Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Mergaites, gal apsvieskit mane...pradejau situos KT vartoti kaip ir raso 1 menesiniu diena, bet dabar jau baigiau sirgti ir teplioja 14 dienu...liko dar 8 tabletes, tai sakykit ar jas baigusi as ir vel susirgsiu?atsibodo jau tie paketukai verysad.gif (sitos KT pirmos mano gyvenime)
Atsakyti
QUOTE(Giess @ 2008 12 01, 12:12)
Mergaites, gal apsvieskit mane...pradejau situos KT vartoti kaip ir raso 1 menesiniu diena, bet dabar jau baigiau sirgti ir teplioja 14 dienu...liko dar 8 tabletes, tai sakykit ar jas baigusi as ir vel susirgsiu?atsibodo jau tie paketukai verysad.gif  (sitos KT pirmos mano gyvenime)

Jei pirma pakuote geri, manau normalu g.gif , nes man irgi visa menesi kiekviena diena tepliojo pradzioj tepliojo ax.gif Tik geriant antra pakuote praejo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giess @ 2008 12 01, 12:12)
Mergaites, gal apsvieskit mane...pradejau situos KT vartoti kaip ir raso 1 menesiniu diena, bet dabar jau baigiau sirgti ir teplioja 14 dienu...liko dar 8 tabletes, tai sakykit ar jas baigusi as ir vel susirgsiu?atsibodo jau tie paketukai verysad.gif  (sitos KT pirmos mano gyvenime)

taip, jei tai pirma pakuotė taip gali būt mirksiukas.gif , netgi ginė sakė, kad ir antros pradžioj gali būti ilgesnis patepliojimas
Atsakyti
O as dabar baigiu gerti 1 pakuote ir tureciau susirgti, ar ne taip? nors tepliojimas man nebuvo praejes...tai ar as susirgsiu po paskutines tabletes? ar man taip tik ir teplios...jau baisu man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giess @ 2008 12 08, 09:42)
O as dabar baigiu gerti 1 pakuote ir tureciau susirgti, ar ne taip? nors tepliojimas man nebuvo praejes...tai ar as susirgsiu po paskutines tabletes? ar man taip tik ir teplios...jau baisu man verysad.gif

Sunku pasakyt, nes kiekvienai skirtingai! g.gif Siaip turetum susirgti, praejus kelioms dienom po paskutines isgertos tabletes unsure.gif
Atsakyti
pvz. as susergu tik 4 diena po paskutines tabletes blink.gif bet visada taip kol geriu sias KT smile.gif kaip laikrodukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2008 12 08, 10:40)
pvz. as susergu tik 4 diena po paskutines tabletes  blink.gif  bet visada taip kol geriu sias KT  smile.gif  kaip laikrodukas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif As irgi, sekmadieni baigiu gerti, o ketvirtadieni is ryto jau pasirodo... ax.gif
Atsakyti
5dieni nusiplesiau pleistra ir 6sdieni pradejau vartoti KT, po poros dienu prasidejo slapimo pusles uzdegimas, menesiniu ne kvapo, o ju laukti dar visa menesi nenoriu. ar galiu isgerus 2 yesminelle tabletes daryti pertrauka ir laukti menesiniu.

p.s.: gydytoja israsydama KT nezinojo,kad mano pusle labai jautri, o jau po poros gerimo dienu ji uzsidege.

visas pasaulis susimaise, ne nezinau ka daryti. pasaulis suimaise unsure.gif
Atsakyti
As dar tik viena pakuote ju isgeriau, bet nusiskundimu neturiu. Menesines truko vos tris dienas ir savijauta gera. Ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(egleegleegle @ 2008 12 08, 13:58)
5dieni nusiplesiau pleistra ir 6sdieni pradejau vartoti KT, po poros dienu prasidejo slapimo pusles uzdegimas, menesiniu ne kvapo, o  ju laukti dar visa menesi nenoriu. ar galiu isgerus 2 yesminelle tabletes daryti pertrauka ir laukti menesiniu.

p.s.: gydytoja israsydama KT nezinojo,kad mano pusle labai jautri, o jau po poros gerimo dienu ji uzsidege.

o po pleistro nereikėjo daryti pertraukos kaip įprastai nesvarbu ,kad kita kontraceptikų rūšis g.gif ar taip gydytoja patarė?
Jei matai ,kad negali gerti šių KT žinoma nutrauk, bet pakuotė bus jau kaip ir išmesta,sakyčiau pasikonsultuok su gydytoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegleegle @ 2008 12 08, 13:58)
5dieni nusiplesiau pleistra ir 6sdieni pradejau vartoti KT, po poros dienu prasidejo slapimo pusles uzdegimas, menesiniu ne kvapo, o  ju laukti dar visa menesi nenoriu. ar galiu isgerus 2 yesminelle tabletes daryti pertrauka ir laukti menesiniu.

As kazkaip nesupratau, kaip ka tu geri? g.gif Gal truputi aiskiau parasyk! ax.gif Padesim tada! unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lili78 @ 2008 12 08, 15:52)
o po pleistro nereikėjo daryti pertraukos kaip įprastai nesvarbu ,kad kita kontraceptikų rūšis  g.gif ar taip gydytoja patarė?
Jei matai ,kad negali gerti šių KT žinoma nutrauk, bet pakuotė bus jau kaip ir išmesta,sakyčiau pasikonsultuok su gydytoju  4u.gif

Vat as irgi nesuprantu kaip nusiplesus pleistra, isgerti dvi tabletes ir daryt pertrauka, tau taip a taip viskas susimaise dabar! unsure.gif
Atsakyti
na man daktare sake kada pradeti vartoti tabletas, bet as pamirsau kaip, o cia paklausinejus merginu gavau patarima, kad geriau gerti iskart nedarius pertraukos g.gif paklausiau ir jauciuosi kvailai pasielgusi.. kazkiap labai nesveikai du menesius is eiles nesulaukti menesni atrodo..
esu issigandusi nuo to kokias kvailystes cia darau ir noriu padaryti pertrauka nuo visu kontraceptiku, bet kaip suprantu, kad dabar prisidirbau ir turiu suvartoti visa pradeta pakuote? (isgeriau 3 tabletes jau)
Papildyta:
plius po antros tabletes prasidejo baisus pusles uzdeimas.. geriu arbatas, bet turbut reikes ryt bandyt isiprasyt i poliklinika ir papasakoti gydytojai kokiu nesamoniu prisidirbau.. bet poliklinikoj kazi ar kas mane taip greit priims. teks laukti kokias 2 savaites, o po ju jau ir bus beveik metas daryti pertrauka unsure.gif
Atsakyti