Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 05, 20:30)
arba erkes, bet dar gali buti kad tai neteisinga medziagu apikaita (jeigu pusleles tokios vandeningos ir nudraskius isdziuna), bet jeigu neteisinga medziagu apikaita tai kaip kovoti net nezinau, ant vieno pas mane buvo bet savaime praejo

O-o-o ir su kaktusais taip būna g.gif lotuliukas.gif (kad pas mane sutrikusi medžagų apykaita, fygura išduoda)
Tai jei pūslelės - tai matyt ne erkės bus g.gif O aš galvoju, kodėl pas mane iš 7 vienam vazone augančių mamiliarijų, tik viena pūsliuojasi ir kitos neužsikrečia? g.gif
Atsakyti
Jau greitai kaktusai iš Čekijos pareis rolleyes.gif Jau gegužis.. biggrin.gif Gal ką čekas šneka?, pvz: jau išsiunčiau kaktusus? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Savaitgalį ir aš apžiūrėjau savo mylymuosius wub.gif Ech kaip faina smile.gif
Įdėsiu nuorodą iš kuklios fotosesijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 05, 09:25)
O darželis po langais tavo ? thumbup.gif

Cia mamos ax.gif Man uztenka prie nuosavo namo platybiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 05, 20:01)
O-o-o ir su kaktusais taip būna g.gif  lotuliukas.gif  (kad pas mane sutrikusi medžagų apykaita, fygura išduoda)
Tai jei pūslelės - tai matyt ne erkės bus g.gif  O aš galvoju, kodėl pas mane iš 7 vienam vazone augančių mamiliarijų, tik viena pūsliuojasi ir kitos neužsikrečia? g.gif

visko buna smile.gif pati neseniai suzinojau
Atsakyti
na tai man toks jausmas,kad ta kaktusa jau galiu palaidoti....nes jei neina isgydyti,tai toksai jis tik vaizda visa gadina ant palanges verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 05 05, 21:08)
na tai man toks jausmas,kad ta kaktusa jau galiu palaidoti....nes jei neina isgydyti,tai toksai jis tik vaizda visa gadina ant palanges verysad.gif  verysad.gif

gal ir galima, tik as to nezinau... pabandysiu paieskoti atsakyma jei rasiu tai parasysiu, o dar budas tai paimti vaika (nes kiek matau ten yra vaiku?) i koki be tu pusliu pabandyti isakninti, gal pasiseks ir viskas praes, o gal persodinti visa kaktusa g.gif ar trasom palieti.. net nezinau... zodziu paieskosiu info
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 05 05, 21:49)
Savaitgalį ir aš apžiūrėjau savo mylymuosius wub.gif Ech kaip faina smile.gif
Įdėsiu nuorodą iš kuklios fotosesijos rolleyes.gif

Oho koks apsipumpuravimas thumbup.gif thumbup.gif
Maniškiai labai šiemet ilgai miega g.gif g.gif Gal per šiltai šiemet žiemojo, pernai viskas buvo gražiau smile.gif
Atsakyti
Kaip susitare Parodijos biggrin.gif ir maniske motinos dienai man ziedeli padovanojo
user posted image
Atsakyti
Kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
[quote=Vikauoga,2008 05 05, 09:24]
Bet svarbiausia norejau paklausti, gavau toki kaktusiuka, dar mieganti kiek suprantu, nes toks minkstokas, ir nesimato prabudimo jokio zenklo, ir yra stai tokios demeles, ar cia erkutes, ar kita kokia liga uzpuolusi? ka galeciau padaryti? Ir kaip ji pabudinti ir ar isvis as galiu ka padaryti?

As turiu viena kaktusa su labai panasiom demelem, rudeni nusipirkau jau su jom. Taip ir stovi jos tokios pat ir daugiau neatsiranda, kaktusas pabudo, augt pradejo... Sakau gal cia kokie mechaniniai suzalojimai, subade ji kiti kaktusai ir taip uzgijo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 05, 20:01)
O-o-o ir su kaktusais taip būna g.gif  lotuliukas.gif  (kad pas mane sutrikusi medžagų apykaita, fygura išduoda)
Tai jei pūslelės - tai matyt ne erkės bus g.gif  O aš galvoju, kodėl pas mane iš 7 vienam vazone augančių mamiliarijų, tik viena pūsliuojasi ir kitos neužsikrečia? g.gif

dar prisimeniau, kaktusais galima gyditis, taip pat ir padeda jis svori numesti, pati nebandziau nes man to nereikia, bet maciau per telika moteris pasakojo apie tai per kazkokia sveikatos laida ( reikia paimti virsutinius opuncijos lapus 50g smulkiai supjaustyti ir uzpilti 250 ml degtines, sandariai uzdaryti ir padeti kur tamsu 20 dienu. o paskui gerti po viena arbatini sauksteli bet neprisimenu kada huh.gif man atrodo pries valgi 1 karta dienoj
Atsakyti