Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(ingakyca @ 2009 09 21, 11:05)
Jau daug kartų buvo tai aptarta, kad jeigu kruopas nusiperki su tom gėrybėm nepadės jokie indai uždaryti  doh.gif Ir ne pas vieną buvo atsiradę ir uždarytuose induose, tame tarpe ir pas mane.

Perku ir as tas kruopas bet to gėrio nesu turėjusi kai pradėjau viska sandariai laikyti.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 09 21, 09:05)
Jau daug kartų buvo tai aptarta, kad jeigu kruopas nusiperki su tom gėrybėm nepadės jokie indai uždaryti  doh.gif Ir ne pas vieną buvo atsiradę ir uždarytuose induose, tame tarpe ir pas mane.

Ir pas mane buvo atsirade tuose indeliuose.
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2009 09 21, 10:05)

QUOTE(indrute83 @ 2009 09 21, 11:32)

Oho, tada neverta pirkti tų indelių, nes už indelį mokėti apie 50 lt., man per brangu. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
mus irgi uzpuole kandys. Kelinta karta atrodo atsikratau jomis,bet po kiek laiko vel ima skraidyt.pastebejau,kad labai razinas megsta.isibrove i maiseli ir suvare.liko tik spireles ir voratinkliai is razinu.paskui apipuole manus,avizines kruopas,perlines.nepaliete tik grikiu,miltu,makaronu ir ryziu(ligtai,cia dar neaisku)..nesenai buvau nusipirkus avizinius dribsnius,malu juos ir vaikui kai kada kose virdavau.supyliau turini i stiklaini su uzsukamu dangleliu.maniau apsisaugojau.bet kur tau,vakar pavarciau stiklaini-ziuriu isropinrti takai,lyg tuneliai maltouose dribniuose,voratinkliai kazkokie ir prilipe kirminai voratinkliuose.ryja mat mano vaiko kose ir veisiasi.ismeciau kruopas visas,net ir neuzpultas kandziu.ka gali zinot,gal spejo ir ten palandziot,kiausu priperint.jau kelinta syki isbruku kruopas.nusibodo dauzyt tas slikstynes.bijau as ju.o kirminai ju tai isvis slykstus,raitosi palei kruopas.vemt vercia.net vegeta ir ta smaguriauja.baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 09 21, 12:32)

Būtent tuose ae maxsiminiuose.Maxsiminuose tai tikiu nes jie nesandarūs šitų sandarumas 100 procentinis tai kandžių tikrai nėra jau 5 metai kaip naudoju ir esu patenkinta,pačios kandis maitinate o poto ieškote išeities.Na dar jai supyjėte kruopas su kandimis tai ir turėjote jų.
Papildyta:
QUOTE(rasras @ 2009 09 21, 17:28)
Oho, tada neverta pirkti tų indelių, nes už indelį mokėti apie 50 lt., man per brangu.  verysad.gif  4u.gif

Verta tikrai verta,gea preke turi kainą.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 09 21, 20:27)
Būtent tuose ae maxsiminiuose.Maxsiminuose tai tikiu nes jie nesandarūs šitų sandarumas 100 procentinis tai kandžių tikrai nėra jau 5 metai kaip naudoju ir esu patenkinta,pačios kandis maitinate o poto ieškote išeities.Na dar jai supyjėte kruopas su kandimis tai ir turėjote jų.
Papildyta:

Verta tikrai verta,gea preke turi kainą.

Man cia agitacija kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 09 22, 08:09)
Man cia agitacija kvepia  4u.gif

Tuperware gera produkcija, daugeli daiktu ir as naudoju, bet cia jau tikrai agitacija kvepia drinks_cheers.gif doh.gif Galiu pasakyti, kad kai kurie tuperware dezuciu dangteliai yra maziau sandarus nei kitu firmu mirksiukas.gif Nors nemeluosiu, kad jie man patinka - labai susitaupo vieta. Bet ar tai pades isnaikinti kandis... manau kad ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(salvation @ 2009 09 21, 18:03)
mus irgi uzpuole kandys.

