sveiki visi susidomeje Metu laikais

.
buvau truputi atsijungusi nuo virtualuas pasaulio, taciau padariau tyrima apie vaiku darziukus vilniuje. Jei savarbi mano nuomone, prasom pasiskaityti

.
tai va, kadangi mes lyg ir planuojam savo grozi vesti i darzeli nuo rudens, tai prasidejo musu seimoje aktyvi paieska! aplankiau keleta privaciu darzeliu ( busiu korektiska ir neminesiu kokius), taciau pasilieku prie METU LAIKU!
1. tokio spalvoto erdvaus darzelio vilniuje nerasite.
2. didziulis nuosavas parkas, kuriame uz menesio isikurs visas zaidimu miestas

!
3. baseinas.
4. valgykla, ka ten valgykla, visa restoranui skirta moderni virtuve. (paprasykite, kad jus isileistu ten, zada prarasite, kaip ir kokioj aplinkoj vaikams maista ruosia, dar ir kaviniu reiktu tokiu paieskoti).
5. spalvotos grupes.
6. malonios aukletojos.
as nezinau kaip ten su aukletojom, ju kaita ir pan. bet mamytes, mastykime logiskai, aukletoju reikia mirtinai, nes grupes jau trys. mano nuomone, reiktu dar viena jau grupe daryti. aukletoju veidai vis nauji, nes darbuotoju reikia!!!!
o aukletojos irgi zmones, gali ir netycia drabuzeliu sumaisyti, jei vaikas nesako , ar tai jo , ar ne. o is kur aukletojai, kuri ateina popiet, zinoti kuom vaikas aprengtas buvo! butu smagu, jei grupe turetu 2 zmones, turiu omeny, 2 aukletojos.
realiai mastant, manau valdzia viska zino, viska masto. jie gi naujokai dar. patirties gal kur truksta, bet siaip DIREKTOREI ir super nuosirdziai PAVADUOTOJAI aciu uz nuopelnus vaikams.
Apsisprendziau 100 % , kad nuo rugsejo apsigyvensim METU LAIKUOSE ir dziaugiuosi, kad toks darzelis yra vilniuje.
P.S. Jiems lygiu dar neradau!
Mamos, parasykite kaip vaikams patiko vitrazus daryti!!! Aciu! Labai smalsu

!