Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(pabirze @ 2008 04 24, 14:29)
http://public.fotki....-ir-sukulentai/ - NEPYKIT JEI NEPAVYKO - MOKAUSI, jei gerai tai jei netingėsit , žvilgtelėkit į mano kuklų kaktusyną ( dar nespėjau įvardinti) ir parašykit kaip vadinasi paskutinis su žiedais, ačiū visoms už pagalbą 4u.gif

Grazus kaktuseliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 24, 16:57)
Grazus kaktuseliai wub.gif

nieko ypatingo neturiu, bet man jie vis tiek labai mieli, ačiū blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos, kaktusų mylėtojos,
Mano didyjį kaktusą užpuolė miltligė, tai nežinau kaip su ja dabar kovot verysad.gif . Čia ne koks lapuotis, kad kalio permanganato tirpaliuku skiestu su kempinytę pavalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 24, 15:29)
http://public.fotki....-ir-sukulentai/ - NEPYKIT JEI NEPAVYKO - MOKAUSI, jei gerai tai jei netingėsit , žvilgtelėkit į mano kuklų kaktusyną ( dar nespėjau įvardinti) ir parašykit kaip vadinasi paskutinis su žiedais, ačiū visoms už pagalbą 4u.gif

Grazi pradzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 24, 15:45)
Gymnocalycium. O jau svalva thumbup.gif
Gymniukai - mano mylimiausi, bet tooooookios spalvos žiedų niekaip nesulaukiu. ax.gif

QUOTE(@asta @ 2008 04 24, 16:56)
100%  notocactus uebelmannianus  wub.gif  pas pačią tik ką peržydėjo toks  mirksiukas.gif

Ir vėl prašoviau doh.gif lotuliukas.gif
Maniškiai turbūt todėl ir nežydi, kad amžinai prasivardžiuoju blush2.gif
Atsakyti
Vilioja, kartais sveika ant ju paburnot mirksiukas.gif
Atsakyti
bijau nusišnekėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei saviškę opunciją su drėgna gėlių servetėle pablizginčiau? nebandėt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi nelinkeciau tau tokio darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia kuriai opuncijai? kuri turi 2 mm milijarda spygliu biggrin.gif geltonu
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 25, 13:48)
bijau nusišnekėt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O jei saviškę opunciją su drėgna gėlių servetėle pablizginčiau? nebandėt?  lotuliukas.gif

blink.gif bandyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmas siu metu ziedelis, pagaliau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
klausykit, o dabar kai tokia saulute kaitina, tai kaip daznai mazdaug laistot savo katuselius? ax.gif
Atsakyti