Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(@asta @ 2008 04 20, 15:55)
Manau kartą į savaitę pakaks.Vėliau,kai lauke bus karšta,galėsi ir porą kartų wink.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif o liet i lekstute ant pacio kaktuso ar jokio skirtumo? blush2.gif
Atsakyti
O aš šiandien sunešiau visus savo kaktusus į balkoną,palikau tik apsipumpuravusius... Tikiuos jau naktys pradės šilti g.gif
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2008 04 20, 16:55)
aciu uz  atsakyma  4u.gif  o liet i lekstute ant pacio kaktuso ar jokio skirtumo? blush2.gif

Jei yra galimybė,tai į lėkštelę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 20, 17:37)
Tai gal geriau nesigirsiu, kaip mano geltona rebutija nerealiai apsipyle ziedais. Tiek to  irnesakyk.gif
Liudna man  verysad.gif

Atsakyti
Manes Crassula prie ukrainieciu irgi neprijunge paskutini karta, bet as jai jokiu priekaistu del to neturiu ir net nekyla mintis. Nors zinau, kad ju asortimente tikrai visokio gero buna. Kada pasiulo - tada jungiuos, kada ne - pasidziaugiu kitu pirkiniais. Ir jokiu cia asmeniskumu, juk ne kokia seima mes cia, kad Crassula kiekviena karta parupintu pyrago ir duonos. Buvau kvaila, ir nesupratau, kad cia taip atsitiks. Daugiau nenoriu sita tema sneket.

Papildyta:
As savo siandien i balkona irgi isnesiau.
Papildyta:
Ir dar jei jus tie kaktusai uz tokia nemaza kaina tikrai domina, mielai Jums pavertejausiu laiskus, kaip kad rasiau anksciau 4u.gif
Atsakyti

tik labai gaila, kad kartais naujokai sukelia papildomų sunkumų jums, suprantu, kad sunku įsileisti į savo ratą svetimą ir dar su kvailais klausimais, bet juk visos pradėjom kažkada be jokių žinių, ar ne Vilioja?  smile.gif
[/quote]

Oi kokia aš blogietė devil.gif Atsijungiu neribotam laikui atgailauti blush2.gif cray.gif
Neminėkit bloguoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 20 balandžio 2008 - 17:29
Vilioja 000189.gif friends.gif isakem ka galvojam ir pamirstam mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Kas čia daros paskutiniu metu... visos tokios piktos...gal rimtai,kaip kažkas sakė spygliukai augt pradėjo g.gif O gal šaltas pavasaris kaltas ax.gif

Atsakyti
O man bus pamoka - pristabdysiu savo viesus dziaugsmus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 04 20, 18:34)
bigsmile.gif  Kas čia daros paskutiniu metu... visos tokios piktos...

LT kaktusu trukumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkur dingo ta miela ir maloni atmosfera čia. Kažin kas sugriovė tai, kas prieš porą metų buvo unsure.gif
Aš saviškius šiandien išnešiau į balkoną, nes pagaliau namo grįžau. Palaisčiau actara ir prisižadėjau sau geriau jais rūpintis biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodau Weingardija ir skiepytu gymniuku,kuris krauna 8 pumpurus bigsmile.gif o aš jį ruošiaus tupdyt ant žemės,kad savom šaknim augtų....

Atsakyti
Beveik savaitę stebėjau visą šumą unsure.gif Ką galiu pasakyt, prasidėjo priekaištai lygioj vietoj doh.gif Juk nėra taip, kad nuo š.m. X mėn XX d. nebebus parduodami kaktusai visoj Europoj, nebebus galima pravežt jų per sieną ir pan. Juk jos neišpirko visų kaktusų, kooperuokitės ir siųskitės, kurių nepkvietė mirksiukas.gif
O po tokių nesąmonių, juk kitą kartą kuri nors kaktusitė gerai pagalvos, ar kviestis ką nors prie siuntimosi ar ne...Galbūt pasirinks brangesnius kaštus ir siųsis viena, kad nieks nepyktų...(aišku ir tokiu atveju galimi pykčiai - kodėl nepakvietė...)....
O jei visos dabar pradės slėpt savo grožius, ir tylėt, kad tik neužsitraukt kieno nors nemalonės ir pykčio, tai tema visai apmirs... verysad.gif
Atsakyti
Oi merginos nesipykim bus tu kaktusu mirksiukas.gif
Dziaukimes savo grazuoliais ir toliau wub.gif
Tina nereikia liudeti rodyk savo grazuolius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 20 balandžio 2008 - 19:02