Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(tabletė @ 2009 07 29, 20:00)
Bijau, kad pakeitus gyvenamąją vietą problema neišsispręs  lotuliukas.gif  Kita vertus, jei jau įvertinti tai, ką suvalgome su visokiais parduotuviniais "šedevrais", kaip dešros, dešrelės ir pan., kokioj aplinkoje gyvename, gal tos kandys ir nėra toks totalus blogis  rolleyes.gif  cool.gif

Nu taip, kraustytis del tokio dalyko, tai nelabai, reik naikinti kazkaip ax.gif
Atsakyti
Tuomet teks susitaikyti, kad naikinti reikės nuolat cool.gif
Prašom susipažinti - maistinė kandis lens.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tabletė @ 2009 07 29, 14:04)
Aš kažkada nupirktas manų kruopas iškaitindavau orkaitėje ir supildavau į užsukamus stiklainius, berods padėdavo, bet paskui atsibodo - tiesiog neperku kruopų atsargai - baigiasi, nusiperku naujų - tegu ir ne akcijine kaina  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Aš jų irgi nebeperku atsargai, bet bėda ta, kad kokie ryžiai, tai greit susinaudoja, o grikiai ar ten perlinės kruopos ne taip greit, tai man tą maišiuką likusį ir sugadina doh.gif Bandysiu šaldytuve laikyt juk jos tai šaldytuve nepradės skraidyti biggrin.gif Arba iš vis nustosiu košes valgyt, atsibodo jos jau man doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tabletė @ 2009 07 30, 13:34)
Tuomet teks susitaikyti, kad naikinti reikės nuolat  cool.gif
Prašom susipažinti - maistinė kandis  lens.gif

O siaube na ir išdidinot biggrin.gif lotuliukas.gif Pas mane atrodo gražesnės namie biggrin.gif

Čia skaičiau kažkurios gaudot jas (nepamenu, bet kažkuri tikrai sakė), tai nesivarginkit, į puoduką įpilkit kokio saldaus gėrimo (sulčių, sprite ir pan.) ryte keletą rasit plaukiojančių (prigėrusių biggrin.gif ) mirksiukas.gif Vargintis nereikės.
Atsakyti
Sveika, mano mociote nuo kandziu i spinta pelyno dedavo nemazai. Tai zolele vat kaip atrodo http://lt.wikipedia.org/wiki/Pelynas gal pades wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 07 30, 13:54)
Aš jų irgi nebeperku atsargai, bet bėda ta, kad kokie ryžiai, tai greit susinaudoja, o grikiai ar ten perlinės kruopos ne taip greit, tai man tą maišiuką likusį ir sugadina  doh.gif Bandysiu šaldytuve laikyt juk jos tai šaldytuve nepradės skraidyti  biggrin.gif Arba iš vis nustosiu košes valgyt, atsibodo jos jau man  doh.gif
Papildyta:
O siaube na ir išdidinot  biggrin.gif  lotuliukas.gif Pas mane atrodo gražesnės namie  biggrin.gif

Čia skaičiau kažkurios gaudot jas (nepamenu, bet kažkuri tikrai sakė), tai nesivarginkit, į puoduką įpilkit kokio saldaus gėrimo (sulčių, sprite ir pan.) ryte keletą rasit plaukiojančių (prigėrusių  biggrin.gif ) mirksiukas.gif Vargintis nereikės.

Gal veislinės kokios? lotuliukas.gif
Pas mane visos buvo išnaikintos gun_bandana.gif Tylu ramu kurį laiką buvo...
Vakar žiūriu skraido viena prie wc durų blink.gif
Negi vėl parazičių prisiveisė doh.gif O maisto spinta kątik valyta, atsargumo dėlei buvau prikrovus lauro lapų ir pripirkus levandų kvapų, prilipdžius viduje...
Ech... Nuolatinė kova...user posted image
Atsakyti
Ai, o aš jau pavargau kovoti su jom - bais nelygios jėgos - nueini į parduotuvę ir vėl naują armiją parsineši doh.gif . Kai kokia pakliūna po akim, aišku, būna pridaužiama, bet šiaip nebekovoju su jom - vis gyvas daiktas, lai gyvena, kol po kojom ar rankom nesimaišo lotuliukas.gif
Bet jei ja kokia užsižiopso - pati kalta cool.gif Vat ir toje nuotraukoje užfiksuotos paskutinės gražuolės gyvenimo akimirkos - fotkinau iš kokių 10cm (užtat net didinti nereikėjo smile.gif ), ir be blico, ir su blicu - nereaguoja, nu tai paskui ir parėjo paskutinioji ph34r.gif
Pati kalta umn.gif. Kita kartą tegu žino...
Atsakyti
QUOTE(tabletė @ 2009 07 30, 12:34)
Tuomet teks susitaikyti, kad naikinti reikės nuolat  cool.gif
Prašom susipažinti - maistinė kandis  lens.gif

user posted image

Fui kokia.. schmoll.gif ir isivaizduok, kad ji pas tave maiste landzioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 07 30, 22:35)
Fui kokia..  schmoll.gif ir isivaizduok, kad ji pas tave maiste landzioje  doh.gif

Yra dar truputį geriau - jų irgi būna, bet didysis grožis yra jų lervos - tokie balti kirminai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tabletė @ 2009 07 30, 22:46)
Yra dar truputį geriau - jų irgi būna, bet didysis grožis yra jų lervos - tokie balti kirminai  tongue.gif

Nu jus megstate vaizdingai pakalbeti lotuliukas.gif o is kur tie kandys atsiranda? man jau baisu, kad pas mane tokiu nekviestu draugu neatsirastu, tik aciu dievui neturiu jokiu manu ir kitokiu kruopu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 07 30, 22:52)
Nu jus megstate vaizdingai pakalbeti  lotuliukas.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Jooo , tie kirminėliai skamba nelabai apetitą žadinančiai biggrin.gif
Net nupurto pagalvojus fear.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 07 30, 22:52)
man jau baisu, kad pas mane tokiu nekviestu draugu neatsirastu, tik aciu dievui neturiu jokiu manu ir kitokiu kruopu  unsure.gif

Bijau, kad didžiausias šansas šitų draugių parsinešti tiesiai iš parduotuvės su visokiomis kruopomis, miltais ir pan. O jau kai atsinešat, tada sėkmingai jos veisiasi visokiuose džiovintuose obuoliukuose, avižiniuose dribsniuose - žodžiu, maisto produktuose - tingiu galvoti, kur dar jų esu mačiusi blush2.gif
Kad džiovintus obuoliukus atsiminiau, tai čia jau liuks biggrin.gif - kas turit kelių metų senumo obuoliukų, patikrinkit (ypač, jei juos laikot medžiaginiuose maišeliuose ar šiaip neypatingai sandariai) - esu mačius ypatiiiiiingai gražių vaizdų rolleyes.gif
Atsakyti