Įkraunama...
Įkraunama...

"Metų laikai" ( privatus ), Bendoriai

QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 05 30, 09:28)
Ne manau, kad nors viena mamyte, vedanti vaika i si darzeli - pradejo abiejoti!!!!

As tikrai del supainiuotu rubeliu keisti darzelio neketinu 4u.gif Ir sutinku su jumis, kad kitos mamos irgi greiciausiai taip nenuspres smile.gif O kad Mantukas darzelyje laimingas, tai tikra tiesa. Kiek ateinu, jis visada sypsosi ir buna gerai nusiteikes. Pora kartu bande pas mane i masina ilipti, labai norejo apziureti Danieliaus kedute mirksiukas.gif

O kas man labai labai patinka musu darze, tai organizuojamos iskylos. Pasirodo vakar vaikucius veze i knygyna, o siandien nuves daryti vitraziukus. Isivaizduoju kaip bus idomu! tongue.gif As ir pati gal padalyvauciau... ax.gif

Atsakyti
man tai irgi nekyla abejoniu. cia tik nesusipratimai, kur ju nebuna? g.gif akletojoms kartais tikrai truksta atidumo, bet jus pamanykit, ar nebutu taip, jei jusu darbe nuolat keistusi personalas? nezinotum ka pasakoti ir ketvirtai ar penktai naujai atejusiai darbuotojai. as siandien savo pastaba pasakiau. manau, tai issprendziama.

tas, kas dar tik galvoja i si darzeli vesti savo vaikucius, gal reiketu geriau pakalbeti apie privalumus. i si darzeli tikrai neveda serganciu vaiku! mes valstybiniame darzelyje turejome beda - ten nuolat atvesdavo sergancius vaikucius. mano sunus viena savaite eidavo i darzeli, tris - sirgdavo. galima sakyti tik del to is ten isejom, nes visa kita darzelyje buvo labai gerai.
man patinka, kad siame darzelyje yra atskirtos zaidimu, uzsiemimu zonos nuo valgymo, miego zonu. juk taip sukuriame svari, estetiska aplinka. uzsiemimai vyskat kasdien, apie tai galite pasiskaityti puslapyje: www.metulaikai.eu
kaip kitos mamytes minejo, rengiamos isvykos. niekur kitur to nerasite. labai nuostabi muzikos mokytoja. ji taip moka motyvuoti vaikus. ir kokios grazios ju paruostos sventes!!!! wub.gif per "seimos svente" net apsiverkiau kaip graziai vaikai dainavo, kaip stengesi ir aukeltojos uz juos pergyveno 4u.gif

Lukas siandien visa ryta dainavo dainele apie teti bigsmile.gif nepamirskime ju pasveikiti pirmaji birzelio sekmadieni wub.gif
Atsakyti

sveiki visi susidomeje Metu laikais mirksiukas.gif .

buvau truputi atsijungusi nuo virtualuas pasaulio, taciau padariau tyrima apie vaiku darziukus vilniuje. Jei savarbi mano nuomone, prasom pasiskaityti blush2.gif .

tai va, kadangi mes lyg ir planuojam savo grozi vesti i darzeli nuo rudens, tai prasidejo musu seimoje aktyvi paieska! aplankiau keleta privaciu darzeliu ( busiu korektiska ir neminesiu kokius), taciau pasilieku prie METU LAIKU! bigsmile.gif

1. tokio spalvoto erdvaus darzelio vilniuje nerasite.
2. didziulis nuosavas parkas, kuriame uz menesio isikurs visas zaidimu miestas thumbup.gif !
3. baseinas.
4. valgykla, ka ten valgykla, visa restoranui skirta moderni virtuve. (paprasykite, kad jus isileistu ten, zada prarasite, kaip ir kokioj aplinkoj vaikams maista ruosia, dar ir kaviniu reiktu tokiu paieskoti).
5. spalvotos grupes.
6. malonios aukletojos.

as nezinau kaip ten su aukletojom, ju kaita ir pan. bet mamytes, mastykime logiskai, aukletoju reikia mirtinai, nes grupes jau trys. mano nuomone, reiktu dar viena jau grupe daryti. aukletoju veidai vis nauji, nes darbuotoju reikia!!!!

o aukletojos irgi zmones, gali ir netycia drabuzeliu sumaisyti, jei vaikas nesako , ar tai jo , ar ne. o is kur aukletojai, kuri ateina popiet, zinoti kuom vaikas aprengtas buvo! butu smagu, jei grupe turetu 2 zmones, turiu omeny, 2 aukletojos.

realiai mastant, manau valdzia viska zino, viska masto. jie gi naujokai dar. patirties gal kur truksta, bet siaip DIREKTOREI ir super nuosirdziai PAVADUOTOJAI aciu uz nuopelnus vaikams.

Apsisprendziau 100 % , kad nuo rugsejo apsigyvensim METU LAIKUOSE ir dziaugiuosi, kad toks darzelis yra vilniuje.
P.S. Jiems lygiu dar neradau!

