koks silkinis....

Oiiiiiiiiii,merginos
grozis

QUOTE(babyface @ 2008 04 25, 16:25)
Gal žinote, kaktusininkės, kaip prižiūrėti aloe aristate?
Turiu namučiuose, bet nežinau, kaip jį laistyt, kur geriau laikyt ir pan.
Ar jis žydi? Ir ko reikia, kad pražystų? 

Dabar aš jį auginu kaip kaktusą. Laistau kartą į savaitę ar dar rečiau, laikau pietų pusėje ir auga, nesiskundžia. Ir žydėjo, nors žiedas nėra įpatingas, bet vis tiek malonu

Labai gražūs visų žiedeliai

Labas rytas
, išdygo mano pasėti kaktusai, kol kas tik septyni, bet vis tiek
tikiuosi nenumarinsiu

QUOTE(sonela @ 2008 04 26, 11:41)
Labas rytas
, išdygo mano pasėti kaktusai, kol kas tik septyni, bet vis tiek
tikiuosi nenumarinsiu

Ar labai ilgai dygsta?Per kiek maždaug laiko?Aš irgi galvoju sėt bet nežinau ar užteks kantrybės sulaukt daigelių?Beja sunkiai dygsta?

QUOTE(anika1 @ 2008 04 27, 09:46)
Ar labai ilgai dygsta?Per kiek maždaug laiko?Aš irgi galvoju sėt bet nežinau ar užteks kantrybės sulaukt daigelių?Beja sunkiai dygsta? 

na, mano labai greitai išdygo, buvau nusiteikusi laukti ilgiau, pirmieji pasirodė po dešimties dienų

QUOTE(anika1 @ 2008 04 27, 08:46)

as irgi sejau... tai mano pirmi pasirode po 3ju dienu, o kai kurie ir po 6 men
Kiek turėjau kaktusų turėjau, tiek numirė. Nors ant skersvėjo nelaikiau,bute tamsu, tai stengdavausi apšviesti... Neperlaistydavau. Dabar galvoju, kažkur gidėjau kad kaktusai mėgsta turėti draugiją... na augti po kelis. Ar čia tiesa?
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 27, 11:02)
Kiek turėjau kaktusų turėjau, tiek numirė. Nors ant skersvėjo nelaikiau,bute tamsu, tai stengdavausi apšviesti... Neperlaistydavau. Dabar galvoju, kažkur gidėjau kad kaktusai mėgsta turėti draugiją... na augti po kelis. Ar čia tiesa?
Netiesa.Sodinau po kelius tik visai mazycius.Augant ju saknys susipina,buna sunku atskirti persodinant.Mirsta turbut, kad tamsu,kaktusam reikia daug saules ir gryno oro 
QUOTE(rimusia @ 2008 04 27, 10:19)
Netiesa.Sodinau po kelius tik visai mazycius.Augant ju saknys susipina,buna sunku atskirti persodinant.Mirsta turbut, kad tamsu,kaktusam reikia daug saules ir gryno oro 

Tai matyt auginsiu kai pakeisiu butą... nors viena bendradarbė darbe augina, kabinetas tamsus, bet ji nuolat apšvietus juos laiko ir auga rūpužiukai.
QUOTE(sonela @ 2008 04 27, 10:16)
na, mano labai greitai išdygo, buvau nusiteikusi laukti ilgiau, pirmieji pasirodė po dešimties dienų 

o kokias sėklas sėjai? man taip sunkiai dygo, tik 2 prasikalė, tai pasėjau nojaus sėklas - kol kas nieko