Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Suzydo ziedai pas mane ant palanges smile.gif

Mammilaria
[attachmentid=140667]

Mammilaria
[attachmentid=140668]

Huernia
[attachmentid=140669]
Atsakyti
O ziedeliu ant mamkiu kiek daug bigsmile.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazu, wub.gif
Norejau paklausti, kaip manot ar nenusaltu mano kaktuseliai jei isnesciau juos i siltnami, ten butu nuolatine saule smile.gif, labai noriu isnesti, bet stabdo mane, kad dar naktis saltokos, o jei bus salna? nusals dar! Ka daryt? Drasko mane tas klausimas, gal dar palaukti iki kokio geguzes vidurio? verysad.gif HELP patarkit!!!
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 28, 09:36)
Tikrai labai grazu, wub.gif
Norejau paklausti, kaip manot ar nenusaltu mano kaktuseliai jei isnesciau juos i siltnami, ten butu nuolatine saule smile.gif, labai noriu isnesti, bet stabdo mane, kad dar naktis saltokos, o jei bus salna? nusals dar! Ka daryt? Drasko mane tas klausimas, gal dar palaukti iki kokio geguzes vidurio? verysad.gif  HELP patarkit!!!

Manau, nešk drąsiai. Juk neužšals be įspėjimo, pastatysi kokią priedangą ir uždengsi mirksiukas.gif
O Tu gal turi kokį spec. šiltnamiuką kaktusams? g.gif Tai - daugumos, ir mano, svajonė wub.gif Nes tarp pomidorų man kažkaip nelabai g.gif Kai išlošiu aukso puodą, įsirengsiu kaktusariumą, sėdėsiu jame ir kavą gersiu wub.gif vacation4.gif
Atsakyti
as tai dar nenesciau... ax.gif jei praeita savaite mano pazystama grande langus apsalusius ryte tai siltnamy manau irgi temperatura nukrenta doh.gif , palaukciau bent iki kol nakty butu + 5 +7
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 28, 10:11)
Manau, nešk drąsiai. Juk neužšals be įspėjimo, pastatysi kokią priedangą ir uždengsi mirksiukas.gif
O Tu gal turi kokį spec. šiltnamiuką kaktusams? g.gif Tai - daugumos, ir mano, svajonė wub.gif  Nes tarp pomidorų man kažkaip nelabai g.gif  Kai išlošiu aukso puodą, įsirengsiu kaktusariumą, sėdėsiu jame ir kavą gersiu wub.gif  vacation4.gif

Ne specialaus neturiu, bet labai noreciau rolleyes.gif schmoll.gif nedaug tu kaktuseliu yra,
Dabar galvoju isnesiu i siltnami, paskui vasarele gal lauke kur patubdysiu smile.gif tai pirmoji mano vasara kai stipraiu draugauju su kaktusiukais 4u.gif
Manau, kad nenusals, siltnamije auga ir gelyciu daigeliai, tai puikiausiai laikosi. smile.gif
Ai cia vieno kaktusininko siltnamiukas yra http://public.fotki....eit/greenhouse/
Man patiko thumbup.gif o kiek zieduuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 28, 10:30)
Manau, kad nenusals, siltnamije auga ir gelyciu daigeliai, tai puikiausiai laikosi. smile.gif

Gali bandyt nešt,blogiausiu atveju,jei žadės dideles šalnas,pridengsi agroplėvele smile.gif
Atsakyti
Siaip dar numatomi siek tiek vesesni orai, ziurint kaip siltnamy oro temp. kaitaliojasi (diena/nakti). O salnu tai turbut jame nebuna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 28, 10:30)
Ne specialaus neturiu, bet labai noreciau rolleyes.gif  schmoll.gif nedaug tu kaktuseliu yra,
Dabar galvoju isnesiu i siltnami, paskui vasarele gal lauke kur patubdysiu smile.gif tai pirmoji mano vasara kai stipraiu draugauju su kaktusiukais 4u.gif
Ai cia vieno kaktusininko siltnamiukas yra http://public.fotki....eit/greenhouse/
Man patiko thumbup.gif  o kiek zieduuuu wub.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
koks grozis
Atsakyti
O kaip dažnai reikia laistyt mamiliarijas? ax.gif Turiu vieną mamiliariją, kuri dabar bando žydėti, bet nežinau kaip su laistymu... Turbūt, kaip ir visi kaktusai, tai nemėgsta daug drėgmės,a ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 04 28, 11:30)
Ne specialaus neturiu, bet labai noreciau rolleyes.gif  schmoll.gif nedaug tu kaktuseliu yra,
Man patiko thumbup.gif  o kiek zieduuuu wub.gif

Ai irnesakyk.gif mano, kai aukso puodą laimėsiu, šiltamis, kur ten šiltnamis - sodas, bus dar geresnis - su kavos staliuku, gal kokiu pintu g.gif , su supamu krėslu didis.gif Ant stalo - visada švieži vaisiai (šiltnamy - sudėtinga karsta.gif , bet pasvajoti galima mastau.gif hihihi.gif hihihi.gif )

O jei rimtai - pažiūrėjus tokias foto suprantu tas, kurios kaktusus pagal žiedus perka, mano dar tokia stadija - kai spygliai gražiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 04 28, 14:18)
Ai irnesakyk.gif mano, kai aukso puodą laimėsiu, šiltamis, kur ten šiltnamis - sodas, bus dar geresnis - su kavos staliuku, gal kokiu pintu g.gif , su supamu krėslu didis.gif Ant stalo - visada švieži vaisiai (šiltnamy - sudėtinga karsta.gif , bet pasvajoti galima  mastau.gif  hihihi.gif  hihihi.gif )

O jei rimtai - pažiūrėjus tokias foto suprantu tas, kurios kaktusus pagal žiedus perka, mano dar tokia stadija - kai spygliai gražiausia biggrin.gif

AHA thumbup.gif butu, tokiam siltnami kavos atsigerti, tik as jauciu savo siltnamyje pastoviai viena sedeciau g.gif biggrin.gif nebent kokia prijaucianti kaktusininke uzsuktu smile.gif
Is seimynos niekas neitu, nes jau ir taip sako greit reiks kaktusu tekila daryti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti