Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(MALUMA @ 2008 05 29, 14:12)
LYGIAI TAIP PAT TIK SODOS.BEJE TAU PATARCIAU OVULIACINIU JUOSTELIU PAGALBA PLANUOT  blush2.gif

O kiek tos sodos ant kiek vandens g.gif ,beje, tos ovuliacines juosteles rodo pacia ovuliacija ar ir pries kelios dienos g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamy5 @ 2008 05 29, 15:50)
Sveikos,labai nesupykit kad isiterpsiu,papasakosiu kaip man nutiko. Tai va mergytes darytos pries,  berniukas po savu dienu.Gavos netycia taip bet tiksliai zinau kada.Daba auga dvi pagalbininkes auklejant broli(arba atvirksciai  biggrin.gif  )

Po kokiu dienu,mmm ar O g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 05 30, 11:11)
O kiek tos sodos ant kiek vandens  g.gif ,beje, tos ovuliacines juosteles rodo pacia ovuliacija ar ir pries kelios dienos  g.gif
Papildyta:

Po kokiu dienu,mmm ar O  g.gif

sveikos mergaiciukes 4u.gif kiek tavo lelioms metuku neryte blush2.gif
tau patarciau pora menesiuku pastebet su term. ovuliacija.temperat. nukritimas o po to pakilimas rodo kad kai nukito temp. vyko ovuliacija.jei nesupranti siusk man termometro duomenis suvesiu ir kompas ovuliac. parodys blush2.gif o kai tiksliai zinosi duosiu sekancius patarimukus mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=moncep1,2008 05 29, 13:31]
Va, mano reiskia tirpaliukas per stiprus buvo wub.gif Bandysiu ir vel ta pati naudoti, tik maziau acto smile.gif

PAPASAKOK PLACIAU KAIP KA TUOMET GAMINAI IR KA DAREI PO TO KAD VYRUKS ATSIRADO blush2.gif blush2.gif ISBURT NIEKS NEPADES RASYK RUSKIAM KO BIJAI g.gif NEGI PINIGU GAILA SVAJONEI JUK GRAZINS JEI NEPAVYKS BETO TURESI DIENAS PASINAUDOSI PATARIMAIS g.gif
Ugniukė
Tai kaip suprantu, jai gavosi mergytė wub.gif? Bet nežinau, ar ištverčiau 2 metus gaminimo doh.gif
Jei mano ciklas 29 dienos, ovuliacija dažniausiai 15 dieną (jaučiu), vaisingos dienos prasideda 10 dieną, tai ar bandyti 9 ar 10 dieną paskutinę ax.gif?

TAIP MAZYLE wub.gif .EI TAVO CIKLAS SUPER REGULIARUS TAI PRADZIAI PASIULYCIAU PRADET NUO 8 DIENOS JEI NEPAVYKS 9 PO TO 10 [bet reik reguliaraus ciklo g.gif . aisku butinai patarimukai
grange
o klausykit, nepavojinga taip? unsure.gif juk sako kad geriau nepatektų vanduo na tiesioginės srovės vengti, o čia tiesiai?
manu kad nea schmoll.gif daug panu mergytes taip pasigavo blush2.gif as ir maniau kad nereik o galejau apsiplaut blush2.gif [nors pasiziuriu dabar i savo mazyli mieganti ir dziugauja sirdele kad ji turiu wub.gif wub.gif wub.gif .GAL DZIUGAUJA KAD IR VILTIS YRA JOG DAR BUS IR MAZYLE blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ugniukė @ 2008 05 29, 14:31)
Tai kaip suprantu, jai gavosi mergytė wub.gif? Bet nežinau, ar ištverčiau 2 metus gaminimo doh.gif
Jei mano ciklas 29 dienos, ovuliacija dažniausiai 15 dieną (jaučiu), vaisingos dienos prasideda 10 dieną, tai ar bandyti 9 ar 10 dieną paskutinę ax.gif?

TAIP MAZYLE wub.gif
TAU PATARCIAU NUO 8 PO TO 9 IR JEI NESIGAUS 10[NES 4 DIENOS IKI OVULIAC. JAU DU BERNIUKAI YRA blush2.gif
Atsakyti
ISBURT NIEKS NEPADES RASYK RUSKIAM KO BIJAI NEGI PINIGU GAILA SVAJONEI JUK GRAZINS JEI NEPAVYKS BETO TURESI DIENAS PASINAUDOSI PATARIMAIS

Pinigu tai negaila smile.gif O tu maluma jau gavai is ruskiu atsakyma, jau mokejai jiems? As taip ir nezinau tavo pabaigos 4u.gif Ar tau jau paskaiciavo?

