Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(vvylle @ 2008 09 15, 12:55)
ir as noriu prisijungti prie sitos temos. mirksiukas.gif  pries pradedant vartoti "Yasminelle", naudojau kontraceptini pleistra bet gydytoja patare Yasminelle", nes spuogeliu buvo, tai jau 3men vartoju ir spuogeliai nyksta.  thumbup.gif bet vat del to tikslaus laiko, man tiksliai nepavyksta isgerti nes darbo laikas nereguliarus, tai buna kad 6 geriu ar 7 val. val ir prasidejo man tepliojimai, labai isigandau ir uzsirasiau pas gydytoja, bet cia perskaiciau kad tai gali buti del nereguliaraus laiko, siek tiek nusiraminau bet pas gydytoja vis tiek teks apsilankyti verysad.gif dar manau kad gali buti jog nedariau pertraukos ir is karto geriau kita pakuote, nes buvo vestuves tai nesinorejo sventes gadintis, manau gal ir tas dasidejo verysad.gif ar yra dar kam taip nutike mergaites? g.gif

as ir jau karta nedariau pertraukos ir ka jus sau manot doh.gif doh.gif
po pertraukos mano mmm buvo rudos blink.gif
kazin ar galejo cia vien tos pertraukos nebuvimas itakos turet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 09 17, 14:27)
as ir jau karta nedariau pertraukos ir ka jus sau manot  doh.gif  doh.gif
po pertraukos mano mmm buvo rudos  blink.gif
kazin ar galejo cia vien tos pertraukos nebuvimas itakos turet?  g.gif

Tai tas ir turejo itakos! ax.gif
Atsakyti
Sveikos, bandysiu paaiskinti, kad viska suprastumet ko noriu paklausti.
Nezinau kodel (speju, kad gal del streso) si menesi mm prasidejo visa savaite anksciau. Paprastai jos man trunka 4 - 5d., o si menesi net 9d. (5d kraujvo, o likusias 4d tepliojo).
Taip iseina, jog mm buvo dar begeriant paskutines savaites tabletes. Tada dariau pertrauka. Informaciniame lapely parasyta, jog vartojant yasminelle esi apsaugota visas 7d. ir kai tableciu negeri.
Jei man mm prasidejo 6 menesio diena, tai pagal skaiciavimus vaisingiausios dienos yra 18, 19 ir 20d.
16d. turejau smileysex.gif , maniskis baige i vidu ,ir siandien t.y.17d, vel pradejo teplioti. Nesuprantu del ko? Tai kaip cia iseina, ar dar nesibaige mm ar kas yra?
Paprastai darydama 7d. pertrauka dar papildomai pasisaugom, bet si karta ne.
Tai dar kl. ar ta 16d. buvo vaisinga ar ne?
Mano galva lyg ne, o kaip is tiesu.

Tikiuosi, kad suprasit, ka norejau paklaust blush2.gif
Atsakyti
Man taip irgi kelis kartus buvo. Vartojant yasminelle mm prasidejo dar begeriant tabletes ir tai nebuvo tuo vadinamu adaptaciniu periodu (pirmus 3 men) kai tepliojimas viduryj ciklo yra normalu taciau tuo metu taip pat daug stresavau. ax.gif
As pabaigiau gerti tabletes ir dariau 7 d. pertrauka kaip ir visada.
Jei tabletes gerei tvarkingai tikrai nebusi pastojus. Geriant kontraceptines tabletes vaisingu dienu nera, visos dienos yra vienodos - nes ovuliacija yra uzslopinama ir nevyksta visai.
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2008 09 18, 02:04)
Man taip irgi kelis kartus buvo. Vartojant yasminelle mm prasidejo dar begeriant tabletes ir tai nebuvo tuo vadinamu adaptaciniu periodu (pirmus 3 men) kai tepliojimas viduryj ciklo yra normalu taciau tuo metu taip pat daug stresavau.  ax.gif 
As pabaigiau gerti tabletes ir dariau 7 d. pertrauka kaip ir visada. 
Jei tabletes gerei tvarkingai tikrai nebusi pastojus. Geriant kontraceptines tabletes vaisingu dienu nera, visos dienos yra vienodos - nes ovuliacija yra uzslopinama ir  nevyksta visai.

As tikrai turbut paskutiniu metu super daug stresuoju. Prisigalvoju ko reikia ir ko nereikia doh.gif .
Tai buvo mano ketvirta pakuote, tai ir pasirode keista, kad pradejo teplioti. Atrodytu, jau organizmas turetu buti priprates prie KT.
Turbut, reiktu ismokti ziuret i viska kiek ramiau blush2.gif .
Atsakyti
taigi as ir pradejau gerti yasminelle jau dvi pakuotes esu sugerusi ir patenkinta thumbup.gif mmm laiku atejo ta pacia diena ir beveik tuo paciu metu. man patinka tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Be recepto neparduoda yasminelle, ane? Neįsivaizduoju, ką daryti, nes būnu užimta 8-18h., tai kaip pas daktarą nueit, kuris dirba iki 5h. Gal parduoda kur be recepto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2008 09 19, 21:24)
Be recepto neparduoda yasminelle, ane? Neįsivaizduoju, ką daryti, nes būnu užimta 8-18h., tai kaip pas daktarą nueit, kuris dirba iki 5h. Gal parduoda kur be recepto? smile.gif

Tai gal atrask viena dienele sau kelias valandas, per kurias galetum nubegti pas gydytoja ir gauti receptuka. Nieko nera neimanomo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2008 09 19, 18:24)

drinks_cheers.gif su aga1 . teks atsiprašyt iš darbo bent porai valandėlių ir sulakstyt pas gydytoją. nes dbr niekur nebeparduoda be recepto.. nebent pažystamų turi... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 09 20, 15:39)
drinks_cheers.gif su aga1 . teks atsiprašyt iš darbo bent porai valandėlių ir sulakstyt pas gydytoją. nes dbr niekur nebeparduoda be recepto.. nebent pažystamų turi...  biggrin.gif  ax.gif

o man pardave ir be recepto tongue.gif
tai is to dziaugsmo visas tris pakuotes nusipirkau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
is tikruju labai skirtingai blink.gif pvz akropolio euro vaistinej manes niekados neprase recepto, nors euro vaistinej zymiai brangesni kontraceptikai, as db atradau seimos vaistine tai ten zymiai pigiau, bet vienur praso recepto kitur nepraso ax.gif zinau kad litfarma vaistine tai visad praso kokius bepirktum mirksiukas.gif
Atsakyti
As del recepto perdaug galvos sau nesuku. Kadangi turiu drauge sesele, tai ji man ju parupina ir atsiuncia smile.gif Siai dienai keturias pakuotes turiu 4u.gif
Atsakyti