Mamos, parasykite kaip vaikams patiko vitrazus daryti!!! Aciu! Labai smalsu blush2.gif !
Atsakyti
QUOTE(Mama_Uoga @ 2008 05 30, 11:01)
Pora kartu bande pas mane i masina ilipti, labai norejo apziureti Danieliaus kedute  mirksiukas.gif

Matyt seses ieskojo biggrin.gif 4u.gif

O ir siaip, matyt vairuotoju bus. Tik speji nusisukt - jis jau teciaus dzipa bando uzvest lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija@Mantas: 30 gegužės 2008 - 11:44
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 05 30, 11:43)
Matyt seses ieskojo  biggrin.gif  4u.gif

O ir siaip, matyt vairuotoju bus. Tik speji nusisukt - jis jau teciaus dzipa bando uzvest  lotuliukas.gif

fainas labai Mantukas 4u.gif atkreipiau demesi. ramus toks vaikis, vis kazkur eina, viskuo domisi bigsmile.gif

Atsakyti
kazin o kodel nebuvo Tevo dienos, juk svenciu kalendoriuje tokia kaip ir nusimato
Papildyta:
Mant taip keista girdeti kad Mntukas ir ramus. Nes kiek aukles kiek visi kas ji pazysta, tiesiog stebisi is kur pas ji tiek energijos. Aukles sako, kad vienintels darze, ar gupej, kuris nepasedi ne sekndes vienoj vietoj. O kad viskas jam idomu tai tkrai.
Atsakyti
O tai sakykit mamos, ar ir maziukus (2 metuku vaikiukus) i ekskursijas vezasi ? Kaip suprantu tai veza su tuo autobusiuku kur prie darzelio stovi, tai ar ten yra audokedutes vaikams vezti ?
Atsakyti
QUOTE(monikucia @ 2008 05 30, 12:47)
O tai sakykit mamos, ar ir maziukus (2 metuku vaikiukus) i ekskursijas vezasi ? Kaip suprantu tai veza su tuo autobusiuku kur prie darzelio stovi, tai ar ten yra audokedutes vaikams vezti ?

Nea, kaip suprantu, maziuku neveza. Tik i zirgyna gal buvo nuvaziave. O autobusiuke visi prisegti vaziuoja. Darzelyje buvo nuotrauka pakabinta, kaip jie i teatra vaziavo. Tai visi kaip vienas dirzais prisisege sedejo.

Labai gerai sugalvojo nuotraukas kabinti rubinej. Ateini ir pamatai, ka vaikas dare, kur buvo. O veideliai kokie laimingi buna... smile.gif

O del valgiu... as kai paskaitau, ka jiems ruosia, tai ir pati ten ateiciau pavalgyti. Kazin, gal bus galima maista i namus uzsakineti? Pvz. savaitgaliui ( labai nemegstu prie puodu stovet schmoll.gif )
Atsakyti
O man labai liudna kad maziuku niekur neveda. Suprantu i teatra ar filma jos vezt per anksti, jie dar nelabai supranta ka nors. Bet pvz pas arkliukus jos galima butu nuvezt. O dar, man labai gaila kad ju neleidzia i baseina. Mantuli tiesiog dievina vandieni ir maudynes. Aisku aukletojom butu didelis vargas ji is ten istraukti, bet vaiku butu tkrai smagu.
Atsakyti
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 05 30, 15:11)
O man labai liudna kad maziuku niekur neveda. Suprantu i teatra ar filma jos vezt per anksti, jie dar nelabai supranta ka nors. Bet pvz pas arkliukus jos galima butu nuvezt. O dar, man labai gaila kad ju neleidzia i baseina. Mantuli tiesiog dievina vandieni ir maudynes. Aisku aukletojom butu didelis vargas ji is ten istraukti, bet vaiku butu tkrai smagu.

Manau reikia kalbeti su direktore. Aisku, jeigu is visos grupes tik Mantukas eis i basejna, tai gal ir nesutiks, bet jei visu vaikuciu teveliai paprasys leisti maziukams eit i bassejna, tai manau atsizvelgs blush2.gif

As pries pora savaiciu kalbejau su direktore del logopedes ir jau vakar man pasake, kad logopede jau aplanke vaikucius, su visais pabendravo ir pasiruosusi pradet darba. Netgi gales dirbti vasara biggrin.gif Labai dziugu, kad taip greit sureagavo i prasyma. 4u.gif
Atsakyti
As kazkada klausiau aukles, tai ji sake kad planuoja vest, bet kad maziukai bijo. Tai pamaniau paprasyt kad Manta nors viena leistu, ir prieziura butu lengvesne kai 1 vaikas, juk jis dar nemoka nei plaukt, nei ka.

O ka kitos leliuku mamytes mano del baseino?
Atsakyti
Sveikos mamytes.

Vakar senelis musu Mantukui parveze kepure is Paryziaus. Siandien su ja isleidau Mantuka i darzeli, o parvare jis su kazkokia ne musu. sad.gif Gal musu linine "panamke" pas kazka atsirado? O mes pirmadieni parnesim Jusu, tokia ruda su uzrasiukais 4u.gif 4u.gif
Atsakyti