Nenusiminkit taip išmeskit, išvalykit, nusipirkit kokia priemonę kvepiančią levandomis, ir dings tos bjaurybės mirksiukas.gif Aš dabar prieš virdama ryžius visada vandeniu išplaunu, anksčiau kažkaip to nedariau biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif Na, ash tai, zhinot, savo gilioje viengungysteje irgi buvau neseniai priverstas su kandimi kovoti

Kol kas 3:2 mano naudai. Ishploviau su baldu vaksu pora apatiniu spinteliu (kitu ishplauti deja neprisiverciau, bet ten maisto nedaug) - dingo apie 70-80 procentu populiacijos. unsure.gif

O radau tai visko, baisu net sakyt doh.gif

Beje neseniai uzsisakiau tu magishkuju "Moth Traps", kur su hormonais juos privilioja i nuzhudymo vieta. cool.gif Tai vienas ko gero atliks, galesiu perleisti kazkam, kai ateis. Aisku, per ebay uzsisakiau, bet jei kam labai reikia - galiu padet. Rasykite i pm.

Lietuvoj tokiu priemoniu deja tikrai nera - dvi parduotuves ishterorizavau, bet nieko stebuklingo. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo om.com: 27 rugsėjo 2009 - 17:45
QUOTE(om.com @ 2009 09 27, 18:43)
blush2.gif Na, ash tai, zhinot, savo gilioje viengungysteje irgi buvau neseniai priverstas su kandimi kovoti 

Kol kas 3:2 mano naudai. Ishploviau su baldu vaksu pora apatiniu spinteliu (kitu ishplauti deja neprisiverciau, bet ten maisto nedaug) - dingo apie 70-80 procentu populiacijos.  unsure.gif

O radau tai visko, baisu net sakyt  doh.gif

Beje neseniai uzsisakiau tu magishkuju "Moth Traps", kur su hormonais juos privilioja i nuzhudymo vieta.  cool.gif Tai vienas ko gero atliks, galesiu perleisti kazkam, kai ateis. Aisku, per ebay uzsisakiau, bet jei kam labai reikia - galiu padet. Rasykite i pm.

Lietuvoj tokiu priemoniu deja tikrai nera - dvi parduotuves ishterorizavau, bet nieko stebuklingo.  cool.gif

Nu ta fraze kaip prajuokino lotuliukas.gif

Pas mane kolkas nesimato tu zarazu, bet manau tai laikina... reiks gal man tokiu juosteliu g.gif

O tas parasymas, kad radot visko, net baisu sakyt, tai as galiu pritart...ko as tik neradau blink.gif eina peklon...
Papildyta:
Gal galit pasakyt kuris cia is sitos nuorodos tinkamas daiktas - na tos juosteles? blush2.gif CIA
Atsakyti
As tai sita griebiau: http://img301.images...iugaudykle.jpg/

Indian Meal, Flour, Food and Pantry Moth Traps

Cia svarbu labai, kad FOOD, ty maistines kandis dusina.

Nuoroda ebay: http://cgi.ebay.com/...23#ht_779wt_939

Gal ir kiti tinka, na dalis is ju turbut skirti drabuzhiniu populiacijai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(om.com @ 2009 09 27, 21:00)
As tai sita griebiau: http://img301.images...iugaudykle.jpg/

Indian Meal, Flour, Food and Pantry Moth Traps

Cia svarbu labai, kad FOOD, ty maistines kandis dusina.

Nuoroda ebay: http://cgi.ebay.com/...23#ht_779wt_939

Gal ir kiti tinka, na dalis is ju turbut skirti drabuzhiniu populiacijai...  unsure.gif

Aciu. Noreciau is UK, bet ten neranda man tokio produkto...
Atsakyti