Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

As irgi jau laukiu menesiniu, kada galesiu isgerti pirmaja mazyle smile.gif nezinau prisiskaiciau, visokiu geru atsiliepimu, tai ir man reikia tokisas gert smile.gif
Bet va siandien toki straipsni rashe apie kontraceptines tabletes, kad daktarai israso tabletes net nepadare visu tyrimu(kokiu tiksliai nepamenu) ir kad dazhniausiai panos vartoja tas tabletes kurias jos nori, bet nezino ar tinka. Kad tos pacios tabletes vienoms gali tikti, o kitoms ne, ir kad pas kiekviena moteri skirtingas hormonu kiekis smile.gif ir vartojant netinkamas tabletes pradeda vystytis tas gimdos vezhys verysad.gif

Ps. o jos padeda nuo spuogiuku? kitoms veidukas susitvarko vartojant KT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sateliukia @ 2008 12 10, 02:15)
As irgi jau laukiu menesiniu, kada galesiu isgerti pirmaja mazyle smile.gif nezinau prisiskaiciau, visokiu geru atsiliepimu, tai ir man reikia tokisas gert smile.gif
Bet va siandien toki straipsni rashe apie kontraceptines tabletes, kad daktarai israso tabletes net nepadare visu tyrimu(kokiu tiksliai nepamenu) ir kad dazhniausiai panos vartoja tas tabletes kurias jos nori, bet nezino ar tinka. Kad tos pacios tabletes vienoms gali tikti, o kitoms ne, ir kad pas kiekviena moteri skirtingas hormonu kiekis smile.gif ir vartojant netinkamas tabletes pradeda vystytis tas gimdos vezhys  verysad.gif 

Ps. o jos padeda nuo spuogiuku? kitoms veidukas susitvarko vartojant KT smile.gif

tikekimes tau tiks ir patiks sios KT thumbup.gif
p.s. as su veido oda problemu neturiu, bet kaip man budavo pries vartojant KT, kad pries mmm atsiranda vienas kitas spuogutis, taip pat yra ir dabar jas vartojant wink.gif ax.gif bet kad greitai isnyksta, tiesiog tai kaip koks zenklas, kad jau sulauksiu svetuku hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 10 gruodžio 2008 - 08:53
QUOTE(Sateliukia @ 2008 12 10, 02:15)
Bet va siandien toki straipsni rashe apie kontraceptines tabletes, kad daktarai israso tabletes net nepadare visu tyrimu(kokiu tiksliai nepamenu) ir kad dazhniausiai panos vartoja tas tabletes kurias jos nori, bet nezino ar tinka. Kad tos pacios tabletes vienoms gali tikti, o kitoms ne, ir kad pas kiekviena moteri skirtingas hormonu kiekis smile.gif ir vartojant netinkamas tabletes pradeda vystytis tas gimdos vezhys  verysad.gif 

Aš baigiu gert antrąją šių KT pakuotę, tai kas labiausiai nepatinka, tai kokį mėnesį atsiradę ant veido dideli pūlingi spuogai, ko gyvenime ankčiau nesu turėjusi unsure.gif , bet lygtai jau tvarkosi... tai tikiuosi, kad čia tik pradinė tokia reakcija buvo į KT ir viskas bus gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantagirou: 10 gruodžio 2008 - 09:31
QUOTE(Sateliukia @ 2008 12 10, 01:15)

Matai kaip su tais gydytoju israsymais ax.gif , man gydytoja buvo israsius tuos Jeanine ar kaip jos, ziauriai netiko, galva skaudejo, nebuvo nuotaikos ir t.t. unsure.gif Paskui tik tik atsirade buvo tie pleistrai, juo bandziau, man krauja jie ziauriai paleido doh.gif , kad net gydytojai galvojo, kad nukraujuosiu, jau norejo i ligonine guldyt! blink.gif
Paskui nusispjovusi, kuri laika naudojau zvakutes, po to sumasciau pradeti Yasminelle ir nieko - normaliai, pirma menesi tik tepliojo ir viskas! bigsmile.gif
Ir spuogai su laiku visi isnyko! thumbup.gif
Atsakyti
O as dabar ieskau kitu tabletyciu, nei Yasminelle... Nors labai gyre jas gydytoja, ir internete visokiu liaupsiu pilna.. Spuogus tai sutvarke, bet man tie hormonai taip sujauke nuotaika doh.gif Dabar jau 3 menesiai, kaip negeriu jokiu KT, tai nuotaika normali, tai svarstau, ar kokias kitas bandyt, ar pasiieskoti kokiu kitu budu oda sutvarkyti, nes jei vel tokia bjauri nuotaika pastoviai bus - schmoll.gif nenoru, geriau tegul buna tie pora spuogeliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 12 10, 01:14)
Kada jau turetu buti menamos menesines, tada jau testas turi rodyti! ax.gif

