Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2008 04 29, 16:45)
Reikia bandyt, kad suzinotum. Is musu tai turbut ne viena lauke neaugina  g.gif siaip jeigu dregna vasara, koks puvinys isimest gali.

Pernai tai visą vasarą sėkmingai pietrytinėje saulėje lauke kepė ir labai gerai jautėsi, apsilapavo visas. Dabar kambaryje vargsta. Gaila man jo, matau, kad kažkas negerai. Reikia tempti lauk blush2.gif
O į žemę nesodinsiu, tikrai gali kokią bacilą pasigauti 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu,vakar kaktusiukų pasisėjau, 4u.gif įdomu išdygs kas nors ar nea. g.gif Sėklos tai paprasčiausios Nojaus,lygtai kažkas čia rašė,kad nelabai geros.Ir labai jau smulkutės,sunku išdėstyt.Dabar laukiu nesulaukiu,vis žiūriu ir žiūriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 04 30, 09:43)
Pasigirsiu,vakar kaktusiukų pasisėjau, 4u.gif įdomu išdygs kas nors ar nea. g.gif Sėklos tai paprasčiausios Nojaus,lygtai kažkas čia rašė,kad nelabai geros.Ir labai jau smulkutės,sunku išdėstyt.Dabar  laukiu nesulaukiu,vis žiūriu ir žiūriu bigsmile.gif

Parašyk kaip sekės, nes aš dar vis laukiu verysad.gif Pardavėja sakė , kad gali tekt ir pusmetį laukt, bet komentaruos rašo, kad greit dygsta, ko gero kažką ne taip padariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 30, 09:48)
Pardavėja sakė , kad gali tekt ir pusmetį laukt
arba visa gyvenima
dry.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 04 30, 11:33)
arba visa gyvenima
dry.gif  dry.gif

nu gal ne taip žiauriai lotuliukas.gif Dings vuisai noras ką sėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Teoriskai sudygsta per 2-7 dienas,gali dygti(pavienei daigai) iki 2 savaiciu.Jeigu per ta laika nesudygo tai reikia kelti tem. iki 35-40laip.Tokiu budu galima stimulijoti daiguma du kartus.Yra tokiu kaktusu rusiu(opuncija,tehprocactus)kurie turi kieta luksta,tai reikia pries sejant mirkyti 2-3 dienas siltam vandeni.
Atsakyti
O kada galima lapenius laukan istremt?
Atsakyti
Mačiau vienam daugiabučio neistiklintam balkone lapenį šiandien.
Atsakyti
O as ir prisizaidziau verysad.gif verysad.gif verysad.gif su savo nesimu i siltnami, tai va viskas baigesi tuo, kad mano notacactusas toks pasidare rauksletas is po nakties, nezinau kas atsitiko, gal jis jautresnis vesiam orui, nezinau. Greitai jis man parkeliavo varksiukas i kambari unsure.gif Dabar lyg ir atsigauna verysad.gif
Nukentejo tik vienas notacactusas, daugiau visiems gerai smile.gif
Dar norejau paklausti, gal kartais tarkim, kad ir notacactusui reikia ir siek tiek pavesio?O ne istisai visa diena saules? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 01, 07:15)
Dar norejau paklausti, gal kartais tarkim, kad ir notacactusui reikia ir siek tiek pavesio?O ne istisai visa diena saules?  g.gif  g.gif

Šiaip tai notikai mėgsta saulę,tik reikia saugot,kad neapdegtų.Bet kartais pasitaiko išimčių...pvz.turiu ferą.Auginu kokie 6 metai,kai pirkau buvo visai mažuliukas ir iki pat šių dienų turiu jį saugot nuo saulės(nors iš tikrųjų ferams jos reikia daug)....vos tik jos tiesiogiai gauna,pakeičia spalvą-tampa baltai matinis doh.gif vat ir popinu aš jį,o ką darysi,reikia stebėt,pažint savo augintinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 01, 08:36)
Šiaip tai notikai mėgsta saulę,tik reikia saugot,kad neapdegtų.Bet kartais pasitaiko išimčių...pvz.turiu ferą.Auginu kokie 6 metai,kai pirkau buvo visai mažuliukas ir iki pat šių dienų turiu jį saugot nuo saulės(nors iš tikrųjų ferams jos reikia daug)....vos tik jos tiesiogiai gauna,pakeičia spalvą-tampa baltai matinis  doh.gif  vat ir popinu aš jį,o ką darysi,reikia stebėt,pažint savo augintinius  ax.gif

Na man tada dar pazinti ir pazinti g.gif g.gif Reiks jam bandyti padaryti koki dalini pavesiuka, g.gif , nors kambaryje gaudavo sviesos( ne visa diena ) ir viskas buvo gerai, tikriausiai siltnamyje buvo per daug visko doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Maniškiai dar vis lauke , negailestingai aš juos ištrėmiau , bet dar nesimato jokių blogų pokyčių , sakyčiau kad keliolika pradėjo augt , žaliuot g.gif
Atsakyti