Jei gerai atsimenu, tai apsauga sumažėja jei tabletę išgeri 12 val vėliau...

Esu pavelavusi isgerti ir 5min, ir 10min, ir 15min.
Daugiausia pavelavau 1h.
Bet, kaip jau ir kazkas sake, juk neimanoma kasdien isgerti tuo pat metu
Daugiausia pavelavau 1h.
Bet, kaip jau ir kazkas sake, juk neimanoma kasdien isgerti tuo pat metu

vartoju antra pakuote.. ar gali buti jog nuo kontraceptiniu tableciu padidejo skyliauke ir sutriko sirdies darbas?? gal kam taip buvo?
man tokios ligos nebuvo.. taciau mama serga ir didele tikimybe, kad paveldejau. tai pirmieji pozymiai kuriuos pastebejau.. sirdies ritmas netolygus, pradeda durti sirdi ir po smakru skaudet pradejo.. nejau cia taip kontraceptines tabletes sugadino sveikata.. nei su sirdimi, nei su skydliauke problemu neturejau.. man 18m.
Keliauk iškart pas gydytoją, gali būti, kad tai nuo kontraceptikų, gali būti, kad ne. Būtinai išsiaiškink priežastis. Pasiskaityk informacinį lapelį, ten visos įmanomos komplikacijos surašytos. Liga, ypač kai paveldima, gali išlįsti bet kada...
Sveikatėlės!
Sveikatėlės!

QUOTE(omnia_vincit_amor @ 2008 09 22, 19:27)
man tokios ligos nebuvo.. taciau mama serga ir didele tikimybe, kad paveldejau. tai pirmieji pozymiai kuriuos pastebejau.. sirdies ritmas netolygus, pradeda durti sirdi ir po smakru skaudet pradejo.. nejau cia taip kontraceptines tabletes sugadino sveikata.. nei su sirdimi, nei su skydliauke problemu neturejau.. man 18m.
Gali būt,kad tu tą ligą paveldėjai ir dėl hormoninių pokičių ji išlinddo.Netikslinga būtų sakyt,kad kt tau sveikatą sugadino,jai liga paveldima ji anksčiau ar vėliau pasireiškia,o vartojant kt ta liga galėjo išryškėt.Kreipkis į gyditoją.
Vakar domėjaus kur galėčiau pigiau Yasminele nusipirkt,pigiausia Norfa vaistinėj su Norfos kortele 35lt,bet toli važiuot.Užėjau pasiteiraut į Gintarinę vaistinę,tai vos nenugriuvau 47,80lt

Sveikutes pavelavau isgerti savo kt daugiau negu 12h ir prisiskaiciusi visokios informacijos truputi sunerimau, negi reikia is karto eiti pas gydytoja? Na kad ir turejai lytiniu santykiu negi jau taip neapsaugo? gal kam nors buvo panasi situacija?

QUOTE(doviliuke21 @ 2008 09 27, 21:56)
Sveikutes pavelavau isgerti savo kt daugiau negu 12h ir prisiskaiciusi visokios informacijos truputi sunerimau, negi reikia is karto eiti pas gydytoja? Na kad ir turejai lytiniu santykiu negi jau taip neapsaugo? gal kam nors buvo panasi situacija? 

Pas daktaro neiciau, bet nestumo testa as tikrai nusipirkciau

QUOTE(doviliuke21 @ 2008 09 27, 23:56)

man taip yra nutike

dienom susipainiojau, priminima statydama, tai isgeriau ne kita, o dar kita diena

siaip informacijoje raso kaip reikia tokiu atveju elgis - pasiskaityk

o as ten kazka labai suveliau (nes net nepagalvojau jos pasiskaityt), bet taip gavos, kad viskas tvarkoje