Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Sveikos,
Yasminelininkes drinks_cheers.gif Turiu nepradaryta Yasminelle pakuote, parduociau uz kokius 35 Lt - gal kam nors reiketu? Nutraukiau jas gert, o buvau atsargai viena nusipirkus, neturiu kur det dabar ax.gif

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2008 12 17, 12:32)
Sveikos,
Yasminelininkes  drinks_cheers.gif  Turiu nepradaryta Yasminelle pakuote, parduociau uz kokius 35 Lt - gal kam nors reiketu? Nutraukiau jas gert, o buvau atsargai viena nusipirkus, neturiu kur det dabar  ax.gif

Vilnius

o kodėl nutraukei? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 13:40)
O as dabar ieskau kitu tabletyciu, nei Yasminelle... Nors labai gyre jas gydytoja, ir internete visokiu liaupsiu pilna.. Spuogus tai sutvarke, bet man tie hormonai taip sujauke nuotaika  doh.gif Dabar jau 3 menesiai, kaip negeriu jokiu KT, tai nuotaika normali, tai svarstau, ar kokias kitas bandyt, ar pasiieskoti kokiu kitu budu oda sutvarkyti, nes jei vel tokia bjauri nuotaika pastoviai bus -  schmoll.gif nenoru, geriau tegul buna tie pora spuogeliu biggrin.gif

Tabletes reik naudot kaip kontraceptinę priemonę ir tas spuogų gydimas tik privalumas,bet vien dėl spuogų jas vartot tai tikrai nerekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 18, 18:48)
Tabletes reik naudot kaip kontraceptinę priemonę ir tas spuogų gydimas tik privalumas,bet vien dėl spuogų jas vartot tai tikrai nerekomenduočiau.

na kitom gydytoja skyria 3 menesius pagert! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 12 18, 19:48)
o kodėl nutraukei? 4u.gif

Nutraukiau pries laparaskopija, o dabar kitas israse, naujesnes pasiule. Bet ir Yasminelle man tiko.

Atsakyti
sveikos,
naudoju sitas kt jau mazdaug puse metu. ir vat si menesi prasidejo tepliojimas ciklo vidury..ka tai galetu reist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 12 21, 22:07)
sveikos,
naudoju sitas kt jau mazdaug puse metu. ir vat si menesi prasidejo tepliojimas ciklo vidury..ka tai galetu reist?  g.gif

Gal stresa koki turejai? g.gif
man taip yra viena karta buve, po daugiau nei metu vartojimo, bet manau, kad tai del itampos ir streso buvo. unsure.gif
Atsakyti
buvo cia toks itemptas metas, bet jau kelios dienos kaip ramu.. cia nuo to gali but? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 22 gruodžio 2008 - 11:28
QUOTE(Pro_race @ 2008 12 22, 11:27)
buvo cia toks itemptas metas, bet jau kelios dienos kaip ramu.. cia nuo to gali but?  unsure.gif

Gali buti! 4u.gif
As del to ir gydytoja kreipiausi, bet jokiu pakitimu nebuvo, viskas gerai, paprasciausias stresas! ax.gif
Atsakyti
Sveikos. ar kuriai nors buvo dingusios menesines vartojant kontraceptines?
susiduriau su sia problema ir apeme sioks toks nerimas verysad.gif .. o gal kuri nors buvote pastojusi vartodama yasminelle?
net nezinau ka ir galvoti, o i gydytoja kreiptis neturiu galimybes.
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G.R. @ 2008 12 22, 22:30)
Sveikos. ar kuriai nors buvo dingusios menesines vartojant kontraceptines?
susiduriau su sia problema ir apeme sioks toks nerimas  verysad.gif .. o gal kuri nors buvote pastojusi vartodama yasminelle?
net nezinau ka ir galvoti, o i gydytoja kreiptis neturiu galimybes.
aciu uz atsakymus  4u.gif

na visiskai pradingusios nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2008 12 22, 12:41)
Gali buti! 4u.gif
As del to ir gydytoja kreipiausi, bet jokiu pakitimu nebuvo, viskas gerai, paprasciausias stresas! ax.gif

nuraminai 4u.gif kuo maziau streso, tuo sveikiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2008 12 22, 23:59)
nuraminai  4u.gif  kuo maziau streso, tuo sveikiau..  blush2.gif

Butent! drinks_cheers.gif
Atsakyti