QUOTE(Neryte @ 2008 05 30, 11:11)
O kiek tos sodos ant kiek vandens

,beje, tos ovuliacines juosteles rodo pacia ovuliacija ar ir pries kelios dienos
Papildyta:
Po kokiu dienu,mmm ar O
sveikos mergaiciukes

kiek tavo lelioms metuku neryte
tau patarciau pora menesiuku pastebet su term. ovuliacija.temperat. nukritimas o po to pakilimas rodo kad kai nukito temp. vyko ovuliacija.jei nesupranti siusk man termometro duomenis suvesiu ir kompas ovuliac. parodys

o kai tiksliai zinosi duosiu sekancius patarimukus
Papildyta:
[quote=moncep1,2008 05 29, 13:31]
Va, mano reiskia tirpaliukas per stiprus buvo

Bandysiu ir vel ta pati naudoti, tik maziau acto
PAPASAKOK PLACIAU KAIP KA TUOMET GAMINAI IR KA DAREI PO TO KAD VYRUKS ATSIRADO

ISBURT NIEKS NEPADES RASYK RUSKIAM KO BIJAI

NEGI PINIGU GAILA SVAJONEI JUK GRAZINS JEI NEPAVYKS BETO TURESI DIENAS PASINAUDOSI PATARIMAIS
Ugniukė
Tai kaip suprantu, jai gavosi mergytė wub.gif? Bet nežinau, ar ištverčiau 2 metus gaminimo doh.gif
Jei mano ciklas 29 dienos, ovuliacija dažniausiai 15 dieną (jaučiu), vaisingos dienos prasideda 10 dieną, tai ar bandyti 9 ar 10 dieną paskutinę ax.gif?
TAIP MAZYLE

.EI TAVO CIKLAS SUPER REGULIARUS TAI PRADZIAI PASIULYCIAU PRADET NUO 8 DIENOS JEI NEPAVYKS 9 PO TO 10 [bet reik reguliaraus ciklo

. aisku butinai patarimukai
grange
o klausykit, nepavojinga taip? unsure.gif juk sako kad geriau nepatektų vanduo na tiesioginės srovės vengti, o čia tiesiai?
manu kad nea

daug panu mergytes taip pasigavo

as ir maniau kad nereik o galejau apsiplaut

[nors pasiziuriu dabar i savo mazyli mieganti ir dziugauja sirdele kad ji turiu

.GAL DZIUGAUJA KAD IR VILTIS YRA JOG DAR BUS IR MAZYLE
Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 05 29, 14:31)
Tai kaip suprantu, jai gavosi mergytė

? Bet nežinau, ar ištverčiau 2 metus gaminimo
Jei mano ciklas 29 dienos, ovuliacija dažniausiai 15 dieną (jaučiu), vaisingos dienos prasideda 10 dieną, tai ar bandyti 9 ar 10 dieną paskutinę

?
TAIP MAZYLE
TAU PATARCIAU NUO 8 PO TO 9 IR JEI NESIGAUS 10[NES 4 DIENOS IKI OVULIAC. JAU DU BERNIUKAI YRA