Neteke darytis testuko, todel domiuosi ax.gif
Atsakyti
As taip pat griztu prie yasminelle.Buvau gerusi anksciau,bet man nuo ju spuogai pradejo pirmus menesius kilti tokie giluminiai ir skausmingi,tai nusprendziau gerti kitas kt,bet nuo ju ir svoris priaugo ir nuotaiku kaita,tai nusprendziau grizti prie siu kt.Tikuosi neprades veido spuogeliai berti,nes dabar oda ideali.
Atsakyti
o as tai, nuo kokiu 18 metu pradejau vargti su savo oda, anksciau budavo lygi kaip pas kudikiuka bet dabar jau ne sad.gif ejau pas gydytojus, praeina gydant su vaistukais, bet paskui vel atsinerwina, ypac pries kokius balius doh.gif
O tie pulingi spuogeliai, gal pranyks, gal cia organizmo reakcija i vaistukus smile.gif niu joaaa, kiekvienai tie vaistukai skirtingai vienai patinka, kitai ne, todel kiekviena renkasi ir ziuri kas jai gerai smile.gif nu paziuresim kaip jie mane paveiks ;D tikiuosi nuotaiku kaitos dideles nebus, nes ir taip in jau dabar yra biggrin.gif
bet tikiuos atsikratyti tu mazhu spuogiuku smile.gif o dar ten raso, kad kruitine nustoja skaudeti, pries sergant smile.gif man savaite pries pradeda mausti, o jau pora dienu pries net prisiliesti negaliu nes suerzina labai, kaip jums mergytes? rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sateliukia @ 2008 12 10, 19:49)
o as tai, nuo kokiu 18 metu pradejau vargti su savo oda, anksciau budavo lygi kaip pas kudikiuka bet dabar jau ne sad.gif ejau pas gydytojus, praeina gydant su vaistukais, bet paskui vel atsinerwina, ypac pries kokius balius  doh.gif 
O tie pulingi spuogeliai, gal pranyks, gal cia organizmo reakcija i vaistukus smile.gif niu joaaa, kiekvienai tie vaistukai skirtingai vienai patinka, kitai ne, todel kiekviena renkasi ir ziuri kas jai gerai smile.gif nu paziuresim kaip jie mane paveiks ;D tikiuosi nuotaiku kaitos dideles nebus, nes ir taip in jau dabar yra biggrin.gif
bet tikiuos atsikratyti tu mazhu spuogiuku smile.gif o dar ten raso, kad kruitine nustoja skaudeti, pries sergant smile.gif man savaite pries pradeda mausti, o jau pora dienu pries net prisiliesti negaliu nes suerzina labai, kaip jums mergytes? rolleyes.gif  bigsmile.gif

Man niekada su krutines maudimu nebuvo problemu... unsure.gif Gal kartais jautresne palikdavo, bet tik tiek... rolleyes.gif
Atsakyti
Hmz, kaip pavydziu... wink.gif nes toks nemalonus jausmas buna, net naktiniai erzina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sateliukia @ 2008 12 11, 21:39)
Hmz, kaip pavydziu... wink.gif nes toks nemalonus jausmas buna, net naktiniai erzina  blink.gif

Tikrai nemalonus jausmas, bet man tai ne kekviena menesi buna, ne pati nezinau nuo ko tai priklauso g.gif Be to jau antra menesi geriu nakvisu aliejaus kapsules, gine sake jog jei nori pajusti poveiki reikia maziausiai puse metu gerti, be pertrauku. Tikiuos sumazins ta PMS.
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2008 12 12, 11:10)
Be to jau antra menesi geriu nakvisu aliejaus kapsules, gine sake jog jei nori pajusti poveiki reikia maziausiai puse metu gerti, be pertrauku. Tikiuos sumazins ta PMS.

nzn, bet man uzteko ir maziau laiko, kad apmazintu, o dabar ju visai nenaudoju ir lyg ir viskas yra susitvarke smile.gif
manau, kad tai labiau priklauso nuo organizmo, ar tau menesio pakanka ar puses metu reikia ax.gif
Atsakyti