Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Jakčinskienė @ 2008 05 05, 23:45)
net neysivaizduoju,kas ten auga...na bet man grazei atrodo..
na kaip pirkau ta atauga ruzava jau buvo
Kiek galiu isziureti tai yra Mammillaria gracilis cv."Arizona snowcap".Sis kaktusas yra kultivaras,t.y. padaugintas is mutanto.gal vel kokia mutacija pasireiske. g.gif As tavo vietoj neko nedaryciau,auginciau rolleyes.gif gal po kokiu 5 metu turesim nauja kaktusu rusi,tai as pirma prie flenciuko mirksiukas.gif
Atsakyti
mano euphorbia horrida sukrove ziedu puokste bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

vakar isigijau Jysk parduotuvej siltnamiuka surenkama, tai visi kaktusiukai iskeliavo i balkona, oi siltai gyvens rolleyes.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 06, 07:38)
mano euphorbia horrida sukrove ziedu puokste bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

vakar isigijau Jysk parduotuvej siltnamiuka surenkama, tai visi kaktusiukai iskeliavo i balkona, oi siltai gyvens rolleyes.gif  ax.gif  ax.gif

clap.gif parodyk kaip atrodo ir siltnami taip pat
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 06, 08:38)
mano euphorbia horrida sukrove ziedu puokste bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

vakar isigijau Jysk parduotuvej siltnamiuka surenkama, tai visi kaktusiukai iskeliavo i balkona, oi siltai gyvens rolleyes.gif  ax.gif  ax.gif

Sveika, mūsų pradingėle 4u.gif
Dažniau užsuk, pasipasakok kaip Tavo augintiniai laikosi mirksiukas.gif Dauguma čia Tave prisimenam ir lauktuvėmis džiaugiamės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 06 gegužės 2008 - 07:57

[/QUOTE]As turiu viena kaktusa su labai panasiom demelem, rudeni nusipirkau jau su jom. Taip ir stovi jos tokios pat ir daugiau neatsiranda, kaktusas pabudo, augt pradejo... Sakau gal cia kokie mechaniniai suzalojimai, subade ji kiti kaktusai ir taip uzgijo g.gif
[/quote]
Na tikiuosi taip ir yra 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 06, 08:38)

kaip smagu , turetu gerai arodyti žiedai

o dėl šiltnamiuko , tokrai įdomu pasidarė , gal nuotraukyte galima butu blush2.gif
Atsakyti
Mano kaktusiukai dygsta thumbup.gif Pirmieji daigeliai pasirodė po 5dienų.Dabar jau 20 daigelių- praėjo1sav.Gal paprasti iš maksimoj pirktų sėklų ,bet vistiek įdomu ,kad tik išgyventu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 05 06, 09:38)
kaip smagu , turetu gerai arodyti žiedai

o dėl šiltnamiuko , tokrai įdomu pasidarė , gal nuotraukyte galima butu  blush2.gif

kai tik grysiu namo pafotkinsiu 4u.gif . mano balkonas nestiklintas, bet tame siltnamely jiems bus tikrai dienom karsta ax.gif , o naktinis atvesimas tik i gera. siltnamis dar ir uztrauktukais atsegamas, galima palikt pusiau ar visai atvira viena puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 05 06, 10:38)

o dėl šiltnamiuko , tokrai įdomu pasidarė , gal nuotraukyte galima butu  blush2.gif

Ir mane tas šiltnamiukas domina. O tai jau rezgu mintį kažką pati konstruoti (iš senų langų blush2.gif ) Bet ir vėl... ar visus kaktusus galima atviroje saulėje laikyti? g.gif
Atsakyti
Aina tikrai tavo lauktuves dziugina iki dabar. Grazuole matucana ir kiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 06, 14:45)
Ir mane tas šiltnamiukas domina. O tai jau rezgu mintį kažką pati konstruoti (iš senų langų blush2.gif ) Bet ir vėl... ar visus kaktusus galima atviroje saulėje laikyti? g.gif

Jusu mylimieji gimniukai nelabai tiesiogine saule megsta mirksiukas.gif As saviskiam irgi is senu langu surenciau toki ale siltnami (prie sienos langa atremiau) blush2.gif ir gimniukus pakisau tai nepatiko jiems rauksletis pradejo doh.gif , o mamkes, notaikai, melas, astrofitumai kaifuoja ten. O gimnai pas agurkus ir pomidorus iskeliavo ir atsigavo ten.
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2008 05 05, 20:24)
ei, o Kaktusine negavo musu kaktusiuku?

QUOTE(JuzTea @ 2008 05 05, 21:05)
Jau greitai kaktusai iš Čekijos pareis rolleyes.gif Jau gegužis.. biggrin.gif Gal ką čekas šneka?, pvz: jau išsiunčiau kaktusus? biggrin.gif 4u.gif

Laba diena. Kaip tik atėjau pasidomėt kaip ten kaktusai keliauja. ax.gif

Kuo arčiau, tuo nekantrumas didėja. blush2.gif
Atsakyti