As butinai noriu ir nieko nelaukus jiems rasysiu, kad jie ir man paskaiciuotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 05 30, 13:37)
TAIP MAZYLE  wub.gif
TAU PATARCIAU NUO 8 PO TO 9 IR JEI NESIGAUS 10[NES 4 DIENOS IKI OVULIAC. JAU DU BERNIUKAI YRA  blush2.gif

Nuo spalio bandysiu bigsmile.gif Šiaip planavau nuo sausio, bet nuo spalio bandysiu 8 dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moncep1 @ 2008 05 30, 14:55)
ISBURT NIEKS NEPADES RASYK RUSKIAM KO BIJAI  NEGI PINIGU GAILA SVAJONEI JUK GRAZINS JEI NEPAVYKS BETO TURESI DIENAS PASINAUDOSI PATARIMAIS 
Pinigu tai negaila  smile.gif  O tu maluma jau gavai is ruskiu atsakyma, jau mokejai jiems? As taip ir nezinau tavo pabaigos  4u.gif Ar tau jau paskaiciavo?

As butinai noriu ir nieko nelaukus jiems rasysiu, kad jie ir man paskaiciuotu  smile.gif

matai as neskubu schmoll.gif turbut tik kaip liniuotej parasyta bandysiu tai tik tada ruskiam rasysiu o siaip tai palaikau rysi su jais jie paraso jei kokiu naujoviu buna mirksiukas.gif

Ugniukė
Nuo spalio bandysiu bigsmile.gif Šiaip planavau nuo sausio, bet nuo spalio bandysiu 8 dieną smile.gif

ti kdaruguze neskubek ir gal geriau dar anksciau pradek o iki to laiko stebek termometro pagalba savo ovuliac. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2008 05 30, 18:24)
matai as neskubu  schmoll.gif  turbut tik kaip liniuotej parasyta bandysiu tai tik tada ruskiam rasysiu o siaip tai palaikau rysi su jais jie paraso jei kokiu naujoviu buna  mirksiukas.gif

Ugniukė

ti kdaruguze neskubek ir gal geriau dar anksciau pradek  o iki to laiko stebek termometro pagalba savo ovuliac.  blush2.gif

pas ruskius ieik stai cia ir jie tau atrasys
http://www_polrebenka_ru/rassylka.php
Atsakyti
Maluma, tu tiek patirties turi, tai gal ką i man patartum. Antrą lelių ketinam rudenį planuot - ciklas mano 34-35d., gydytoja sakė, kad O vėlyva g.gif kita vertus, mane turbūt vėl biški skatins, tai ten tiksliai žinai, kada bus O nes būna, kai susileidi vaistus g.gif nes, manau, pagal ten amžių moters ir vyro neefektyvu burt biggrin.gif
Šiaip norėčiau mergytės, bet tai nėra mano tikslas. Tiks ir du berniukai rolleyes.gif bet pabandyt pažaist....kodėl gi ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 06 01, 11:35)
Maluma, tu tiek patirties turi, tai gal ką i man patartum. Antrą lelių ketinam rudenį planuot - ciklas mano 34-35d., gydytoja sakė, kad O vėlyva g.gif kita vertus, mane turbūt vėl biški skatins, tai ten tiksliai žinai, kada bus O nes būna, kai susileidi vaistus g.gif nes, manau, pagal ten amžių moters ir vyro neefektyvu burt biggrin.gif
Šiaip norėčiau mergytės, bet tai nėra mano tikslas. Tiks ir du berniukai rolleyes.gif bet pabandyt pažaist....kodėl gi ne? mirksiukas.gif

ka reiskia susileidi vaistus ir ovuliac. a g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 06 01, 11:47)
ka reiskia susileidi vaistus ir ovuliac. a  g.gif

BEJE MAN LABAI JUOKINGA KAD LAIKOT MANE TURINCIA PATIRTIES lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JUK TRIS BERNIUKUS AUGINU lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad tiek daug pastojusių iš karto po mmm ir berniukus turi, va čia pasiskaičiau g.gif
http://www.supermama...howtopic=177537
Visos šios rašiusios turi berniukus g.gif negerai schmoll.gif Pagrinde tikėjau šiuo būdu, kad mergytę reikia kuo anksčiau iki O gaminti g.gif

