Jooo, žiūriu atsirado naujų kandžių aukų
Prieš porą savaičių ryte užsimiegojusi įėjau į virtuvę užsikaisti virdulį, kilstelėjau akis- ant lubų du kirminai šliaužioja
Aišku susinervinau, nes prieš tai visai neseniai buvau valiusi maisto spintą, prieskonių stalčių ir kavos/arbatos spintelę. Na ką,išlindus iš dušo pasiraitojau rankoves ir kibau į visą dieną trukusią kovą. Išmečiau visas kruopas, žodžiu viską, kas nekonservuota ir kuo jos galėjo misti, nes jau taip užkniso man jas naikinti, kad trūksta žodžių

Visiškai visas virtuvės spinteles iškrauščiau,išpurškiau cobra, poto išvaliau cif'u, perploviau vandeniu, tada išvaliau sodos tirpalu ir vėl išploviau vandeniu ir galų gale viską pervaliau actu ir vandeniu nebeploviau. Jau sakiau geriau dieną acto smarvėje pagyvensiu, nei namus dalinsiuos su tom išgamom
Žodžiu padirbėjau tikrai iš peties, išėmiau kiekvieną lentyną, kiekvieną stalčių-viską viską. Naujų kruopų nepirkau, nusipirkau naujus miltus ir džiūvėsėlius-juos sugrūdau į šaldytuvą, kad nė trupinio tom zarazom nebūtų. Žodžiu kai actas kiek išsikvėpė, sudėliojau kas liko atgal, pakabinau naujų levandų kvapukų, pridėjau lauro lapelių, į spintą įkišau atsuktą kamparo buteliuką. Kitą rytą įžingsniuoju į virtuvę, šįkart specialiai pakeliu akis- šliaužo kirminas ant lubų

Vos neišprotėjau, tikrai vos neapsiverkiau

Aišku sunaikinau tą šlikštynę, bet poto dar nepastebėjau nė vieno judančio ir nepageidaujamo objekto nei maisto spintose, nei apskritai virtuvėje. Nusiraminau-matyt buvo kokia viena pasislėpusi kažkur

Žodžiu kruopų daugiau tikrai nebepirksiu

Gana man tų naminių gyvūnėlių