Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Cinside @ 2008 04 14, 09:18)
Augina augina. Tik pas mane skiepyta, tai nesudėtingai ji ir auga smile.gif

smile.gif o cia lietuvoj pirkta? as tai skiepytus kaktusus nelabai megstu sad.gif o gal tos liuthyi neskiepytos negyvena? arba labai lepios yra?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 14, 11:42)
smile.gif o cia lietuvoj pirkta? as tai skiepytus kaktusus  nelabai megstu sad.gif o gal tos liuthyi neskiepytos negyvena? arba labai lepios yra?

Nu, jei paskiepija... tai gal reikia.
Pirkti ju maximoj kol kas nebuvo.
Atsakyti
Grazus ziedelis wub.gif Kaip Jus padarot ta juoda fona nuotraukoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 14, 10:42)
smile.gif o cia lietuvoj pirkta? as tai skiepytus kaktusus  nelabai megstu sad.gif o gal tos liuthyi neskiepytos negyvena? arba labai lepios yra?

hihihi.gif
Neskiepytos gyvena, bet labai jau lepios. Aš kol kas nerizikuočiau taip augint.. Na, gal kada nors biggrin.gif O Maximose jų nebuvo ir niekada nebus. Tai itin retas augalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 14 balandžio 2008 - 14:51
QUOTE(@asta @ 2008 04 14, 10:17)
Ne visos tokios jau nelepios mamkės smile.gif
Pasigirsiu žiedais  ax.gif  wub.gif

Oi asta, koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O aš savo notikų niekaip nepriprašau, kad žydėtų. Turiu ir tokį - gal kada nors sulauksiu ax.gif
Atsakyti
Mano anglai echinopsiai hibridai atrodo jau prigijo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
norejau paklausti, ka daryti su kaktusu, jis toks didokas, o apacia pradejo puti...zeme nera slapia, ka daryti...
Atsakyti
Dėkui už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 14:34)
padarot ta juoda fona nuotraukoj? 

darom juodą foną ir fotkinam mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 04 14, 15:07)
Mano anglai echinopsiai hibridai atrodo jau prigijo  smile.gif

g.gif kada siuntieis?kokie echinopsiai?

QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 14, 15:09)
Sveikos smile.gif
norejau paklausti, ka daryti su kaktusu, jis toks didokas, o apacia pradejo puti...zeme nera slapia, ka daryti...

Gali bandyti nupjaut viršūnę,apdžiovinti ir bandyt šaknydint bei augint iš naujo,daugiau nieko nesugalvosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 04 13, 12:57)
blink.gif  wau,nerealu  wub.gif  thumbup.gif
O kaip priešgaisrinė leido pasidaryti rakinamas grotas ir kodėl nuo 2o aukšto  g.gif
Pas mane ir 5as aukštas ,nedaug butų,tik be šarvuotų durų,aplink namų ir svetimų žmonių nėra,kaimynai visi pažįstami,bet kaktusų aš nedrįstu ten palikt,laiks nuo laiko kažkas vis dingsta,net visai paprastos gėlės  doh.gif

Atsakau pavėluotai blush2.gif darėmės nuo II aukšto,kol neturėjom gerų lauko durų,dėl priešgaisrinės nežinau,o I aukšte tai tokie pagerinti gyvena bigsmile.gif nesugyvenami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 13, 23:45)
nereikejo isprjastyti smile.gif butu daves vaiku, pas manes kazkoks cereusas  istyso, dar apvalge ji kazkas, nupjoviau virsune(kuri yra normalios formos) tai apacia greit duos vaiku ir visai idomiai turetu atroditi smile.gif

Net nežinojau doh.gif

Pas mane šiandien pražydo pagaliau 4u.gif clap.gif clap.gif
Pirmasis mano žiedas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 14, 18:21)
Net nežinojau doh.gif

user posted image

Begalo grazus ziedelis 4u.gif , as dar tik laukiu pimojo savo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės, pas mane gymnas su 3 pumpurais, ir jau rodos apstojo tie pumpurai augti, gal ką būtų galima padaryti, kad paskatinti, bijau kad nenukristų. Gal trąšom palieti g.gif Ar dar laukti saulėtų dienų?
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 14, 19:21)
Net nežinojau doh.gif

user posted image

clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif
Atsakyti