti vaiko su brangiais rubais i darzeli, o rengti paprastai