Vajei, neblogą straipsniuką radau..
Kam įdomu- Ką perkame parduotuvėse

Sveikos,paskaiciau jusu pasakojimus kaip kariaujat su maistinem kandim.As jau ilga laika taip...
ir galo nematyt.Jau apie 2 metai pas mane kruopos saldytuve laikomos,bet tos bjaurybes randa,kur jom gerai.Prilenda net i astrius prieskonius,ko negalejau patiket.Isvaziavau 6sav,pries tai ispurskus cobra visus virtuves kampus,gryzus radau rupuziu isgriuvusiu,eh,galvoju viskas,kur tau,vel jos man ramybes neduoda.O kai sveciu ateina ir palei nosi kokia praskrenda,ech kaip nesmagu pasidaro.
Susidomejau nepagailet pinigu ir issikviest profesionalus,lai ispurskia visus namus :)Ar kas buvot su tuom susidure,ar padejo?

Susidomejau nepagailet pinigu ir issikviest profesionalus,lai ispurskia visus namus :)Ar kas buvot su tuom susidure,ar padejo?
aš jau tp apie profesionalus mąstau, nes jau lyg ir išsivalius buvau, lyg ir nebelikę.. bet šianide vėl žirnius lauk išmečiau... atradau,kad jos moka maišelius pragraužt
dabar namie jokiu kruopų, miltų nebelikę, prieskoniai ,tiesa , yra
bet galvoju jei iš parduotuvės yra tikymybė parsinešt, tai ir profesionalai bejėgiai
ir iš vis baisu bele ką dabar jau prikti... brrrrrrrrr...
kitoj ,panašioje temoje, radau patarima įdėti į kruopas česnako skiltelę. Pabandysiu,mažu padės
nors kažkaip nebesinori pirkti jokių kruopų.

bet galvoju jei iš parduotuvės yra tikymybė parsinešt, tai ir profesionalai bejėgiai

kitoj ,panašioje temoje, radau patarima įdėti į kruopas česnako skiltelę. Pabandysiu,mažu padės

QUOTE(tokia @ 2009 08 09, 16:14)
aš jau tp apie profesionalus mąstau, nes jau lyg ir išsivalius buvau, lyg ir nebelikę.. bet šianide vėl žirnius lauk išmečiau... atradau,kad jos moka maišelius pragraužt
dabar namie jokiu kruopų, miltų nebelikę, prieskoniai ,tiesa , yra

Prieš porą metų bandėm išsilviesti profus. Draugės vyras Peliase dirbo. Tai sakė gal psichologiškai ir padės tas išpurškimas.

Viską susikišau į sandarius indelius, bet viduj prisiveisia tų bjaurybių. Nors nereikia visko komplekt išmesti.

jep tas tiesa, reiks stiklainių prisinešt...
nes į šaldytuvą juk visko nesukiši
Kažkur mačiau temelė "Kur dėti tuščius stiklainius" , manau reiks kooperuotis

QUOTE(tokia @ 2009 08 09, 16:45)
jep tas tiesa, reiks stiklainių prisinešt...

Profai niekuo nepadės - paskaitykit straipsnį - vienas išnaikinę, nusipirksit parduotuvėje naujų

O dėl stiklainių - turėkit omeny, kad jei iš parduotuvės parsineštas kruopas tiesiog supilsit į stiklainius ir sandariai užsuksit, tai sustabdysit jų plitimą - iš užsukto stiklainio jos neišskris, bet ten, viduje, sėkmingai veisis

Tfu, nu bet kai pagalvoji kokį brudą mes valgom, tai siaubas... 
Tikra "tušonkė" tiesiai iš parduotuvės...

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 09, 22:55)
Tfu, nu bet kai pagalvoji kokį brudą mes valgom, tai siaubas... 

Turim iš ko rinktis?

Perki kruopas, o gauni dar plius "tušonkės" dovanų - nu argi taip jau ir blogai?

QUOTE(tabletė @ 2009 08 03, 18:43)
Ačiū
- juokas - sveikata 
Papildyta:
Baika - po kelių savaičių visa armija pridususių, apšalusių tiesiai iš šaldytuvo išskris

Papildyta:
Baika - po kelių savaičių visa armija pridususių, apšalusių tiesiai iš šaldytuvo išskris

Žiūrėsim žiūrėsim jau ramu savaitėlę

Pasekiau tabletės pavyzdžiu ir šiandien pamačius pozuojančią gražuolę "nutraukiau"

Ryt eilinį kartą kraustysiu spintą, žiūrėsiu ar čia šiaip kokią atsitiktinė, ar jau veisiasi zarazos...
Parodysiu aš jom

Ryt eilinį kartą kraustysiu spintą, žiūrėsiu ar čia šiaip kokią atsitiktinė, ar jau veisiasi zarazos...
Parodysiu aš jom

QUOTE(Jammin1 @ 2009 08 13, 19:56)
Pasekiau tabletės pavyzdžiu ir šiandien pamačius pozuojančią gražuolę "nutraukiau"

Parodysiu aš jom

Parodysiu aš jom

Fui kokia baisuokle

QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 13, 23:53)
Esmė tame, kad profilaktiškai valymą spintų dariau labai labai neseniai