Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Nesamonė visiška kt neturi įtakos vaisingumui,nebent esat nevaisinga,bet to dar nežinot,nes saugotės ir nebandėt pastot.Prieš kanors teigiant siūlyčiau literatūros paskaitinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramincele @ 2008 05 21, 00:33)
jooo.KT kenkia labai organizmuj blush2.gif
Papildyta:
ir seip labai kenkia ir vaisiuj,kai po to noresit pastoti,galbut jau nieko ir ensigaus

Kaip KT kenkia vaisiui ? Juk jau kai pastoji , tai KT gi negeri ...

O labiausiai kenksminga gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 21 gegužės 2008 - 10:01
QUOTE(lili78 @ 2008 05 21, 11:01)
Kaip KT kenkia vaisiui ? Juk jau kai pastoji , tai KT gi negeri ...

O labiausiai kenksminga gyvent  biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip gyvent tikrai kenksminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramincele @ 2008 05 21, 00:33)
jooo.KT kenkia labai organizmuj blush2.gif
Papildyta:
ir seip labai kenkia ir vaisiuj,kai po to noresit pastoti,galbut jau nieko ir ensigaus

beje, KT skiriama ir kaip vaistai, kurie tikrai turi daugiau naudos nei žalos...kalbu iš patirties; ir turiu nuostabų sūnelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2008 05 22, 15:31)
beje, KT skiriama ir kaip vaistai, kurie tikrai turi daugiau naudos nei žalos...kalbu iš patirties; ir turiu nuostabų sūnelį  wub.gif

taip tikrai žinau ne vieną atvejį,kad kt pagerino vaisingumą nepastojančiom moterim.Jai pora negali susilaukt vaikučių dėl moters kaltės pirmoji pagalba būna kt.
Atsakyti
aš manau, kad KT kenkia, bet ne daugiau nei pats gyvenimas kenkia. Tačiau, astor, brukama nuomonė irgi nėra gerai. Gal kartais kokia KT agenete esi? toks paranojiškas KT gynimas....
Atsakyti
As is viso pirmakart pradejau vartoti kt sias,norejau pakl,kai suvartosiu pirma pakuote,ar nieko tokio jei nepradesiu antros pakuotes,nes issiskyriau su draugu,ir jos kaip ir man nebereikalingos dabar,tik organizmui kenkiu verysad.gif kadangi tik pradejau vartoti,labai bijau,akd nepakenktu jos man jei pavartosiu menesi ,o paskui jau ne,tik norejau pridurti,kad jokiu salutiniu poveikiu nejauciu,tik tiek,kad paskubejau jas gerti as... verysad.gif nors save raminu,kad jos turi privalumu,tai tiek nors gerai,na del odos,spuogu ir ,kad svorio nepriaugimas 4u.gif tik tikiuosi,nepakenksiu savo organizmui,gal kas galit atsakyti? aciu rolleyes.gif
Atsakyti
man situos paskyre del spuogu.Gal zinot kokios kainos ir kur pigiausia? g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti Yasminelle??? ax.gif Jei ka tai parasykite i az.
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2008 05 24, 21:58)
man situos paskyre del spuogu.Gal zinot kokios kainos ir kur pigiausia? g.gif Aciu 4u.gif

viena pakuote apie 45 lt
Papildyta:
QUOTE(Krisstta25 @ 2008 05 24, 18:47)
As is viso pirmakart pradejau vartoti kt sias,norejau pakl,kai suvartosiu pirma pakuote,ar nieko tokio jei nepradesiu antros pakuotes,nes issiskyriau su draugu,ir jos kaip ir man nebereikalingos dabar,tik organizmui kenkiu  verysad.gif  kadangi tik pradejau vartoti,labai bijau,akd nepakenktu jos man jei pavartosiu  menesi ,o paskui jau ne,tik norejau pridurti,kad jokiu salutiniu poveikiu nejauciu,tik tiek,kad paskubejau jas gerti as...  verysad.gif  nors save raminu,kad jos turi privalumu,tai tiek nors gerai,na del odos,spuogu ir ,kad svorio nepriaugimas  4u.gif  tik tikiuosi,nepakenksiu savo organizmui,gal kas galit atsakyti? aciu  rolleyes.gif

Man rodos, kad jas gali bet kada nutraukti gerus, nieko kaip ir neatsitiktu, nuc ia mano nuomone g.gif
siaip ir man kai buvau da rjaunesne siule kt del spuogu, bet sakiau gal isgis...bet...atsirado dar daugiau inkstiru, einu dbr pas kosmetologe ji duoda kaukes, taip pat vartoju yasminelle spuogu apmazejo..

kas del sekso, tai man kazkaip ir apmazejo noras, bet pas mane kazkokia atvirkstine reakcija, kai mmm labai noriu, bet kai ju nera, tai nenoruu...beto kazkaip ir mb vis pavarges, vis atidedam kita diena, nu taip jau kokia savaite, 1.5 savaites nebuvo jokio sekso g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2008 05 24, 09:19)
aš manau, kad KT kenkia, bet ne daugiau nei pats gyvenimas kenkia. Tačiau, astor, brukama nuomonė irgi nėra gerai. Gal kartais kokia KT agenete esi? toks paranojiškas KT gynimas....

Ne nesu jokia agentė,tik negaliu pakest,kai žmonės vietoj to,kad rimtai pasidomėtų ir tada kažką teigtų,tai bobučių pletkus skleidžia visai nepagrystus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 05 26, 20:19)
Ne nesu jokia agentė,tik negaliu pakest,kai žmonės vietoj to,kad rimtai pasidomėtų ir tada kažką teigtų,tai bobučių pletkus skleidžia visai nepagrystus mirksiukas.gif

ir čia ne paranojiškas gynimas,o nuomonės išsakymas
Atsakyti
kriiistina 19, siaip pas mane buvo kazkada panasi situacija, nuejau pas ginekologe, o ji patare stai ka - svarbiausia isgerti visa pakeli, kaip priklauso, t.y. 21 tableciuke, kad organizmas nesustresuotu ir hormonu bisbalanso neivyktu. Kitos pakuotes gali ir nebegerti, jei manai, kad nebereik. Yra skyrius, kur skelbimai, gali parduoti tas tableciukes kam nors is savo miesto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilionka: 27 gegužės 2008 - 11:00