Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Augė @ 2008 04 17, 20:09)
pritariu , kad daug kas nudžiugtu  thumbup.gif

bet problemos beveik pas visas tos pačios , kalbos nemokėjimas  g.gif

Tai va mirksiukas.gif
Atsakyti
Varom i anglu kalbos kursus.
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Verkiant reikia doh.gif blush2.gif
Gal zinot kas uzsiima mokymais individualiai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 balandžio 2008 - 20:49
Vargu ar tik kursai pades .Nebent tu kursu labai daug butu biggrin.gif
Atsakyti
Ir jei nemest po poros mėn smile.gif tris kartus lankiau, visus tris mečiau doh.gif Taip ir sėdžiu nemokėdama anglų kalbos..gėda pačiai prieš save... Bet kad..nuobodu būdavo blush2.gif Kažkaip jau nuobodžiai man pasirodydavo užsiėmimai blush2.gif
Atsakyti
Tai va- reikia tokiu kursu, kuriuose apie kaktusus kalbetu, tada nemestume.
Atsakyti
Aha ir aš kalbos nemoku verysad.gif - užtai va ką pasidariau iš tų angliškų echinopsių ir užsidėjau ant ekrano
http://s225.photobuc...chinopsiai2.jpg
Į čia nekelsiu, nes didelė nuotrauka smile.gif
Atsakyti
kursai gal ir nepadės , bet juos vedanti mokytoja galėtu biggrin.gif
Papildyta:
fantastiškai žydi , kaip jų galima nenorėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 17, 18:56)
cia tikriausia rebucija, nes lyg tai ziedai kuno apacioje auga?

Aciu, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 04 17, 21:06)
turiu paauginta , gal nori?

Aj, nelabai aš duomiuosi opuncijom. Šiaip užkrito ant akies tokia didelė ir neskyniau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2008 04 17, 22:08)
Vargu ar tik kursai pades .Nebent tu kursu labai daug butu biggrin.gif

aš tai kaip tik, galvoju, kad nėra sudėtinga parašyti laišką - aišku mano žinios nėra spindinčios, bet užsakymą parašyti sugebėčiau, ne tokie kvailiai ten dirba, kad jau nesuprastų kažkokio žodžio, o jei pvz koperuotumės kelios, tai dar lengviau būtų, svarbiausia mokėti ta kortele naudotis, kurios neturiu ir iš vis nežinau ką su ja veikti lotuliukas.gif , beje vyras sakė, kad yra kažkokia programa, kuri verčia sakiniais iš ir į pagrindines kalbas - tai problema atkristų dėl kalbos, ane? Jei kam reiktų pagalbos - mielai padėčiau, aš Kaune 4u.gif
Atsakyti
As jums mielai sutikciau pavertejaut, tik va pinigu rinkimo nenoooriuuu schmoll.gif
Papildyta:
Parasykit laiska lietuviskai ir as ji jums isversiu. Kai gausit atsakyma - taip pat galiu isversti. As savo darbe savo sefui taip verciu ax.gif
Atsakyti