Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 27, 22:19)
Aciu. Noreciau is UK, bet ten neranda man tokio produkto...

Kad ne ish UK skirtumas tik toks, kad ilgiau siuncia. Cia gi muitu nebus, nevirsija 75 litu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo om.com: 27 rugsėjo 2009 - 22:15
QUOTE(rasras @ 2009 09 20, 16:21)
Tie indeliai labai fainučiai, bet įtariu ir kaina nemaža... ax.gif  4u.gif

Labas, o aš šitokius IKĖJOJ nusipirkau. Kaina visai normali. Ir kandys "užsikonservuoja ". Bet valyti tuos apgliaumijusius indelius nemalonu. Tik džiaugiuosi, kad kirminai ir kandys "kontroliuojami. mirksiukas.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/80066723
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 10 02, 20:25)
Labas, o aš šitokius IKĖJOJ nusipirkau. Kaina visai normali. Ir kandys "užsikonservuoja ". Bet valyti tuos apgliaumijusius indelius nemalonu. Tik džiaugiuosi, kad kirminai ir kandys "kontroliuojami.  mirksiukas.gif

user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/80066723

Labai aiškiai parašyta šio plasmasinio indo plasmasės sudėtis jai tau tos chemijos mažai prašom,mano manymu jos ir taip nemažai gaunam.Žiurėk kad nebūtu dėl to iš prekybos išimami kaip jau su vienais buvo, gerai kurie pamatė skelbimą ir indus gražino bet nemažai žmonių jais ir toliau sėkmingai nuodijasi.Jau geriau kandys negu chemija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta4: 02 spalio 2009 - 23:44
QUOTE(berta4 @ 2009 10 03, 00:43)
Labai aiškiai parašyta šio plasmasinio indo plasmasės sudėtis jai tau tos chemijos mažai prašom,mano manymu jos ir taip nemažai gaunam.Žiurėk kad nebūtu dėl to iš prekybos išimami kaip jau su vienais buvo, gerai kurie pamatė skelbimą ir indus gražino bet nemažai žmonių jais ir toliau sėkmingai nuodijasi.Jau geriau kandys negu chemija.

unsure.gif Niekur nerandu tos plastmasės sudėties. Bet gaminta Europoj ir skirta biriems produktams. irnesakyk.gif Pirmuosius tokius pirkau prieš kokius keturis metus. Paskutiniuosius prieš dvi savaites. Dar neišėmė iš prekybos. ax.gif O pvz. TUPERWARĖ irgi plastmasė, tik iš atliekų pagaminta ir už nežmonišką kainą.Tikrai nemanau, kad ji kuom nors skiriasi. Plastmasė ir yra plastmasė.

Beja ir pačios kruopos dažnai būna polietileniniuose maišeliuose. Ir uogas žiemai šaldau plastmasiniuose indeliuose. Net duona būna supakuota polietileniniuose maišiukuose jau nekalbant apie kitus produktus. Pvz. pienas arba mineralinis plastikiniuose buteliuose. g.gif Skystis daug daugiau ir greičiau tos chemijos prisisiurbia. Daugiausia perku naminius produktus ( bet irgi supakuoja man į plastikinius indukus, maišelius. g.gif )

Man geriau plastmasė ir, kad nebūtų kandžių irnesakyk.gif Turiu ir stiklinių indelių, bet jie nėra pakankamai sandarūs irnesakyk.gif

Mes buvom prieš kokį pusmetį persikėlę į naują vietą gyvent, išvažiavom atostogaut ir grįžę radom ant lubų pilna vabalų, kandžių skraidžiojant doh.gif Buvo toks šokas doh.gif Tada dar nežinojom iš kur jos ir viską laikiau maišiukuose.

Ne į temą , bet tik nesenai sužinojau, kad keraminiai puodeliai savo glazūros sudėtyje turi nemažai švino. Va šituos, tai tikrai pasikeisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 03 spalio 2009 - 06:14
QUOTE(berta4 @ 2009 09 21, 09:54)
Kaina nėra tokia baisi kaip kandys,jai parasytum savo pašto adresa atsiusčiau kainas.Jos nuo 35 litų iki 50.

Atsiprašau, Berta4. Aš čia tau bizniuką gadinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 10 03, 06:31)
Atsiprašau, Berta4. Aš čia tau bizniuką gadinu.  4u.gif

Jo jo cia ji seniai su savo agitacijom uzknisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sahara* @ 2009 10 03, 14:45)
Jo jo cia ji seniai su savo agitacijom uzknisa  doh.gif

Nepatinka neskaityk nieko neagituoju tik pati naudoju.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 10 04, 13:13)
Nepatinka neskaityk nieko neagituoju tik pati naudoju.

Deja cia ne forumas "pirk parduok", taigi pati nerasyk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sahara*: 04 spalio 2009 - 13:33
Na as manau nieko blogo, kad apie indelius parase. Juk tai i tema g.gif o gincams vieta tikrai ne cia smile.gif
Atsakyti
pas mane baigia išnykti jau doh.gif : kai vienąkart pamačiau virtuvėje ant lubų vieną kitą kirmėles, man buvo šokas. Atidariusi sipntelę radau džiūvėsiuose visą knibždėlyną doh.gif , kuris jau buvo persimetęs į kruopas, cukrų, miltus. Išmečiau viską, išvaliau, palikau tuščias spinteles, mat į balkoną viską išnešiau. Nors vakar vieną kandį aptikau skraidančią. Žiauru...
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2009 10 03, 07:31)
Atsiprašau, Berta4. Aš čia tau bizniuką gadinu.  4u.gif

Ledum, turiu atliekama feromonini lapeli, jei dar reikia galiu pasidalinti.
Savo valdose atrodo isnaikinau visus.

rgrds
Atsakyti
QUOTE(Norec @ 2009 10 13, 10:19)
Ledum, turiu atliekama feromonini lapeli, jei dar reikia galiu pasidalinti.
Savo valdose atrodo isnaikinau visus.

rgrds

Reikia, labai ačiū. Rašau až. aciuks.gif
Atsakyti