QUOTE(Monaving @ 2007 05 27, 14:12)
As pastojau 3-4 ciklo diena, lengvai dar tepe, na bet taip gavos, kad eme ir sugriesyjom, va dabar rezultatas salia bando islupti klaviaturos mygtukus smile.gif taip kad, merginos, jei nenorit vaiku, saugokites VISADA. Tarp kitko antraji vaika daremes aktyviai ir atseit vaisingomis dienomis, viduryje ciklo ir t.t. nesigavo beveik metus, reikejo tik kartelio per menesines ir va, turim dabar dziaugsmeli smile.gif nestuma nustate netycia nelaukiant menesiniu dare echoskopija ir atrado maza puslyte, o buciau dar minimum savaite ar dvi nesidarius net testo smile.gif

QUOTE(noanoa @ 2007 06 14, 17:28)
Mano drauge pastojo iskart po menesiniu.Jos menesines tik 3d.tesiasi,tai mylejosi 4cd.Po to  vyro namie nebuvo visa menesi,o ji bac  nestuke.gif .Vyras net abejot zmonos istikimybe pradejo,bet kai gime sunus-tai iskart visos abejones baigesi,mat gryna tetes kopija  biggrin.gif .Tai mat kaip buna  smile.gif

QUOTE(ketti @ 2007 06 17, 10:36)
Aš įtariu, kad su sūneliu pastojau iškart po mmm, nes tuomet mes su vyru per ciklo vidurį saugojomės, o tik iškart po mmm, per teoriškai nevaisingas dienas pažaidėm be apsaugos ir štai turim rezultatą wub.gif

Beje, mano ciklas irgi būdavo labai trumpas 25-26 dienos mirksiukas.gif

QUOTE(Oliukė @ 2007 06 22, 15:46)
Pastojau iškart po mm,bet turėsim sunelį tongue.gif

QUOTE(jaringiux @ 2007 11 28, 12:12)
Sveikutes, mano O irgi turejo buti pagal kalendoriu 23 ciklo diena (ciklas 28-31d.). Bet pastojau iskart po mmm - sekancia diena ax.gif
Cia, matyt, nuo kiekvienos organizmo priklauso....

QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 12 06, 17:30)
Sveikute, as pastojau iskart po mmm. tikra imanoma. Sekmes smile.gif

Atsakyti
Sveikutės,na jus mane suintrigavot,tai taip išeina,kad po mmm iškart susilaukti didžiausias šansas berniuko,o prieš margytės?turiu sūnų,bet tikrai nebepamenu kada jis buvo suplanuotas biggrin.gif blush2.gif ax.gif ,o dabar noriu mergytės,tai turėčiau visas pastangas dėti prieš mmm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blankita @ 2008 06 02, 14:07)
Sveikutės,na jus mane suintrigavot,tai taip išeina,kad po mmm iškart susilaukti didžiausias šansas berniuko,o prieš margytės?turiu sūnų,bet tikrai nebepamenu kada jis buvo suplanuotas biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif ,o dabar noriu mergytės,tai turėčiau visas pastangas dėti prieš mmm? ax.gif

Tikrai ne schmoll.gif Prieš mėnesines pastoti beveik neįmanoma (žinoma, visko būna).
Aš tik parašiau, kad radau nemažai pasisakymų apie tai, kad ir pradėti nemažai laiko iki O, gaunasi berniukai doh.gif g.gif
bet labai daug ir mergyčių susilaukė. Tik nemažas procentas ir berniukų, o beveik visur rašo, kad Y taip ilgai negyvena g.gif
Mes čia visos ir planuojam bandyti kokios 5-7 dienos iki O biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 06 02, 14:15)
Tikrai ne schmoll.gif Prieš mėnesines pastoti beveik neįmanoma (žinoma, visko būna).
Aš tik parašiau, kad radau nemažai pasisakymų apie tai, kad ir pradėti nemažai laiko iki O, gaunasi berniukai doh.gif  g.gif
bet labai daug ir mergyčių susilaukė. Tik nemažas procentas ir berniukų, o beveik visur rašo, kad Y taip ilgai negyvena g.gif
Mes čia visos ir planuojam bandyti kokios 5-7 dienos iki O biggrin.gif

niu nepergyvenk mirksiukas.gif berniuksi gaunas kai ciklas l. trumpas blush2.gif
Atsakyti